Ce intervenții estetice și-a mai făcut Elena Merișoreanu, la 77 de ani: ”Mai nou, mi-am băgat fire, mi-am pus o plasă și fire, ca să îmi mai ridice puțin bătrânețea...” Sofia Vicoveanca a lăudat-o / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Elena Merișoreanu, lăudată de Sofia Vicoveanca. Vedeta susține că nu mai are probleme cu genunchii, de când s-a operat, lucru pe care l-a remarcat și colega ei de scenă. Mai mult decât atât, solista de muzică populară a povestit că a mai apelat la câteva intervenții estetice, dar că nu vrea să ajungă niciodată la 'cuțit'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Elena Merișoreanu, lăudată de Sofia Vicoveanca. Solista de muzică populară și-a făcut anumite intervenții estetice, dar susține că niciodată nu va apela la cuțit. Colega ei de scenă i-a făcut numeroase complimente pentru look-ul afișat.

12376117_115592278813573_6237731641428633337_n12376117_115592278813573_6237731641428633337_n

Citește și: Elena Merișoreanu se declară dezamăgită de Iuliana Tudor. Ce a supărat-o pe artistă: „E acum mult prea mare ca să se coboare la noi, să ne mai bage în seamă”

Citește și: Elena Merișoreanu, Jean Paler și Gheorghe Turda spun câți bani le-ar trebui pensionarilor din România: „Nu vedeți ce prețuri nesimțite? Sunt pensionari care de-abia trăiesc, de pe o zi pe alta'

Citește și: Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani. A venit la un eveniment îmbrăcată într-o rochie superbă, a cântat, a dansat și a făcut show pe scenă ca-n tinerețe / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a descoperit Iuliana Beregoi pasiunea pentru muzică la numai 4 ani: „Părinții au hotărât să urmez ore de canto și dansuri, pentru că…” Cât de mult muncește și cum face față comentariilor răutăcioase / EXCLUSIV

Elena Merișoreanu, lăudată de Sofia Vicoveanca, după ce și-a făcut mai multe operații estetice

Elena Merișoreanu s-a operat la ambii genunchi în urmă cu doi ani și respectiv un an și jumătate, dar acum nu mai are probleme. Artista a fost lăudată de colega ei, Sofia Vicoveanca, pentru felul în care se descurcă, având în vedere că au avut ceva de mers, recent, prin aeroport, cu prilejul unui turneu în Anglia. Într-un interviu pentru viva.ro, cântăreața de muzică populară a vorbit și despre intervențiile estetice pe care le are și a declarat că niciodată nu va apela la cuțit.

'Mulțumesc medicului care m-a operat, mă simt bine. Nu mai am probleme cu genunchii de când m-am operat. Mulțumesc lui Dumnezeu. Am fost plecată din țară și, la un moment dat, eram cu Sofia Vicoveanca și ea mi-a spus: 'Hai, Ileană, că totuși mergi foarte bine și arăți excelent'. Și aeroportul din Anglia este cât un oraș.', a declarat Elena Merișoreanu, pentru viva.ro.

'Eu operații estetice nu am făcut, și nu o să am, și nu o să îmi fac niciodată, așa ziceam. Dar uite, acum, mai nou, mi-am băgat fire…'

Cântăreața de muzică populară susține că și-a făcut anumite intervenții estetice la nivelul feței, dar nu a apelat la cuțit și nici nu o va face.

'Eu operații estetice nu am făcut, și nu o să am, și nu o să îmi fac niciodată. Dar uite, acum, mai nou, mi-am băgat fire, mi-am pus o plasă și fire ca să îmi mai ridice puțin bătrânețea… Mă bucur totuși că există esteticieni care ne fac să ne simțim bine. Eu pentru mine fac asta și pentru publicul meu, să arăt bine.', a mai declarat artista, pentru viva.ro.

Elena Merișoreanu: 'Iubesc gablonțurile extrem de mult'

Elena Merișoreanu este o femeie cochetă, care iubește bijuteriile din aur, dar și gablonțurile de tot felul. 'Am multe bijuterii, dar iubesc gablonțurile extrem de mult.', a mărturisit interpreta.

În urmă cu 30 de ani, Elena Merișoreanu s-a tatuat la ochi și la sprâncene, pentru a fi, în permanență, fardată. 'M-am tatuat și la ochi, și la buze, acum mai bine de 30 de ani. Mi-am făcut tatuaj la ochi și la buze, așa că eu tot timpul sunt fardată.', a mai spus artista.

Cântăreața de muzică populară va pleca, în vacanță, în zona ei natală, în Județul Hunedoara.

 'O să plec la țară, la locurile de baștină, sunt cele mai frumoase locuri. Deși, ele mi se par mult mai cenușii, de când nu mai există părinții mei. Dar acolo am sora, am nepoții, am rude, prieteni… Vă dați seama, sunt plecată de la 16 ani de acasă. Acum am vreo 77 de ani și nu mi-e rușine să spun. Sunt anii mei, mulțumesc lui Dumnezeu că mi i-a dat și că sunt bine.', a mai spus Elena Merișoreanu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton