Ce lecții de viață i-a dat Adelina Pestrițu fiicei sale: „Cred că este important să construim această relație strânsă mamă-fiică"

 Tudorache Simona
.

Adelina Pestrițu încearcă să îi impună niște limite fiicei ei, Zenaida, dar îi e, înainte de toate, și cea mai bună prietenă. Frumoasa brunetă este una dintre cele mai cunoscute influencerițe, dar reușește să aibă și o viață frumoasă de familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Vedeta este căsătorită din 2019 cu Virgil Șteblea, cu care o fiică, pe Zenaida Maria. Adelina Pestrițu a fost cerută în căsătorie la mare, pe plajă. Deși nu a dat detalii despre modul în care a apărut Virgil în viața ei, Adelina a recunoscut că șase luni au vorbit doar la telefon. Timpul a făcut ca iubirea lor să devină tot mai puternică.

adelina-pestritu-51adelina-pestritu-51

Cum împacă Adelina Pestrițu viața de familie cu cea din mediul online

Adelina Pestrițu încearcă să aibă o carieră prosperă, dar să fie aproape și de cei dragi atunci când ei au nevoie de ea sau de sfaturile ei. Chiat dacă e mai tot timpul online sau împlicată în câte un proiect, frumoasa brunetă nu a neglijat niciodată viața de familie.

„Sper că nu mi se simte lipsa nici în viața profesională, nici în viața de familie. Încerc să fiu peste tot. Sigur că ambele, și viața de familie, și viața profesională necesită timp, atenție, dăruire. Încerc să fiu peste tot. Sper că reușesc', a declarat Adelina Pestrițu, conform Wowbiz.

Citește și: Cum a ales Alexandru Papadopol actoria, deși terminase Facultatea de Drept: „Pentru mine, au existat numai avantaje în această meserie. Întotdeauna mi-a plăcut ce am făcut, de asemenea, mi-a adus și bani și notorietate”. Ce a făcut în cei 10 ani de pauză de la televiziune / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Grebenișan, surprinsă de paparazzi alături de noul iubit, la doar o lună de la anunțul divorțului de Alex Militaru. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Citește și: Iuliana Tudor și-a descoperit menirea la 20 de ani și de atunci are un sfert de secol în televiziune: „Nu era deloc în opțiunile mele de carieră. Așa a fost să fie. Începutul a fost stângaci, dar am învățat rapid…” / EXCLUSIV

Citește și: Victor Cornea, mesaj de dragoste emoționant pentru Andreea Bălan: „Centrul Universului meu…”. Artista a împlinit 40 de ani și a primit de la iubitul ei un buchet cu 101 trandafiri roșii

Citește și: Misha, adevărul despre relația cu Connect-R, la 6 ani de la divorț: „Ca să clarific toate aspectele și toate întrebările…” / A spus dacă mai locuiesc sau nu împreună

Ce relație are Adelina Pestrițu cu fiica ei și ce lecții de viață i-a dat

Vedeta a învățat-o pe fiica ei să aibă încredere și să își deschidă sufletul în fața ei, pentru că va fi acolo în orice moment, greu sau ușor.

„Îmi place să vină la mine și să îmi povestească tot ceea ce simte ea, să vorbim foarte mult, să petrecem mult timp împreună. Cred că este important să construim această relație strânsă mamă-fiică, pentru că pentru ea este esențial să simtă că poate veni la mine ca la o prietenă bună, să ne sfătuim, să povestim, să mă simtă alături', a mai declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu mai vrea un copil

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit în 2019 și au împreună o fiică, pe Zenaida Maria. Cei doi își doresc să devină din nou părinți.

„Noi ne gândim, într-adevăr, la al doilea copil, dar nu știm dacă va fi băiețel sau fetiță. Dacă Dumnezeu ne va da și un al doilea copil, noi de abia îl așteptăm! Acum rămâne de văzut ce va fi!', spunea Adelina Pestrițu, conform Click!


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton