Ce întrebare incomodă a primit Adela Popescu de la fiul ei mijlociu, Andrei. Prezentatoarei TV nu i-a venit să creadă: "Mama, tu de ce ai...?"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce întrebare incomodă a primit Adela Popescu de la fiul ei mijlociu, Andrei. Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt părinți pentru trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian, de care sunt extrem de mândri. Micuții au venit pe lume la scurt timp unul după celălalt, aducând bucurie și împlinire în viața cuplului-vedetă. Fiul mijlociu al Adelei Popescu a pus-o în dificultate pe vedetă, atunci când i-a adresat o întrebare…despre silueta acesteia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce întrebare incomodă a primit Adela Popescu de la fiul ei mijlociu, Andrei. Fosta prezentatoare PRO TV, Adela Popescu, este acum mamă cu normă întreagă și se bucură de fiecare moment petrecut alături de cei trei copii ai ei. Actrița și soțul ei, Radu Vâlcan, au parte și de clipe de amuzament alături de cei trei micuți ai lor. Recent, Adela Popescu a fost lăsată fără replică, atunci când fiul ei i-a pus o întrebare cu totul neașteptată despre silueta ei.

adela-popescu-socata-de-replica-primita-de-la-fiul-mijlociu-1-1adela-popescu-socata-de-replica-primita-de-la-fiul-mijlociu-1-1

Ce întrebare incomodă a primit Adela Popescu de la fiul ei mijlociu, Andrei

Fosta prezentatoare, Adela Popescu, este mamă cu normă întreagă, ceea ce o face să trăiască la intensitate maximă bucuria copiilor, problemele lor și grijile de părinte. Actrița a avut parte de un moment inedit din partea fiului mijlociu, Andrei, ce i-a pus o întrebare care a încuiat-o pe vedetă. Micuțul a avut o curiozitate cu privire la corpul mamei sale. Vedeta a tratat întreaga întâmplare cu simțul umorului, de aceea a făcut public, pe social-media, scurtul lor dialog.

Citește și: Cum arată Adela Popescu nemachiată. S-a filmat complet naturală, fără filtre de înfrumusețare

Citește și:Adela Popescu, despre începutul relației cu Radu Vâlcan: „Cu toate că eram foarte îndrăgostită, îmi puneam destul de multe semne de întrebare…. Ce reproșuri își fac acum / EXCLUSIV

'Andrei: Mama, tu de ce ai fundul gras?

Adela Popescu: Mersi mult, Andrei! Îmi ceri tu mâine înghețată', este postarea făcută de fosta prezentatoarea TV, pe contul personal de Instagram.

De ce a preferat Adela Popescu să-și dea copiii la școală privată

Adela Popescu are trei băieți, iar doi dintre aceștia merg deja la școală, în timp ce mezinul este încă la grădiniță. Copiii vedetei frecventează învățământul privat, care deși presupune cheltuieli mai ridicate, actrița a ajuns la concluzia că ar cheltui la fel de mulți bani și la școlile de stat.

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Atunci îl vei da la un After School, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate.

Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la After School 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc.’, a declarat Adela Popescu pentru Unica.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton