Ce mai face și cum arată acum Violeta Babliuc, aleasa lui Cătălin Botezatu, la Burlacul. A părăsit România și s-a mutat în Londra

.

Ce mai face și cum arată acum Violeta Babliuc, aleasa lui Cătălin Botezatu, la Burlacul. În anul 2010, Cătălin Botezatu a ales-o pe Violeta Babliuc să îi fie parteneră în emisiunea Burlacul. O scurtă perioadă cei doi s-au afișat împreună la evenimentele mondene, iar blondina chiar a locuit în casa designerului. Ei bine, au trecut mai bine de un deceniu de la participarea sa în cadrul emisiunii. Iată cum arată acum Violeta Babliuc!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce mai face și cum arată acum Violeta Babliuc, aleasa lui Cătălin Botezatu, la Burlacul. Cătălin Botezatu a participat în primul sezon al emisiunii Burlacul, de la Antena 1. Creatorul de modă a ales-o pe Violeta Babliuc în marea finală a emisiunii, iar o scurtă perioadă de timp au avut o relație.

violeta burlaculvioleta burlacul

Ce mai face și cum arată acum Violeta Babliuc, aleasa lui Cătălin Botezatu, la Burlacul. Violeta Babliuc a câștigat primul sezon al reality show-ului Burlacul, iar după terminarea emisiunii, a locuit în casa lui Cătălin Botezatu. Ulterior, s-a mutat în Italia, unde a continuat să aibă o carieră în modelling, iar in prezent locuiește în Londra.

Citește și: Iulia Albu a certat-o pe Alexia Eram, la America Express 2023: „O imprudență, puteam muri cu toții…”

Citește și:Delia a ajuns pe prima pagină a presei din Nepal: 'Mare vedetă sunt…'. Cum a atras atenția jurnaliștilor în vacanța cu soțul ei, Răzvan Munteanu

Citește și:Bărbatul care și-a incendiat mătușa în scara blocului a fost arestat preventiv. Tatăl criminalului a fost bodyguardul lui Gigi Becali

Citește și:Unde s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa. Tânăra a plecat din vila în care a locuit 11 ani cu artistul

Ce mai face și cum arată acum Violeta Babliuc, aleasa lui Cătălin Botezatu, la Burlacul

În urmă cu 13 ani, Violeta Babliuc primea titulatura de cealaltă blondă a lui Cătălin Botezatu, după ce a câștigat primul sezon al emisiunii Burlacul. După terminarea emisiunii, Violeta Babliuc a locuit o perioadă de timp în casa creatorului de modă, după care au decis să se despartă. Blondina s-a mutat în Italia, unde a continuat să aibă o carieră în modeling.

Deși Cătălin Botezatu voia să o transforme într-o a doua Bianca Drăgușanu, Violeta Babliuc nu s-a acomodat cu show-urile tv și cu aparițiile publice și a decis să se mute în Italia. Deși spera să devină jurnalistă, Violeta nu a renunțat la prima ei pasiune, și anume modeling-ul. „Daca vorbim de prezentari de moda, pot spune ca nu imi mai starnesc atat de mare interes ca odinioara. Inca mai primesc oferte sa apar in prezentari, dar asta nu mai este prioritatea mea numarul 1. Vreau sa imi cladesc o cariera frumoasa si incerc sa imi concentrez toate puterile si energia asupra muncii pe care o depun', a declarat ea pentru Cancan.

imaginilor postate pe rețelele de socializare, Violeta Babliuc a rămas la fel de frumoasă și continuă să defileze pe podium. Doar că în prezent locuiește în Londra. Violeta nu este activă în mediul online, dar cu siguranță publicul nu a uitat-o.

Violeta Babliuc, despre despărțirea de Cătălin Botezatu

Violeta Babliuc și Cătălin Botezatu au avut o relație de scurtă durată. Deși concurenta de la Burlacul a locuit o vreme în casa designerului, cei doi au decis de comun acord să se despartă. La acea vreme, Violeta declara că a decis să încheie colaborarea cu Cătălin Botezatu deoarece nu mai era interesată de modelling.

Colaborarea mea cu Catalin s-a stins odata cu interesul meu pierdut fata de prezentari si pentru ca imi doream si imi doresc in continuare altceva. Cred cu tarie, si fara sa fiu modesta, ca pot si sunt capabila de mai mult.Pentru mine, Catalin este demult un capitol incheiat. A jucat, totusi, un rol important in viata mea, dar cum a inceput asa s-a si incheiat. Il apreciez in continuare si ii doresc din suflet sa fie sanatos si fericit', a spus Violeta.

Violeta Babliuc, 37 de ani, este din Timișoara, și a fost una dintre fetele care l-a sărutat pe Cătălin, încă de la prima întâlnire, de la Burlacul. Deși avusese trei relații, din cauza distanței, ea și iubitul ei au decis să se despartă. Blondina a vrut să încerce să-și găsească alesul și fost finalista sezonului 1, Burlacul.

Sursa foto: Facebook/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton