Ce mănâncă echipele de la Survivor atunci când nu sunt filmate

 Lupescu Anca
.

Concurenții reality show-ului Survivor România sunt antrenați să facă față situațiilor dificile, chiar critice. Sunt într-o formă fantastică și au făcut din sport un stil de viață.

Citește și: Cristina Șișcanu a dezvăluit misterul legat de Survivor România. Vedeta a confirmat ceea ce mulți bănuiau. „Ne spălam în mare'

Totuși, asta nu înseamnă că le este ușor, asta și pentru că alimentația nu este una potrivită pentru cineva care își solicită atât de mult corpul.


Totodată, mai există și presiunea psihologică, competiția și lupta pentru mâncare. În Republica Dominicană, echipele Faimoșii și Războinicii sunt nevoite să treacă de probe dificile pentru a câștiga mâncare sau imunitate.

Citește și: Incident șocant la Survivor România. Ana Pal l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei. Concurenta a fost eliminată din concurs


Pentru cei care au crezut că în spatele camerei concurenții primesc hrană din abundență, iată că adevărul este altul. Cele două echipe primesc doar orez pe care trebuie să îl prepare singuri. Concurenții de la Survivor mai consumă și nuci de cocos.


În ultima ediție, Războinicii au votat și au ales să-i propună spre eliminare pe Lola și Remus.

Citește și: Cine sunt concurenții care au intrat în competiția Survivor România, după eliminarea Cristinei Șișcanu și abandonul lui Augustin Viziru


„Remus și Lola sunt cei doi războinici propuși spre eliminare, a spus Dan Cruceru. Publicul este cel care decide cine părăsește echipa.



Lola (Lilia Crudu) este o tanara de 32 de ani din Chisinau care locuieste de 12 ani in Bucuresti. Este antrenor personal de fitness, agent de vanzari pentru asigurari de viata si MC, pentru ca muzica este ceva fara de care nu poate trai.

„Sunt in aceasta competitie pentru a-mi demostra mie si familiei mele ca sunt puternica si pentru a-l face pe fratele meu mandru de mine. Accept orice provocare din partea vietii. Vreau sa am ce le povesti copiilor si nepotilor mei”, afirma Lilia Crudu.

Citește și: Cine este Claudia Rostaş, de la Survivor România. Declarații cutremurătoare din orfelinatul groazei, de la Beclean. „Am luat multă bătaie'


Remus Laurentiu Mihai are 41 de ani si locuieste in Bucuresti. Pasionat de zbor, este pilot de elicopter si de avion. Practica parasutismul insa a incercat si sporturile dure, precum shodokan, thai shin do.

De aproape trei ani merge zilnic la antrenamente de fitness si, de curand, si-a descoperit o noua pasiune, cascadoria, fiind parte dintr-o echipa de cascadori. Spirit antreprenorial, si-a dezvoltat o firma de organizare evenimente aviatice.

„Am ales acest gen de concurs pentru ca dintotdeauna am urmarit o astfel de provocare, cu oameni din medii diferite, cu caractere care se cunosc cu adevarat atunci cand se afla in situatii limita, dincolo de confortul zilnic. Doar asa te cunosti cu adevarat.

Citește și: Scandal de proporții la Survivor România. Cristina Șișcanu, în război cu Lola: „Ce-i asta? Gata, nu joc'

Consider ca nicio provocare nu este suficient de mare pentru aceia care doresc sa-si scrie singuri destinul. Astept cu nerabdare sa ma cunosc mai bine, atat ca relationare sociala cat si ca abilitati. Toti vom descoperi luptatorul din noi, gata sa-si provoace si sa-si depaseasca limitele”, spune, plin de incredere, Remus Laurentiu Mihai.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton