Ce își reproșează Simona Gherghe, după ultimul sezon „Mireasa”: „Trebuie să mai lucrez cu mine la treaba asta”

 Borcilă Andreea
.

Ce își reproșează Simona Gherghe, după ultimul sezon de la „Mireasa'. Moderatoarea reality show-ului de la Antena 1 a luat, momentan, o pauză după marea finală a emisiunii pe care o prezintă. Vedeta a făcut câteva dezvăluiri despre sezonul 5, dar și despre ce ar vrea să mai îmbunătățească la ea, în plan profesional. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi. A fost jurnalistă, apoi de câțiva ani prezintă celebrele emisiuni matrimoniale, de la același post, Antena. Până la vârsta de 44 de ani, vedeta a făcut tot ce-i place, de la a prezenta știri și până a le fi alături concurenților care vor să-și întâlnească jumătatea. 

simona-gherghe-9-1simona-gherghe-9-1

Sezonul 5 al reality show-ului Mireasa, de la Antena 1, s-a încheiat în mod victorios pentru concurenții Giovanna și Sese, care s-au căsătorit în emisiune și au primit marele premiu în valoare de 40.000 de euro. 

Citește și: Cum a debutat Simona Gherghe în televiziune:„Nu exista varianta să mă întorc acasă'

Citește și: Cum și-a câștigat Simona Gherghe primii bani:”Nu a fost de acord, s-a lăsat cu plânsete…”

Citește și: George Buhnici și soția lui, Lorena, primele imagini după scandalul celulitei.Cum s-au afișat cei doi, în București

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu în ziua în care a împlinit 43 de ani:”Sunt fetița în pantaloni scurți și…”

Ce își reproșează Simona Gherghe, după ultimul sezon de la „Mireasa'

Simona Gherghe este îndrăgita prezentatoare de la emisiunea matrimonială Mireasa, marca Antena 1. Postul de moderatoare îi vine mănușă, iar vedeta se bucură de o carieră de succes în lumea televiziunii. Nu și-a propus niciodată să prezinte ceva anume, dar știe că a făcut întotdeauna ce i-a plăcut, de la jurnalism la postul de prezentatoare tv. Într-un interviu pentru Fanatik, Simona Gherghe a vorbit despre lucrurile mai puțin știute din spatele camerelor de filmat pentru Mireasa. 

Lung! Cel mai lung de până acum (n.r. sezon). A fost un efort și pentru echipă să ducă în spate atâtea luni de reality show. Gândește-te că primii concurenți au intrat în casă în iarnă și au ieșit acum, în miezul verii. L-am simțit ca pe un maraton, dar faptul că am terminat lideri de piață ne dă tuturor o mare motivație. Și multă recunoștință față de cei care ne aleg zi de zi. 

Mă mai enervez uneori. Sunt colerică și încă trebuie să mai lucrez cu mine la treaba asta. Cred că sunt un bun ascultător. Și pasionată de psihologie. Cei care intră în competiție sunt tipologii atât de diferite… E o provocare pentru mine să scot din ei ce e mai bun în fiecare live. Și mă încăpățânez să îi fac să înțeleagă unde greșesc și, mai ales, cum pot repara și cum pot evolua, a transmis Simona Gherghe pentru sursa citată. 

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton