Ce limite îi impun Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea fiicei lor: „Face ce vrea cu noi. Avem acea relație de prietenie, dar totuși...”

.

Toată lumea știe că Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat și Zeny, fiica lor. Amândoi se implică foarte mult în creșterea ei, însă au spus clar că rolul de părinte nu este deloc unul ușor. Iată cum o educă, dar și ce limite îi impun fiicei lor, care recent a împlinit vârsta de 6 ani.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au intrat repede în rolul de părinți în anul 2018, când a venit pe lume fiica lor. Deși la început erau în culmea fericirii și voiau să o vadă toată lumea pe micuța Zeny, mai apoi au luat decizia de a nu o mai expune pe rețelele de socializare pentru o perioadă. Ani de zile, fanii nu au mai știu cum arată Zeny, mulți având în minte pozele de când era bebeluș, însă acum părinții ei postează des portrete de familie alături de ea.

pestritu6pestritu6

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, anunț neașteptat despre mariajul lor: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna. Nu cred în pauze'

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii, declarații controversate despre trecutul Iustinei: 'Am luat-o de unde am luat-o. Am încercat să fac din ea o femeie, am băgat-o în societate. Am luat-o de jos…'

Citește și: Oficiali NATO: Mircea Geoană va candida la alegerile prezidenţiale din România

Citește și: Cum menține Jean de la Craiova relația frumoasă pe care o are cu soția lui, Paula Dumitrache, după o căsnicie de aproape 30 de ani: „Lasă comunicarea, iubirea, plimbarea, să vii cu ceva nou…'

Ce limite îi impun Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea fiicei lor

Zeny crește pe zi ce trece, din ce în ce mai frumos și armonios. Are parte de tot ceea ce își dorește și nu duce lipsă de absolut nimic, mai ales cu așa părinți. Totuși, deși Virgil Șteblea a spus clar că el nu-i poate refuza nimic fiind 'fetița lui tati', Adelina Pestrițu a recunoscut că este cea care-i impue limite destul de des pentru a avea o educație bune și a fi pregătită pentru situațiile din viitor.

„Virgil: Face ce vrea cu noi. Eu nu pot să îi spun nu sub nicio formă.

Adelina: O să vadă și ea interviul ăsta și o să zică aoleu. Uneori e necesar să îi mai spunem și nu și trebuie cumva să ne gândim că poate pe moment nu o să accepte, o să îi prindă mult mai bine mai târziu. Noi încercăm să o protejăm, avem grijă de prezentul și mai ales de viitorul ei. E important să vadă cum funcționează lucrurile, nu ne ascundem de ea, vorbim deschis cu ea, avem și acea relație de prietenie, dar totuși relația părinte-copil este esențială și nu trebuie să uităm de asta, pentru că totuși ei sunt micuți, nu știu ce pericole îi așteaptă în viață, iar noi suntem cei care trebuie să îi îndrume.', au dezvăluit cei doi pentru wownews.

Mai mult, în trecut Adelina Pestrițu a dezvăluit că a învățat-o pe fiica ei să aibă încredere și să își deschidă sufletul în fața ei, pentru că va fi acolo în orice moment, greu sau ușor.

„Îmi place să vină la mine și să îmi povestească tot ceea ce simte ea, să vorbim foarte mult, să petrecem mult timp împreună. Cred că este important să construim această relație strânsă mamă-fiică, pentru că pentru ea este esențial să simtă că poate veni la mine ca la o prietenă bună, să ne sfătuim, să povestim, să mă simtă alături’, a declarat Adelina Pestrițu în urmă cu mai mult timp.

Ce spun despre gelozia în cuplu după 5 ani de căsnicie

Adelina Pestrițu este o femeie foarte frumoasă, care atrage atenția tuturor, iar prezența ei întoarce multe priviri, însă chiar și așa, soțul ei, Virgil Șteblea, a recunoscut că nu este absolut deloc gelos.

„Virgil: Nu suntem geloși deloc.

Știe ce femeie are acasă, care îi este meserie, ce înseamnă televziunea, dar totodată între ei există și o încredere foarte mare, care elimină gelozia. Totuși, Adelina Pestrițu a mărturisit că i-ar plăcea să-l mai vadă gelos din când în când.

Adelina: Uneori vreau să fie gelos, vreau să îl văd puțin așa. Avem atât de multă încredere unul în celălalt, încât nu e necesar să fim geloși.

La rândul ei, Adelina Pestrițu i-a făcut o serie de complimente soțului ei, precizând că deși primește zi de zi mesaje de la admiratori și complimente, el știe foarte bine că acesta este domeniul în care activează.

Dar, într-adevăr trebuie să apreciez și să subliniez faptul că Virgil chiar este omul care a înțeles foarte bine domeniul în care mă învârt și că mesajele pe care le primesc nu au nimic de a face cu mine, ci cu oamenii care mă urmăresc și apreciază, iar lucrurile astea trebuie tratate ca atare.', au dezvăluit cei doi pentru sursa menționată mai sus.

Adelina Pestrițu își mai dorește un copil

Reamintim nu doar că formează o familie superbă, ci și că îndrăgita vedetă și mai dorește un copil.

„Noi ne gândim, într-adevăr, la al doilea copil, dar nu știm dacă va fi băiețel sau fetiță. Dacă Dumnezeu ne va da și un al doilea copil, noi de abia îl așteptăm! Acum rămâne de văzut ce va fi!’, spunea Adelina Pestrițu, conform Click!.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton