Ce le-a spus soțul Danei Roba anchetatorilor, după ce a bătut-o crunt pe vedetă. Explicațiile șocante ale bărbatului: „A fost în legitimă apărare”

 Calin Maria Bianca
.

Ce le-a spus soțul Danei Roba anchetatorilor, după ce a bătut-o crunt pe vedetă. Dana Roba a trăit cel mai mare coșmar în momentul în care soțul ei a bătut-o și lovit-o cu ciocanul, până a rămas într-o baltă de sânge și a fost la un pas să moară. Din fericire, deși medicii erau 100% convinși că o să moară, a supraviețui, iar acum este acasă, în perioada de recuperare, alături de fetele ei. Recent, soțul ei a făcut primele mărturisiri în fața anchetatorilor, în care povestește tot ceea ce s-ar fi întâmplat în ziua în care aproape și-a omorât soția cu bătaia și loviturile pline de cruzime!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce le-a spus soțul Danei Roba anchetatorilor, după ce a bătut-o crunt pe vedetă. Dana Roba a fost operată timp de 9 ore pe creier, iar toți medicii erau reținuți în privința vieții sale, dar minunea s-a produs și a supraviețuit. Are numeroase cicatrici pe față, iar mâinile în ghips fără a putea să le folosească, însă cu toate astea, soțul ei susține că ea ar fi fost cea violentă și care ar fi provocat scandal, iar el doar ar fi încercat să se apere…

roba8-2roba8-2

Citește și: „M-a lăsat patru ore să zac într-o baltă de sânge, nici tata nu m-a recunoscut”. Dana Roba, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care a fost lovită de soț, cu ciocanul

Citește și: Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru Dana Roba, după ce aceasta a fost bătută cu bestialitate de soț, cu ciocanul în cap: „Te iubim…”

Citește și: Ce relație era între regretata Cristina Țopescu și fratele ei, Sebastian: 'Ne plăcea să punem țara la cale: Îmi aduc aminte că…'

Citește și: Cum a fost păcălită Delia cu 2.000 de euro, la concertul lui Beyonce: „Sunt foarte multe țepe, ne-am dat seama când…”

Ce le-a spus soțul Danei Roba anchetatorilor, după ce a bătut-o crunt pe vedetă

Daniel Balaciu a oferit primele declarații anchetatorilor, unde a ținut să povestească cum s-au întâmplat lucrurile încă de la primele ore ale dimineții, explicând cum a ajuns să își lovească soția cu o asemenea brutalitate. Deși Dana Roba a fost la un pas de moarte, iar medicii erau 100% convinși că nu o să scape, soțul ei susține că a fost 'legitimă apărare' și că s-ar fi temut pentru viața lui, acesta fiind motivul pentru care a dat în ea cu ciocanul și a mutilat-o.

„Luni, 5 iunie, pe la ora 7 dimineața, m-a trezit soția să duc copiii la țară, la părinții mei. Dana voia să fie liberă. Eu, având varicelă, i-am spus soției că nu vreau să merg, moment în care Dana mi-a băgat mâna în gât, m-a scuipat în față și mi-a spus să ascult de ea. Văzând că devine tot mai agresivă, am luat copiii, apoi m-am dus să o iau pe mama, după care am mers în casa de la țară.

Pe la ora 10 m-am întors în apartamentul în care locuiam cu soția, moment în care Dana a fost foarte deranjată că am revenit și că nu am rămas cu copiii la părinți. Atunci a început să mă scuipe și să mă lovească cu i jucărie de lemn în zona capului și a mâinilor, iar eu am încercat să mă apăr. Când am văzut că nu se mai oprește, eu am luat un obiect ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi. Nu mai țin minte ce s-a întâmplat după, deoarece a fost în legitimă apărare, soția fiind foarte violentă. Trebuie să menționez faptul că am început să conștientizez ce se întâmplă în momentul în care am văzut-o pe Dana în pat plină de sânge. În momentul acela am sunat la 112 și am chemat ambulanța. Nu îmi aduc aminte cu ce obiect am lovit-o pe soția mea. În acel moment, eu eram convins că Dana mă poate omorî. Nu am intențioant niciodată să o lovesc și nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci. Tot ce știu este că mi-a fost frică pentru viața mea.

Mai mult decât atât, susține că Dana Roba ar fi o fire foarte violentă, așa că totul ar fi început după ce a i-ar fi aruncat o jucărie de lemn în cap, iar el ar fi vrut să se apere. Pe lângă aceste declarații neașteptate, în care se dă drept victimă și susține că doar s-a apărat de soția lui, Daniel Balaciu nu a spus nimic despre ciocan, obiectul cu care a lovit-o cu cruzime, susținând că nu știe cu ce a bătut-o. Ba mai mult, susține că nu a vrut să o lovească și nici să o omoare.

Dana era o fire foarte violentă, mai înaltă decât mine și foarte puternică. În schimb, ea m-a agresat fizic de mai multe ori.”, le-a spus Daniel Balaciu anchetatorilor, potrivit Acces Direct.

Dana Roba: 'M-a lăsat 4 ore să zac într-o baltă de sânge'

Imediat după ce Dana Roba a ieșit din spital, a făcut o serie de declarații cu adevărat cutremurătoare. Vedeta a povestit cum soțul ei a lăsat-o să zacă mai multe ore într-o baltă de sânge după ce a lovit-o cu brutalitate. De asemenea, a spus clar că el i-a premeditat moartea fiindcă acel ciocan cu care a lovit-o nu era la ei în casă până în acel moment. Mărturisirile sfâșietoare nu se încheie aici fiindcă Dana Roba a precizat inclusiv că tatăl ei nu a recunoscut-o la cât de desfigurată era.

Mă lupt să mă fac bine în fiecare zi, pentru că mă lupt să mă fac bine în fiecare zi și credeți-mă că este miracol că Dumnezeu m-a ținut în viață. Pentru că niciun medic nu mi-a dat o șansă la viață când am ajuns, nici măcar tatăl meu nu m-a recunoscut când am coborât din ambulanța, nu știa cine sunt, arătam ca un om mort, mai aveam suflare că așa a vrut Dumnezeu, după ce acest monstru de bărbat m-a mutilat și m-a distrus. Era cât pe ce să mor. M-a lăsat patru ore să zac într-o baltă de sânge’, a povestit Dana Roba, la Acces Direct, potrivit spynews.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton