Ce le-au urat oamenii proaspăt căsătoriților Elena și Ianis Hagi la ieșirea din biserică: ”Trăiască regele...”. Ce invitați de seamă au avut la biserică / EXCLUSIV

.

Ce le-au urat oamenii proaspăt căsătoriților Elena și Ianis Hagi la ieșirea din biserică. Cei doi au arătat superb în ziua nunții și au făcut furori când au apărut la biserică. Totul a fost organizat perfect, până în cel mai mic detaliu, ba chiar a fost și o salvare, pe strada unde se afla biserica, cel mai probabil ca o măsură de precauție din cauza temperaturilor ridicate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Elena și Ianis Hagi au arătat spectaculos la nunta lor, iar la ieșirea din biserică oamenii le-au făcut numai urări de bine. Rochia purtată de Elena i-a creat mici dificultăți, dat fiind că trena lungă se lipea de covorul pus pe scările lăcașului de cult, dar în final totul e bine când se termină cu bine și totul a ieșit ca la carte, adică perfect.

20240714_16194320240714_161943

Citește și: Cine sunt nașii lui Ianis Hagi și ai Elenei Tănase. Nunta are loc pe 14 iulie, fix în ziua în care va avea loc finala EURO / DETALII EXCLUSIVE

Citește și: Jucătorii Naționalei de Fotbal a României, momente emoționante alături de familii, înainte de meciul cu Slovacia. Ianis Hagi, vizitat de soție și de părinți, Denis Alibec, încurajat de mama lui, Florin Niță, Florin Coman și Andrei Rațiu, imagini înduioșătoare alături de copii

Citește și: Cât costă cazarea la cele cinci apartamente ale lui Jorge, de la mare: „Proiectul a costat peste 500.000 de euro. Este primul an când începem să câștigăm din această investiție'. A avut un mare eșec în afaceri, în trecut / EXCLUSIV

Citește și: Catinca Roman a mers la terapie ca să scape de un mare viciu, dependența de zahăr: „Aș vrea să mă las și de fumat, dar să vedem dacă reușesc'

Ce le-au urat oamenii proaspăt căsătoriților Elena și Ianis Hagi la ieșirea din biserică

Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, în vârstă de 25 de ani, și soția lui, Elena Tănase s-au cununat religios duminică, 14 iulie la Biserica Sfântul Visarion din București. Ceremonia religioasă a fost stabilită la ora 15:00 și a strâns numeroase personalități din lumea sportului, dar nu numai. Drepturile acestui eveniment au fost cumpărate de postul Antena 1, care a avut exclusivitate în biserică.

Socrii mari, Gheorghe Hagi și Marilena Hagi au ajuns cu 10 minute înainte de ora anunțată. Antrenorul a îmbrăcat un sacou albastru cu pantaloni negri, iar soția sa și-a asortat rochia albastră la ținuta soțului ei.
Mirii de la nunta anului și-au făcut apariția la ceremonie într-un elegant Rolls-Royce. Elena a avut o rochie aparent simplă, dar totodată spectaculoasă, cu o trenă lungă. Și voalul purtat pe cap de mireasă avea dantelă, iar machiajul tinerei a fost unul natural. Trena lungă le-a dat puțin de furcă la coborârea și la urcarea din mașină, după ceremonie. Iar mireasa a urcat greu scările bisericii, tot din cauza trenei lungi, care se lipea de scări.

De ce era salvarea pe stradă la cununia lui Ianis Hagi

Cei prezenți în stradă, de la jurnaliști la oameni le-au strigat 'casă de piatră', dar a fost și cineva care a strigat întruna și 'trăiască regele', cu referire atât la Gică Hagi, cât și la fiul lui.

Mai multe persoane au văzut cununia la tv, iar spre final au venit să îi vadă în realitate la biserică pe miri. Câteva persoane, fani de-ai lui Ianis și Gică Hagi au venit din afara Capitalei, special pentru nuntă, în ciuda tenperaturilor ridicate din termometre.

Din cauza caniculei, mirii au aranjat ca la nunta lor să nu fie probleme. De aceea, o mașină de salvare era venită și parcase în capătul străzii cu mult înainte să înceapă ceremonia de la biserică. Unui bătrân i s-a făcut rău, dar salvarea care era pe stradă a venit și i-a acordat îngrijiri.

Jurnaliștii, dar și oamenii care au venit în fața bisericii au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Hagi și a fiului său. S-a scandat 'Trăiască regele' și 'casă de piatră'. Hagi l-a cadorisit pe unul dintre cei care scandau cu niște bani la ieșirea din biserică, în timp ce mergea spre mașină.

Petrecerea de nuntă a adunat sute de personalități

Petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Palatul Știrbey din Buftea, începând cu ora 19:00, unde au fost invitați peste 750 de persoane.

Nașii de cununie au fost Andreea și Costel Naciadis, cu legături deosebit de strânse cu familia Hagi, fiindcă Costel Naciadis este fiul lui Tănase Naciadis, nașul lui Gică Hagi. Printre invitați s-a numărat și familia Geoană. Astfel încât, Mihaela și Mircea Geoană și-au făcut apariția la biserică, pentru a lua parte la cununia religioasă.

Nunta lui Ianis Hagi ar costa peste 200.000 de euro. Cine sunt nașii

Ianis s-a cununat civil cu Elena de Crăciun. La petrecerea care a avut loc la un local de lux, au luat parte aproximativ 400 de persoane, printre care s-au numărat Florinel Coman, Gigi Becali și Boban Nikolov, însă Gabi Balint, care a fost la rândul său prezent, a transmis că au fost doar puțin peste 200 de invitați.

Evenimentul l-ar fi costat pe Ianis Hagi circa 200.000 de euro, dar internaționalul român și-ar fi recuperat banii și chiar ar fi făcut un profit consistent, datorită generozității invitaților. Deși nu a fost oficial o petrecere cu dar, fiecare cuplu prezent ar fi băgat adânc mâna în buzunar.

Nicio pereche nu ar fi oferit mai puțin de 3.000 de euro. Astfel, Ianis și Elena ar fi rămas cu cel puțin 100.000 de euro, după toate cheltuielile, potrivit digisport.ro.

Foto: VIVA, capturi video, arhiva personală.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton