Ce medie a avut Hannelore de la Insula iubirii la BAC. Concurenta a făcut două facultăți

 Stamen Diana
.

Hannelore de la Insula iubirii a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul de la Antena 1. Concurenta a rămas alături de iubitul ei cu care s-a și căsătorit. După terminarea emisiunii, noi detalii au ieșit la iveală despre Hannelore. 

Hannelore de la Insula iubirii a urmat două facultăți. Prima dată, concurenta a intrat la Facultatea de Științele Comunicării, din Universitatea Politehnică din Timișoara, apoi s-a înscris și la Facultatea de Management în Producție și Transporturi. Hannelore de la Insula iubirii a reușit să ia BAC-ul din prima, iar media pe care a obținut-o la examene a fost 6,38, potrivit spynews.ro.

Ce face Hannelore de la Insula iubirii, după terminarea emisiunii

După terminarea emisiunii, Hannelore  de la Insula iubirii și-a deschis o afacere. Mai exact, concurenta este florist designer și pare că afacerea îi merge de minune. Pe lângă faptul că este dansatoare și coregraf pentru un grup de fetițe, Hannelore mai are și job-uri de ursitoare la diverse evenimente.

Și dacă aceste ocupații pe care le avea nu erau de ajuns, Hannelore de la Insula iubirii plănuiește să vândă și rochii de mireasă. 'Rochii de mireasă unicat. În curând prima colecție', a scris concurenta pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Bogdan de la Insula Iubirii reacţionează după ce Mirela a demascat-o pe Hannelore: 'Pentru ce, pentru publicitate?'

Citește și: Mirela de la Insula iubirii o demască pe Hannelore. Concurentele nu mai păstrează legătura: 'Se îndrăgostise de Andi, erau ca un cuplu'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton