Ce mai face și cu ce se ocupă acum Theodor Andrei, la un an de când a reprezentat România la Eurovision: "Abia aștept să vedeți ce am pregătit"

 Tudorache Simona
.

Theodor Andrei nu a renunțat la muzică după participarea controversată de la Eurovision 2023. La un an de la momentul în care a reprezentat România pe scena din Liverpool, Marea Britanie, el a lansat o piesă nouă. Theodor Andrei  a intrat anul trecut în concurs cu piesa  „D.G.T. (Off and on)' , dar prestația sa a fost aspru criticată și a făcut ca România să obțină cel mai slab rezultat din istoria acestui concurs.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Acum, el a lansat o nouă piesă, iar în paralel joacă în câteva piese de teatru. Theodor Andrei  a recunoscut, la un moment dat, că nu a fost marcat de criticile primite. Astăzi, adoră să vadă ce se spune despre el, nu se consideră o vedetă, ci un artist cu o poveste, care încearcă să își croiască propriul drum, chiar dacă începutul nu a fost unul promițător.

theodor-andrei-346theodor-andrei-346

Ce face acum Theodor Andrei. Ce spune despre piesa de la Eurovision și cea mai recentă lansare

Ce înseamnă titlul piesei „D.G.T. (Off and on)'? „Tema este una foarte serioasă, este lupta dintre rațiune și instinct. Îmi amintesc un citat foarte frumos care spunea că dragostea e ca un război și cel mai important este ca la sfârșit să rămână tot doi', explica Theodor Andrei, înainte de finala națională a concursului Eurovision 2023, conform TVR.

Theodor Andrei vrea acum să dea lovitura cu piesa „Fantoma', o melodie de dragoste. „Este o poveste cel puțin interesantă despre o iubire la limita dintre împlinire și dezastru. Clipul este unul special pentru mine, iar piesa este una la care țin foarte mult. Abia aștept să vedeți ce am pregătit. Mulțumesc din suflet tuturor celor implicați în acest proiect', a mărturisit solistul pe rețelele de socializare.

Citește și: Oana Roman are noi probleme de sănătate. S-a filmat cu un ochi umflat și lăcrimând: „Va trebui să mă duc la spital'

Citește și: Val de reacții după ce Nemo, reprezentatul Elveției, a câștigat Eurovision 2024 și a spart trofeul. Mihai Trăistariu: „Trebuie să vii cu chestii controversate, interesante, inedite, șocante. Dacă nu vii cu ceva șoc…” / Dan Negru și purtătorul de cuvânt al BOR, comentarii după momentul controversat

Citește și: Christian Sabbagh se retrage din televiziune pentru o perioadă și pleacă în străinătate. Motivul pentru care a luat decizia: „Trebuie să iau o pauză”

Citește și: Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea și scandalurile cu Alex Dobrescu: „E mult mai tânăr decât mine. Cât de curând ne vom muta din România”/ Cum se înțelege cu fetița ei, Ema

Citește și: Cum a surprins-o Robert Drilea pe Deea Maxer, după zvonurile despărțirii: „Ai împlinit visele a trei copii. Mulțumim pentru…”

Theodor Andrei joacă și teatru

Theodor Andrei nu este pasionat doar de muzică, ci și de teatru. La doar 19 ani, joacă în musicalul „Liceenii' la Teatrul Dramaturgilor Români și în piesa „Artă' la Teatrul Metropolis.

„Îmi place să apar, să răspund la întrebări, să aud ce să mai vorbește despre mine. Cumva mă bucură. În altă ordine de idei, termenul vedetă e atât de deteriorat. Nu m-aș numi vedetă. Sunt mii de exemple de non-valori ajunse astfel de vedete. Eu sunt un artist cu o poveste/un boem reprezentat de piese/un vesel în depresie, așa cum spun și versurile piesei mele Artist de pe albumul FRAGIL – albumul meu de debut lansat în octombrie 2022 sub egida Electrecord', spunea el pentru Libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton