Ce mașină conduce Florin Zamfirescu, la 73 de ani: "Am dat 21.000 de euro pe ea"

 Oana Pantazi
.

La 73 de ani, actorul Florin Zamfirescu are gusturi desăvârșite în privința bolizilor, actorul fiind surprins recent într-o mașină de lux, de fabricație japoneză, pe care a cumpărat-o, în urmă cu doi ani, chiar de la sursă. Iată ce a dezvăluit actorul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Zamfirescu a fost surprins recent la volanul unei mașini foarte cool, de origine japoneză, care are nu doar un look foarte tineresc, ci și o culoare specială. Cu siguranță apariția sa la volan nu rămâne neremarcată. Iată ce a dezvăluit actorul despre noua sa achiziție!

f6-1f6-1

Florin Zamfirescu și-a cumpărat mașină de 21.000 de euro

Din 2019, de când s-a retras din actorie, Florin Zamfirescu s-a mutat în Mogoșoaia alături de soția sa, Daciana Toma, unde duce o viață relaxată. La 73 de ani, actorul este extrem de energic, drept dovadă stând și bolidul de lux pe care și l-a achiziționat și cu care surprinde la fiecare ieșire. Mașina, un superb Suzuki Jimny, are nu doar un aspect foarte cool, ci și o culoare extrem de tinerească – o nuanță de verde fistic.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Daciana Toma, soția lui Florin Zamfirescu. Sunt căsătoriți de 10 ani

Citește și: Cătălina Mustață a ridicat un gard de 2 metri ca să nu-l mai vadă pe Florin Zamfirescu, după divorț: „E un om ranchiunos'

Citește și: Drama lui Florin Zamfirescu. A fost la un pas de moarte după divorțul de Cătălina Mustață:'Mi-a plesnit aorta'

Citește și: Ce face și cum arată actrița Cătălina Mustață, la patru ani după ce s-a mutat în America.După divorțul de Florin Zamfirescu, s-a căsătorit cu fostul ei diriginte

Citește și: Florin Zamfirescu, declarații șocante despre divorțul de Cătălina Mustață:„Mi-a furat mașina. Îmi era rușine’

„Îmi plac mașinile mai tinerești! Ăsta este al doilea an de când am acest autoturism. Am cumpărat-o în perioada în care nu erau interzise aceste mașini din cauza noxelor. Din 2020 este mașina. Am achiziționat-o din Japonia. Persoana care vindea această mașină mi-a zis că nu mai are cum să o aducă și noul model, el a comandat-o pentru test drive cu ea. Mi-a dat-o mie până la urmă.

Am dat 21.000 de euro pe mașină. Nu am luat-o prin rate. Eu nu iau lucruri cu împrumut, nu îmi plac băncile, creditele, dobânzile, nu îmi plac! Bunicul mi-a zis să nu lucrez niciodată cu băncile, plus că eu nu sunt un băiat risipitor', a declarat Florin Zamfirescu pentru click.ro.

„Mașina asta este tot ce vreau. Are toți senzorii, are pilot automat. Are de toate. Consumă 7% peste tot. Am înțeles că acum s-a făcut 25.000 de euro', a mai adăugat actorul pentru sursa citată.

Ce face Florin Zamfirescu după ce s-a retras din actorie

De doi ani, de când a ieșit la pensie, Florin Zamfirescu, recunoaște că este mult mai liniștit. Actorul a luat atunci o decizie radicală – s-a retras din lumina reflectoarelor după 50 de ani de carieră, preferând să se ocupe mai mult de viața personală.

Deși are trei căsnicii eșuate la activ, Florin Zamfirescu nu s-a temut să-și încerce iar norocul în dragoste. De câțiva ani buni, el trăiește o poveste de iubire cu medicul de familie Daciana Toma, alături de care, acum, s-a retras la Mogoșoaia.

„M-am retras, îmi pare rău, îmi văd de viața mea, de ultimii ani vreau să fie trăiți frumos, am 40 de ani de profesorat, 50 de ani de actorie film și teatru. Alții s-au retras, fără voia lor, și la 53 de ani, cum a fost Amza Pellea și Octavian Cotescu, nimeni n-a depășit 70 de ani. Ștefan Iordache a murit la 67 de ani, eu am 72 de ani. Nu mi-ar fi mie rușine să ies din nou pe scenă? Să fac ca Radu Beligan, cu cască în ureche și să nu mai știu ce zic și pe ce lume mă aflu?’, declara Florin Zamfirescu pentru impact.ro.

Sursa foto: Facebook, click.ro, Autovit

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton