Ce a marcat-o pe Neti Sandu din copilărie și până în ziua de astăzi: „Mi-a fost foarte greu, nimeni nu trăiește așa”

 Martin Lorena
.

Ce a marcat-o pe Neti Sandu din copilărie și până în ziua de astăzi. Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la ProTV. Viața sa profesională este cunoscută de foarte mulți oameni, însă puțini știu cine este Neti dincolo de micul ecran. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, prezentatoarea a vorbit despre experiențele care au marcat-o!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Neti Sandu este cunoscută de publicul larg datorită job-ului pe care îl are la ProTV. Vedeta prezintă de 27 de ani horoscopul, pentru același post de televiziune. Aceasta, deși apare zilnic pe micile ecrane, nu vorbește aproape niciodată despre viața sa privată. Recent, ea a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre lucrurile care au marcat-o din copilărie și până în prezent.

Neti-Sandu-1Neti-Sandu-1

Prezentatoarea TV a explicat că a avut parte de o educație destul de severă în copilărie! Totul era cu și despre religie, iar acest lucru a marcat-o toată viața.

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică:Câtă vreme am notorietate…/ EXCLUSIV

Citește și: La 62 de ani, Neti Sandu spune adevărul despre operațiile estetice:Pot să trăiesc cu mine așa!

Citește și: Anamaria Prodan a investit într-o nouă afacere, în plin proces de divorț cu Reghecampf:A costat milioane de euro

Citește și: Minodora, furioasă că piesa ei și a lui Costi riscă descalificarea la Eurovision:Se face discriminare

Ce a marcat-o pe Neti Sandu din copilărie și până în ziua de astăzi

Ce a marcat-o pe Neti Sandu din copilărie și până în ziua de astăzi. Neti Sandu a povestit în cadrul interviului cu Damian Drăghici faptul că în familia ei s-a pus foarte mult accentul pe credință. Totul a pornit din cauza bunicilor, care și-au blamat tot timpul copiii pentru faptul că nu merg la biserică.

„Noi, în această familie am învățat toate rigorile. Părinții nu erau credincioși penticostali și nu se duceau nici măcar la biserică. Dar acum mi-am dat seama că erau mult mai credincioși decât cei care se duceau la adunare. Deci asta a fost revelația. Bunicul, de exemplu, era foarte supărat că fata lor nu venea la adunare și nu urma religia, nu îl iubea pe Dumnezeu, de fapt, asta reproșa bunicul', a declarat ea.

Se pare că nici mama sa nu a reușit să respecte rigorile impuse de bunicii prezentatoarei TV. Femeia care i-a dat viață spera ca cel puțin unul dintre copiii săi să urmeze calea Domnului.

Mama, săraca, a trăit chinuită ca să respecte rigorile și pentru că ea nu a putut pur și simplu și s-a împotrivit toată viața, să nu fie obligată să se ducă la acea adunare. Ea a simțit nevoia că poate vreuna dintre fetele ei va putea. Ea ar fi vrut ca pe Efigenia din Aulida să sacrifice copilul, măcar unul dintre ei', a mai spus ea.

„Mi-a fost greu toată viața pentru că nimeni nu trăiește așa'

Aceasta a explicat că întreg universul său se învârtea în jurul credinței și religiei. Ulterior, când a mers la școală, lucrurile au început să ia o întorsătură neașteptată deoarece a observat că ceilalți oameni nu trăiau după stilul bunicilor ei.

„Acesta era universul. Acasă, totul era o regulă, un respect față de Dumnezeu. Veneau acasă toți de la adunare și aveau discuțiile lor. Noi pentru că eram mici și stăteam toată ziua acasă, numai asta vedeam. Noi am rămas cu niște lucruri atât de bine întipărite în stilul nostru, iar după aceea mi-a fost foarte greu toată viața pentru că nimeni nu trăiește așa. Asta este toată drama. Mama, săraca, a crezut că așa cum trăim noi acolo, așa o să rămânem, în turnul acela de fildeș, cum ne protejează ea și bunicii și așa vom trăi toată viața, cum ne-a creionat ea. De unde? Viața te pândește și te taxează imediat cum ieși pe ușă', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton