Ce meniu au avut la nuntă Larisa Udilă și Alexandru Ogică. Burgerii de la Mc Donald’s au uimit invitații

.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au cununat religios în urmă cu câteva zile și au avut o nuntă aparte. Cei doi și-au bucurat invitații cu preparate alese, dar le-a făcut și o surpriză. Larisa Udilă a adus la eveniment iubiții burgeri de la Mc Donalds. Invitații au apreciat strădania mirilor, așa că răsfățul a fost suprem.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Fastuoasa nuntă, care s-a desfășurat la restaurantul lui Gabi Bădălău, a adunat numeroase vedete. Bruneta și tatăl copilului ei și-au dorit ca această seară să fie cu totul specială și nu s-au dat în lături de la nimic. Larisa Udilă și Alexandru Ogică au organizat o nuntă ca la carte. Cei doi și-au răsfățat pur și simplu invitații.

larisa udila 99larisa udila 99

Ce meniu au avut la nuntă Larisa Udilă și Alexandru Ogică: au surprins invitații cu burgeri de la Mc Donalds

Momentele emoționante au curs, iar distracția a ținut până dimineață. Nicole Cherry, Andrei Bănuță, Alessandra, Florin Salam, Alex Botea și Adrian Minune sunt doar câțiva dintre artiștii care au întreținut atmosfera.

Cei doi formează un cuplu de 10 ani și sunt părinții uui băiețel. Larisa Udilă este o cunoscută influenceriță de la noi. Ea are o activitate bogată în online, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. A devenit cunoscută după participarea la Bravo, ai stil!. Soțul ei, Alex Ogică, este un fost fotbalist.

Citește și: Karmen Minune și Bogdan Căplescu au divorțat oficial. Cei doi au ales să se separe la notar: „Am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt”

Citește și: „Moderatorul a vrut să pară ce nu este. Nu ai cum să legi celelalte imagini de mine! Nu se vede nimic din…'. Raluca Pastramă a răbufnit și la adresa lui Dan Capatos, după filmările pe care Pepe i le-a arătat la TV

Citește și: Cum și-a descoperit Michaela Prosan pasiunea pentru actorie: „Curiozitatea m-a împins să fac multe lucruri, iar întâlnirea cu actoria nu a fost întâmplătoare. E o meserie cu și despre oameni. Mă fascinează…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au afișat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. S-au fotografiat în timp ce se îmbrățișau

Citește și: Luminița Anghel recunoaște că e adepta operațiilor estetice: „De bun-simț, care să nu mă facă de nerecunoscut. Orice femeie trebuie să se simtă bine în pielea ei”. Cum se menține în formă, după ce a slăbit / EXCLUSIV

Larisa Udilă și Alexandru Ogică erau căsătoriți doar civil

Se iubesc de 10 ani, dar nu erau căsătoriți religios. Acum, la trei ani de la cununia civilă, au făcut marele pas. „22 octombrie 2024 – o zi binecuvântată, plină de magie pentru noi.

Ieri, am avut onoarea și bucuria de a ne jura iubirea eternă în fața lui Dumnezeu, moment la care am visat toată viața! A fost cea mai frumoasă zi, un vis devenit realitate, înconjurați de cei mai dragi oameni. De la prima clipă în care m-am pregătit și până când am pășit afară din biserică, lacrimile de bucurie nu s-au oprit. Am simțit o emoție profundă, o bucurie copleșitoare, iar inima mea era plină de recunoștință.

Mi-am dorit din suflet să am alături fiecare persoană iubită, pentru că viața este atât de imprevizibilă și aceste momente prețioase sunt de neînlocuit.

Astăzi, continuăm povestea noastră de iubire cu o petrecere de suflet, pentru că, fiind miercuri și post, nu am putut sărbători cununia religioasă. Abia aștept să vă împărtășesc toată povestea noastră și cum, într-un vârtej de emoții și surprize, am reușit să organizăm nunta în doar trei săptămâni! Un vis împlinit, născut din iubire',
a scris Larisa Udilă, pe Instagram.

Tortul ales i-a uimit pe invitați, fiind vorba de o prăjitură pavlova uriașă. Înainte de a-l tăia, Larisa Udilă și Alexandru Ogică au presarat zahăr pudră pe el. Focul de artificii a fost, de asemenea, impresionant.




 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton