Ce mare a crescut fiul Roxanei Ciuhulescu și al lui Silviu Bulugioiu! Imagini adorabile cu Cezar la 6 ani, în costum cu papion

 Dumba Gabriela
.

Roxana Ciuhulescu și soțul ei, Silviu Bulugioiu, au fost nași în weekendul trecut, în Târgoviște, iar fotografiile postate de la eveniement au făcut deliciul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Cel care a atras atenția a fost micul Cezar, fiul de șase ani al Roxanei Ciuhulescu, îmbrăcat în costum cu papion, asemeni tatălui său!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Roxana Ciuhulescu are o fiică de 16 ani, Ana Cleopatra, din prima căsnicie și un băiețel pe nume Cezar din mariajul actual, cu Silviu Bulugioiu. La șase ani, băiețelul este copia fidelă a tatălui său și acest lucru a fost observat și mai bine zilele trecute când s-au îmbrăcat la fel, în postura de nași.

cezar-a-fost-copia-tatalui-saucezar-a-fost-copia-tatalui-sau

Ce simpatic este Cezar, fiul Roxanei Ciuhulescu, în costum cu papion!

Roxana Ciuhulescu a dezvăluit pe Instagram că a fost nașă mare în weekendul trecut pentru o bună prietenă din Târgoviște. Evident, alături de ea au fost soțul ei, Silviu, și fiul lor, Cezar. Tatăl și fiul s-au îmbrăcat la fel, în costum negru, cămașă albă și papion și din fotografii se poate vedea clar cât de bine seamănă unul cu celălalt. De altfel, sunt și născuți în aceeași zi, pe 12 iulie.

'Weekendul nostru, al meu și al lui Silviu Bulugioiu, a fost unul binecuvantat! În urmă cu un an, eu și soțul meu primeam un tort din partea Alexandrei si a lui Mihai, iar pe el era scris un mesaj: Vreți să fiți nașii noștri?' Mie mi s-au umezit ochii, Silviu, soțul meu a zâmbit, iar împreună am acceptat imediat rolul de părinți spirituali pentru acești minunați tineri.

De ei ne leagă o poveste frumoasă începută în urmă cu 7 ani. Da, iată că am format o familie, sudată printr-un pod magic plin de suflete bune. Dragii noștri, vă dorim o căsnicie de basm, plină de fericire, iubire și să mergeți împreună, umăr la umăr și braț la braț pe toate cărările vieții!', a scris pe rețelele de socializare Roxana Ciuhulescu, care a postat și o serie de fotografii superbe de familie, de la eveniment.

Petrecerea de nuntă a fost întreținută de taraful Cleante și de Diana Matei, iar meniul a fost conceput cu preparate din bucătăria tradițională.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu. Au fost căsătoriți un an și au pierdut un copil: „Am descoperit că sunt însărcinată în perioada divorțului’

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea au sărbătorit 6 ani de căsătorie! Nunta a avut loc în Budapesta, iar mireasa era însărcinată cu gemenele / Imagini emoționante

Citește și: „Când ți-e frică să nu pierzi ceva, vrei să-l ții într-o cușcă. Eu am mai vorbit cu Marcel, m-a căutat’. Maria Covasa de la Insula iubirii, reacție acidă după ce Armina Grigoraș, iubita lui Marcel Andrei, a comparat-o cu un câine

Fiica Roxanei Ciuhulescu și-a luat permisul de conducere la 16 ani

Și dacă Cezar a început școala anul acesta, Roxana Ciuhulescu a bifat o premieră și în ceea ce o privește pe fiica ei, Ana Cleopatra. La 16 ani, adolescenta moștenește pasiunea pentru mașini a mamei sale și și-a luat deja permisul de conducere.

„Emoții cu carul azi, dar și bucuria este pe măsură! Și cum așchia nu sare departe de trunchi, astăzi, păpușica mea a luat permisul de conducere B1! Să mai spun că sunt tare mândră de Ana și de instructorul ei, Călin Marian? De emoții, azi am tras și o porție de plâns, am trecut printr-un amalgam de sentimente!

Acum, probabil că vor veni și altele, atunci când va fi responsabilă, pe șosele, așa cum sunt părinții ei și cum a instruit-o să fie și Călin, cel mai bun instructor de adolescenți. Acolo am luat și eu toate categoriile de permis, dar și atestatele profesionale!

P.S.: Cu categoria de permis B1, tinerii cu vârsta de minim 16 ani pot conduce vehicule având o greutate proprie de max. 550 kg (de ex AIXAM, Microcar, Chatenet, Yoyo)', a povestit Roxana Ciuhulescu pe rețelele de socializare, acum câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton