Ce face acum Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023. La 8 ani, copilul-minune din Botoșani a început o viață nouă: "Vreau să fiu actor, acesta e visul meu"

.

Rareș Prisăcariu a câștigat Românii au Talent 2023, în urmă cu un an și uimea o țară întreagă cu memoria sa nemaipomenită, deși avea atunci doar 7 ani. Între timp, copilul-minune din Botoșani a împlinit 8 ani și a început o viață nouă în București. Rareș Prisăcariu visează să devină actor și este convins că va reuși să-și ducă la îndeplinire această mare dorință.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI, GRATIS, AICI!

Chiar de la prima apariție la Românii au Talent 2023, Rareș Prisăcariu a reușit să obțină Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, după ce a recitat un monolog al lui Vlad Țepeș. Părinții băiețelului au recunoscut că acesta a învățat să citească singur, iar marele trofeu al emisiunii i-a revenit după ce a recitat textul 'Interviu cu Dumnezeu', care îi aparține unui pastor american, Bob Moorehead.

427873587_420179737595603_6071803191173279244_n427873587_420179737595603_6071803191173279244_n

Ce mai face Rares Prisăcariu, la un an de când a câștigat Românii au Talent 2023

Până la cei 8 ani ai săi, Rareș Prisăcariu a citit peste 200 de cărți, iar capacitatea sa de memorare i-a uimit pe jurații de la Românii au talent. Băiețelul poate reproduce sute de poezii, monologuri și texte de proză, iar talentul înnăscut l-a ajutat să câștige marele premiu de la Românii au Talent 2023.

După Românii au Talent, viața lui Rareș Prisăcariu și a părinților lui s-a schimbat radical. Invitat în emisiunea lui Măruță, copilul-minune din Botoșani, care este acum în clasa a II-a, a mărturisit că s-a mutat în București, în Sectorul 2 și că nu i-a fost ușor să se desprindă de origini.

'Am fost vocea personajului principal, un monstruleț. Nu a durat mult, nu mai știu. Vreau să-ți povestesc mai multe despre mutarea în București, stau în sectorul 2, mă descurc. Sunt în clasa a-2a, la fel ca la Botoșani. A fost foarte grea alegerea de a mă muta la București, pentru că la Botoșani e viața mea, acolo e casa, acolo am toată familia, dar dacă e să am multe evenimente, lipsesc de la școală, iar școala este cea mai importantă, pentru că nu ai de unde să le știi pe toate.', i-a împărtășit tânărul lui Cătălin Măruță, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Care e cea mai mare dorință a lui Rareș Prisacariu, copilul de 7 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent: „Aș dori ca Botoșaniul să fie…’

Citește și: Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Băiatul de 7 ani a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023, ar vrea să fie politician, dar și actor

Întrebat dacă i-ar plăcea pe viitor o carieră în domeniul politic, fiindcă are calități utile pentru acest domeniu, Rareș Prisăcariu a răspuns afirmativ, dar și mai mult de atât ar vrea să fie actor atunci când va mai crește.

'Mi-ar plăcea, dar cred că e prea mult, eu sunt un simplu copil, dar nu cred că sunt atât de pregătit să ajung în politică. Cătălin, vreau să-ți mai arăt ceva, acest sacou e special pentru emisiunea La Măruță și vreau să citești ce scrie aici.', a continuat fostul câștigător de la Românii au talent.

'Scrie că e special pentru Rareș.', a completat Cătălin Măruță, după care cel mic a oferit detalii despre cum îi este la noua școală. Unii colegi l-au recunoscut, alții nu, dar învățătoarea sa s-a numărat printre cei care și-au dat seama cine este.

'La școală unii mă recunoșteau, alții poate au auzit de mine, doamna m-a recunoscut și ea, sunt ok, drăguți. Să știi că nu pot face o comparație între cei de la Botoșani și de la București, pentru că se vor supăra. În București nu e ca și cum nu fac nimic, sunt la Academia de Teatru și Film, merg la fiecare sfârșit de săptămână. Vreau să fiu actor, acesta e visul meu. Eu mi-am pus o dorință la Crăciun, acela de a-mi aduce un rol într-un film și cred că visul meu se va îndeplini. Eu fac și cursuri de jurnalism.', a mai precizat Rareș Prisăcariu.

Cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisăcariu de la Românii au Talent

Rareș Prisăcariu este singur la părinți și s-a născut în Botoșani. Mama concurentului de la Românii au talent, pe nume Gina Prisăcariu, are 42 de ani și provine dintr-o familie de cadre didcatice. La rândul ei, aceasta este educatoare la o grădiniță din localitate și are ca pasiuni pictura și lectura.

Marius Prisăcariu, tatăl băiețelului, este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani și a studiat Științe Economice. În timpul liber, acesta se dedică istoriei și cinematografiei.

„Este un copil modest, nu vorbește despre el la superlativ, dar este încântat să știe că lumea îl apreciază. Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva, să participe undeva obligatoriu sau să fie obosit din cauza unui efort deosebit. Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale. Rareș a învățat o multitudine de poezii și texte în proză, propuse sau pe care și le alege singur. Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit’, au declarat Gina și Marius Prisăcariu pentru qmagazine.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton