Ce intervenții estetice și-a făcut Alina Laufer și cum arăta înainte: „Mi-ar fi benefic”

 Martin Lorena
.

Ce intervenții estetice și-a făcut, în secret, Alina Laufer. Alina Laufer este una dintre adeptele operațiilor estetice și nu îi este teamă să recunoască acest lucru. Vedeta a apelat, din nou, la o procedură extrem de apreciată în zilele noastre. Iată ce modificare majoră a făcut la nivelul feței!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer este una dintre vedetele care apelează constant la medicii esteticieni. Aceasta a făcut mai multe intervenții în ultima perioadă, ultima fiind cea de mărire a bustului. Cu toate acestea, ea încă găsește anumite aspecte pe care dorește să le modifice, astfel a apelat din nou la intervenția medicului estetician.

laufer-jorgelaufer-jorge

Așadar, nu este pentru prima dată când Alina Laufer trece pragul cabinetului medicului estetician. În 2015, vedeta a surprins pe toată lumea, operându-și nasul. Blondina a apelat atunci la o intervenție de rinoplastie și a primit multe aprecieri pentru rezultatul obținut. Iar asta nu e tot! În urmă cu mai mulți ani, aceasta și-a pus silicoane, și-a făcut lifting facial pentru pielea de pe gât și și-a mărit fesele cu grăsime proprie.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona:„Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți

Citește și: A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog:Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului

Citește și: George Burcea, atac subtil la adresa Andreei Bălan:„Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie, dacă ei sunt slabi psihic

Citește și: Viorica de la Clejani a petrecut de Florii „pe sărăcie:M-am cumințit, stau cu câinii și ascult un preot

Ce intervenții estetice și-a făcut, în secret, Alina Laufer

Ce intervenții estetice și-a făcut, în secret, Alina Laufer. Acum, blondina a mers, din nou, la medicul estetician. Se pare că acesta susține că în acest moment are nevoie de un lifting, dar nu unul foarte violent. Ea consideră că i-ar fi benefic aspectului său fizic.

'Un lifting în zonă, dar nu violent, mi-ar fi benefic', explica ea medicului estetician. 

Se pare că în cadrul vizitei, Alina a apelat la o procedură estetică pe care tot mai multe dive din showbizul românesc au adoptat-o. Potrivit informațiilor FANATIK, aceasta și-a făcut o intervenție care se numește cat-eye (ochi de pisică), ce are ca scop ridicarea pleoapelor, redea fermitatea pielii în zona ochilor și oferă un aspect de migdală.

A avut conflicte cu fostul ei soț, Jorge

Alina Laufer nu l-a lăsat pe Jorge să o vadă pe Carina, propria lui fiică. În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Jorge a explicat situația dintre el și Alina, de la începutul divorțului. Se pare că actuala soție a lui Ilan nu își dorea ca fostul ei partener de viață să fie în preajma fiicei lor. Aceasta găsea întotdeauna scuze pentru ca artistul să nu o vadă pe Carina.

„Am intrat în depresie în urma divorțului, pentru că nu puteam să mă întâlnesc cu Carina. Da, mi-a interzis. Vorbeam cu ea seara și îi ziceam „Ok, mâine e sâmbătă și știi că e weekendul meu’, ea zicea da, da. La 10 eram în fața porții, sunam la ușă și nu răspundea nimeni, o sunam și zicea „Ahh… Noi ne-am hotărât să plecăm la munte și cu Carina’. S-a întâmplat o dată, de două, de trei ori… Apoi am întrebat avocatul ce să fac. Chemam Poliția, făceam proces verbal… Apoi a înțeles că este nasol și nu a mai făcut’, a declarat artistul.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Captură ecran, ziaruldeiasi.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton