Ce intervenții estetice și-a făcut Cristina Cioran la față și gât: „Cadou de 46 de ani”. Cum arată acum

 Dumitrache Laura
.

Ce intervenții estetice și-a făcut Cristina Cioran la față și gât. Cristina Cioran a decis să apeleze la medicul estetician pentru a-i șterge câțiva ani de pe chip. Peste o lună, Cristina Cioran va împlini 46 de ani, iar cu această ocazie a decis să-și facă un cadou prețios. Fosta prezentatoarea TV a slăbit câteva kilograme bune, iar acum a mers la medicul estetician pentru câteva intervenții. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce intervenții estetice și-a făcut Cristina Cioran la față și gât. Cristina Cioran împlinește curând vârsta de 46 de ani, motiv pentru care a decis să meargă la medicul estetician. Vedeta TV și-a făcut câteva intervenții la nivelul feței și a gâtului, iar transformarea este uluitoare. De asemenea, actrița a reușit să slăbească câteva kilograme în ultima perioadă.

357333015_1293239601313866_4003661793930900201_n357333015_1293239601313866_4003661793930900201_n

Cristina Cioran a devenit mamă în urmă cu doi ani, când a adus pe lume o fetiță. Vedeta a născut prematur și a trecut printr-o perioadă grea după ce fiica ei a stat săptămâni întregi în spital. Din fericire, micuța Eva este bine, iar acum actrița vrea să se ocupe mai mult de imaginea sa.

Citește și:Cristina Cioran, despre viața sentimentală, la 8 luni de la despărțirea de Alex Dobrescu: „Am pentru cine să gătesc. Este ceva foarte intim și…'

Citește și:Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ieșit la plimbare cu fiica lor. Cum au fost surprinși cei doi, când credeau că nu îi vede nimeni

Citește și:Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a devenit tatăl unui băiețel. Gabriela Pavel, soția lui, a născut: „Ai adus o bucată de Rai în viața noastră”

Citește și:Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pe Internet la o lună după despărțirea de Andrei Neacșu: 'Dacă te simți pierdut, dezamăgit, confuz, întoarce-te la…'

Ce intervenții estetice și-a făcut Cristina Cioran la față și gât

Cristina Cioran este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. În urmă cu doi ani, vedeta a devenit mamă pentru prima oară, aducând pe lume o fetiță născută prematur. După săptămâni întregi de suferință în care micuța Eva a stat în spital, vedeta s-a bucurat după ce fiica a venit acasă, sănătoasă. Acum, Cristina Cioran a decis să apeleze la medicul estetician pentru a face câteva intervenții estetice la nivelul feței și al gâtului. Luna viitoare, Cristina Cioran va împlini 46 de ani, motiv pentru care și-a făcut un cadou de neuitat. A apelat la două tratamente estetice, menite să o întinerească cu câțiva ani.

Îmi place foarte mult să mă ocup şi de mine, pentru că m-am ocupat prea mult de ceilalţi, aşa că am decis, cadou de 46 de ani, să mă ocup şi de mine! ', a declarat Cristina Cioran la finalul procedurilor.

„Aşa, finuţe, să nu se vadă'

Cristina Cioran a decis să facă schimbări la nivelul feței, cu câteva săptămâni înainte de ziua ei de naștere. Actrița a apelat la ajutorul medicului estetician și este foarte mândră de rezultat.

În ultima perioadă, Cristina Cioran a slăbit multe kilograme, iar acum se simte foarte bine. „Am apelat la medicul estetician pentru mici intervenţii, aşa, finuţe, să nu se vadă, să nu ştie toată lumea, dar să mă facă să fiu fericită şi să fiu un pic mai mult admirată, poate!„, a mai spus actrița.

Cristina Cioran, despre relația cu Alexandru Dobrescu

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au împreună o fetiță, dar în urmă cu câteva luni au decis să pună capăt relației. Între cei doi au existat câteva replici tăioase, dar în cele din urmă au decis să aibă o relație de dragul fiicei lor.

Recent, actrița a fost prezentă la un eveniment monden, declarând că Alexandru Dobrescu a avut grijă de fetița lor. „În acest moment fetița mea e cu tatăl ei, cu Alexandru.Ne înțelegem foarte bine. Avem un copil de crescut.”,a spus Cristina Cioran, potrivit wowbiz.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton