Ce își învață Aurelian Temișan și Monica Davidescu fiica și cum încearcă să o țină departe de suferință: „Nu am cum să o țin într-un bol de sticlă când trăim în societatea în care trăim"

 Tudorache Simona
.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan își cresc altfel fiica de 13 ani. Monica Davidescu recunoaște că nu îi impune fiicei sale, Dora, pe care o are cu Aurelian Temișan, reguli stricte. O lasă să trăiască fiecare experiență și să învețe ceva din acest lucru. Astfel, se poate proteja mai mult.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Actrița îi sugerează fiicei sale de 13 anumite lucruri, dar nu îi impune și admite că i-ar fi greu să facă asta în societatea de astăzi. Monica Davidescu are convingerea că generația de astăzi e altfel, nu ia drept bune lucrurile pe care le fac părinții, ci își creează propriile exemple.

monica-davidescu-33monica-davidescu-33

Cum își cresc Monica Davidescu și Aurelian Temișan fiica

Monica Davidescu are convingerea că e de preferat ca un copil să greșească acum, decât mai târziu, când lucrurile nu sunt atât de dramatice.

„Îi sugerez. Vede cum fac eu, mă vede că mă așez pe salteluță zilnic sau la două zile. Dacă mă vede că stau la televizor la film, mă întreabă cum de nu fac exerciții. Îi arăt că este mult mai bine să fii sănătos, să-ți asculți corpul. Ea face parte dintr-o altă generație. Este o generație care nu ia lucrurile pe care le fac părinții drept bune. Trebuie să își facă și ea încercările ei, experimentele ei, greșelile ei și mi se pare normal. Eu chiar îi îndemn pe copii să greșească acum cât sunt copii, pentru că sunt greșeli mici, pe care le pot îndrepta. Și dacă ei nu-și fac experiența lor, nu au cum să știe. De aceea, dacă fetița mea vrea neapărat o cremă pe care ea a văzut-o undeva, iar eu îi spun că nu este bine pentru pielea ei. Dar hai să experimentăm, este pur și simplu alegerea ta. Bineînțeles că a ales și bine, dar a mai și greșit. Și atunci trebuie să repare greșeala și este puțin mai greu, însă are nevoie să-și facă această experiență', spune Monica Davidescu, conform Cancan.

Ce o învață Monica Davidescu pe fiica ei, Dora

Vedeta admite că nu își ține fiica înt-un bol de sticlă, ci încearcă să o protejeze altfel. Dora a învățat din familie lucrurile esențiale.

Nu am cum să o țin într-un bol de sticlă când trăim în societatea în care trăim. Îmi doresc să o țin tot timpul protejată, dar cred că o protejez mai bine dacă o învăț să se protejeze', mai spune ea.

Citește și: Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a terminat liceul: „Să nu lași pe nimeni să îți spună că nu poți. Te iubesc'. Imagini emoționante de la absolvirea Adrianei Mutu

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, s-au revăzut după 6 ani. Cum a atras adolescenta atenția la venirea în România / Obiceiul moștenit de la mama ei, Monica Gabor

Citește și: Fiul Biancăi Brad a fost acceptat la o universitate din Italia: 'Se apropie momentul în care își va lua zborul din cuib. O să mă rog să îi fie bine…' În ce oraș va studia și ce domeniu a ales / EXCLUSIV

Citește și: Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad: „Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție”

Citește și: Oana Pellea a încheiat stagiunea cu un moment neplăcut, din cauza spectatorilor care au întrerupt de 3 ori spectacolul: „Se primeau mesaje, le vedeam chipurile luminate. Nu-mi place deloc să fac observație. Am fost nevoită să…”

Cum își revine Monica Davidescu după o perioadă cu un consum mare de energie

Monica Davidescu mărturisește că are o soluție și pentru momentele în care se simte secătuită de energie.

„Mi s-a întâmplat să fiu pe zero cu bateriile. Dar, în momentul în care îți planifici lucrurile, îți planifici și energia. De obicei la finalul lucrurilor pe care le am de făcut, îmi planific o vacanță. Fie merg la mine acasă, la surorile mele, la Breaza sau Câmpina. Aerul, locul și mâncarea bio, mă refac instant. Altădată mi-am luat o vacanță sau am apelat la suplimente naturale, de multe ori. De altfel nu stau fără suplimente naturale”, precizează Monica Davidescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton