Ce mască naturistă folosește Corina Caragea pentru un păr bogat și strălucitor: "Este foarte bună..."

 Dumitrache Laura
.

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV își impresionează fanii cu fiecare apariție. Vedeta are un păr strălucitor și bogat, iar multi telespectatori sunt curioși să afle secretul ei. Bruneta a dezvăluit ce mască naturistă folosește pentru ca podoaba ei capilară să arate extraordinar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Corina Caragea, 40 de ani, atrage atenția cu părul ei negru, lucios și sănătos. Vedeta de la Pro TV a lămurit o dată pentru totdeauna misterul și a dezvăluit ce folosește pentru a avea părul impecabil. Prezentatoarea știrilor sportive folosește o mască naturistă care poate fi folosită de oricine.

corina carageacorina caragea

„Ai meșe?', „părul tău e adevărat?',  sunt doar câteva dintre întrebările cu care Corina Caragea se confruntă de mai bine de 15 ani. Vedeta a dezvăluit că părul ei este zilnic aranjat la coafor, motiv pentru care are grijă să îl îngrijescă și să-i aplice o protecție termică dar și o mască naturistă.

Citește și: Corina Caragea, după vacanța din Asia: „Parcă tot orașul se uita la tine dezbrăcat, la duș sau pe toaletă'. Ce reguli ciudate au șocat-o

Citește și:„Nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă, generos și stau toată ziua în vacanțe'. Corina Caragea a răbufnit după ce a fost criticată pentru fotografiile din vacanțe

Citește și:Cum și-a sărbătorit Mihaela Rădulescu ziua de naștere. Ce surpriză i-a făcut iubitul ei, Felix Baumgartner: „Iubește vântul și…'

Citește și:Frații Tate scapă de arestul la domiciliu și au fost plasați sub control judiciar. Andrew Tate: „După 10 luni. 3 la închisoare, 7 acasă. După 15 milioane de euro, sechestru de bunuri…”

Ce mască naturistă folosește Corina Caragea pentru un păr bogat și strălucitor

Corina Caragea se află la pupitrul știrilor sportive de la Pro Tv de mai bine de zece ani și iese în evidență datorită podoabei capilare superbe. Multe femei se întreabă cum reușeșta vedeta să arate atât de bine, având în vedere că, zilnic, se coafează și folosește diferite produse de hairstyle. Acum, Corina Caragea a dezvăluit care este secretul unui păr strălucitor. Aceasta folosește o mască naturistă preparată din ingrediente simple pe care o aplică timp de 60 de minute pe cap.

'Este bună şi pentru strălucire, şi pentru hrănirea firului de păr. De asemenea, cred că „problema' trebuie tratată şi din interior, deci eu mai iau şi vitamine o perioadă, calciu, zinc, seleniu', a declarat Corina Caragea, conform ego.

Pentru prepararea măștii, Corina Caragea folosește opt capsule de vitamina E, un capac de ulei de ricin, două linguri de ulei de măsline, două linguri de bitter suedez, patru picături de vitamina A și patru gălbenușuri de ou.

Cum se menține în formă Corina Caragea

Corina Caragea se poate mândri cu o siluetă de invidiat. Prezentatoarea știrilor sportive este pasionată de sport și recunoaște că mănăncă dulciuri. Totodată, vedeta susține că nu are o dietă, dar păstrează echilibru și merge des la sală.

„Nu reușesc să mă mențin. Merg la sală ca să îmi pot permite să mănânc ce vreau. Nu țin dietă, dar păstrez așa, un echilibru.Dacă e un tort, nu îl mănânc pe tot, mănânc o bucățică. Dacă e o prăjitură, nici pe aceea nu o mănânc pe toată. Încerc să mă temperez, pentru că, dacă la 20 de ani dacă nu mâncam o zi deja slăbeam câteva kilograme, acum e mai greu, metabolismul e mai leneș și trebuie să depun mai mult efort.Deci nu am o dietă-minune, nici nu am siluetă de vis, dar cât să mă simt eu bine, în pielea mea, și să nu devin frustrată: Aaa, ce aș vrea să mănânc o prăjitură și nu pot!', a declarat Corina Caragea potrivit libertatea.ro.

Corina Caragea are o carieră de succes și le-a oferit un sfat tinerilor care vor să urmeze același job. Vedeta îi sfătuiește pe tineri să fie curioși si să nu fie nerăbdători să ajungă tot mai sus foarte repede.

„Să nu alerge după el. Am observat că mulți vor să urce pe scara carierei sărind mai multe trepte deodată. Ei văd numai vârful, nu și drumul până acolo, care uneori nu e ușor.Însă dacă îți dorești să faci această meserie, ca în oricare alta, de fapt, îți place și simți că e pentru tine, nu vei simți ca o povară nicio treaptă în timp ce urci.De asemenea, să îți respecți colegii și telespectatorii, să știi să joci toate rolurile dintr-o redacție la nevoie și să nu îți pierzi curiozitatea.', a declarat Corina Caragea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton