Ce job a avut Denise Rifai înainte de a deveni prezentatoare TV: "Îmi făceam meseria cu foarte mult drag. Primii bani i-am câștigat la..." / Ce studii are, de fapt

 Calin Maria Bianca
.

Ce job a avut Denise Rifai înainte de a deveni celebră. Denise Rifai se bucură de un succes răsunător pe plan profesional de mai mulți ani, însă asta nu înseamnă că norocul i-a surâs dintotdeauna din acest punct de vedere. Înainte de a deveni cunoscută, se pregătea pentru o cu totul și cu totul altă carieră. Iată ce studii are, dar și cum și-a câștigat primii bani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai este cunoscută de toată lumea acum, mai ales prin prisma emisiunii sale de la Kanal D, '40 de întrebări cu Denise Rifai'. Se bucură de un public foarte mare și este îndrăgită de mulți fani, mai ales că și înainte de a avea propria emisiune, tot în televiziune a lucrat. Totuși, primul job era diferit de acest domeniu.

rifai9-1rifai9-1

Citește și: Denise Rifai, declarații despre relația cu Dan Bittman, după ce au fost surprinși împreună la mare: „Este parte din viața mea și…”

Citește și: Denise Rifai, despre gafele în televiziune, pe vremea când lucra la Realitatea TV: „Câteodată, mintea îți poate juca feste. Celor de acasă li se pare…'

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf, într-un videoclip devenit viral: „Ți-am dat bani, ți-am luat mașină…”. Impresara s-a filmat în cimitir

Citește și: Claudia Pătrășcanu, din nou în scandal cu Gabi Bădălău: „Tot timpul ai fost în casa mea, dar 5 ani ai mințit pentru publicitate' / Zilele trecute și-au sărbătorit fiul cel mare împreună

Ce job a avut Denise Rifai înainte de a deveni prezentatoare TV

Deși puțini știu, Denise Rifai este absolventă de ASE, astfel că în urmă cu mulți ani tatăl ei spera să îi calce pe urme și să devină arhitect. S-a pregătit și pentru această meserie, însă bunica maternă, redactor de știri la radio, a îndemnat-o să facă Școala de Televiziune și de acolo a ajuns la radio, unde și-a câștigat și primii bani, iar ulterior pe micul ecran, acum bucurându-se de un succes colosal din punct de vedere profesional.

„Am crezut că independentă, independentă sunt de când mă știu. Și financiar și țin foarte mult la această independență financiară. Femeia trebuie să fie independentă indiferent de soț, tată, frate, ce este masculin în viața ei. Primii bani i-am câștigat la radio, a fost primul meu loc de muncă. Dintotdeauna am făcut lucruri prin care să-mi asigur independența și așa voi face toată viața mea.„, a spus Denise Rifai pentru Playtech.

Denise Rifai: 'A fost orgoliul meu să reușesc, să dovedesc și să fiu eu'

Denise Rifai a evoluat frumos pe plan profesional, astfel că de la a câștiga primii bani la radio, a ajuns la o televiziune de nișă, unde se implica extrem de mult și era devotată. Totuși, deși se vedea clar evoluția, aspira la mult mai mult. Într-o zi s-a hotărât să aibă propria ei emisiunea, ceea ce a și reușit, iar azi culege roadele muncii sale de ani de zile.

„Este foarte multă onoare și bucurie. Mi-am dorit foarte mult să am o emisiune de succes, să fie hit. Să nu uităm, eu am venit de la o televiziune de nișă, unde îmi făceam meseria cu foarte mult drag, dăruire și devotament. Am făcut trecerea spre televiziunea mare, spre marele public și nu întotdeauna astfel de treceri se transformă și într-un succes. Și mi-am dorit foarte mult, a fost orgoliul meu să reușesc, să dovedesc și să fiu eu. Și Dumnezeu mi-a dat mult mai mult decât am crezut. 40 a fost hit imediat. Am fost Denise de la 40 imediat și suntem deja în anul cu numărul 3.„, a mai continuat Denise Rifai.

Denise Rifai, mulțumită de toate schimbările din viața ei

Denise Rifai este deschisă atunci când vine vorba despre viața ei profesională, însă atunci când se aduce în discuția viața intimă și personală, alege să fie reținută și destul de discretă. Astfel că, recent, a dezvăluit că totul merge foarte bine și este recunoscătoare pentru tot ceea ce se întâmplă.

„S-au schimbat foarte multe lucruri în viața mea și toate în bine. Sunt foarte încântată de toate modificările din toate planurile. Sunt schimbată și cred că în foarte mult bine. În momentul actual am tot ceea ce eu mi-aș putea dori.„, a concluzionat ea pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton