Ce mai face și cu ce se ocupă acum Radu Pietreanu, alias Costel din Vacanța Mare. A trecut prin clipe grele după ce a fost diagnosticat cu cancer

 Calin Maria Bianca
.

Ce mai face și cu ce se ocupă acum Radu Pietreanu, alias Costel din Vacanța Mare. Pe Radu Pietreanu îl știe toată lumea, după ce în anii 2000 era pe micile ecrane și se bucura de un mare succes alături de colegii săi de breaslă din serialul românesc „Vacanța Mare'. Ani și ani de zile numele lui a fost pe buzele tuturor, tocmai datorită rolului pe care-l interpreta, însă din 2009, când s-a difuzat ultimul episod, aparițiile lui au fost tot mai rare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Radu Pietreanu are 60 de ani, dar timpul pare că a stat în loc pentru el atunci când vine vorba despre aspectul fizic. Nu s-au produs multe schimbări de-a lungul anilor din acest punct de vedere, însă de când apărea pe micile ecrane la Vacanța Mare, în viața lui au avut loc o mulțime de întâmplări, atât fericite, cât și mai puțin plăcute.

radu-pietreanuradu-pietreanu

Citește și: Cine este soția lui Radu Pietreanu. Mihaela i-a fost alături când actorul a avut cancer

Citește și: „Am plecat pe lumea cealaltă un minut… M-am întors, trecuseră trei săptămâni”. Radu Pietreanu a trecut prin clipe dramarice, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Adina Asăvoaiei, 'păpușa de la Glina', la aproape 18 ani. Este model internațional și s-a schimbat mult, în ultimii ani

Citește și: Jorge și Ramona Prodea au împlinit 11 ani de căsnicie: „Pentru mine, acea obișnuință să îi cumpăr inel în fiecare an acum s-a transformat în…”. De ce nu a mai respectat artistul tradiția

Ce mai face și cu ce se ocupă acum Radu Pietreanu, alias Costel din Vacanța Mare

Radu Pietreanu s-a retras din Televiziune ușor, ușor, aparițiile lui fiind destul de rare în ultima vreme. Telespectatorii l-au mai văzut la iUmor de câteva ori, spre surprinderea lor, însă în viața de zi cu zi fanii îl pot vedea la multele sale spectacole de umor. Este, fără dar și poate, unul dintre cei mai iubiți actori de la noi din țară, astfel că reușește să aducă în continuare zâmbetul pe fața tuturor cu umorul său, iar biletele pentru spectacolele sale sunt sold out mereu.

A avut mare succes cu Vacanța Mare, alături de Mugur Mihăescu și Dan Sava. Deși au trecut ani și ani de zile, chiar și astăzi se mai vorbește despre grupul umoristic, el fiind printre cei care au reușit să rămână în atenția publicului. Susține zeci sau sute de spectacole de-a lungul sezonului estival, iar sumele pe care le încasează nu sunt deloc mici.

Câți bani câștigă Radu Pietreanu dintr-un spectacol de umor

De ani de zile, Radu Pietreanu ține diferite numere umoristice pe litoral, unde strânge mereu un număr impresionant de mare de oameni. Totuși, marele succes a fost pus pe pauză atunci când a fost diagnosticat cu cancer la plămâni, dar și din cauza pandemiei de coronavirus. A fost o perioadă grea pentru el, dar și-a reluat activitatea imediat și a adus zâmbetul pe fața tuturor.

Cei care vor să-l vadă trebuie să scoată din buzunare 1.000 și 1.500 de euro, dar poate depăși și pragul a 2.000 de euro, scrie Impact. Într-adevăr, tariful său nu este deloc unul mic, însă pentru prieteni buni sau pentru un număr mare de spectacole, tariful poate scădea și sub 1.000 de euro.

Radu Pietreanu, despre perioada în care s-a luptat cu cancerul

În urmă cu mai mulți ani, Radu Pietreanu a fost la un pas de moarte, după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. Timp de trei săptămâni a fost în comă și a trebuit să meargă până în Turcia să se opereze. Costurile nu au fost deloc mici, ci din contră, l-au făcut pe îndrăgitul actor să își vândă casa. Alături de el a fost nimeni alt decât soția lui, Mihaela, care l-a susținut din toate punctele de vedere, chiar și în cea mai întunecată perioadă din viața lor.

„Pot să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care o pățesc. Am avut cancer la plămâni. Am intrat în depresie. Când am auzit de cancer, nu știam prea multe. Am și murit un pic, un minut să zic așa. Pe lumea cealaltă e o liniște… Eu vreau prieteni, vreau gălăgie. Când m-am întors, trecuseră trei săptămâni pe pământ. Eram un cadavru care a stat trei săptămâni pe o canapea, fără să vorbească, fără să mănânce, fără să nimic. Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 de kg, aveam 60. Când m-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os’, i-a povestit Radu lui Micutzu.

Își aduce aminte cu greu de acea perioadă, însă acum este din nou cu zâmbetul pe buze, în fața fanilor, gata să-i facă să uite de probleme. Este activ și pe pagina sa de Facebook, acolo unde mai postează diferite glume, dar și spectacolele la care participă.

Sursă foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton