Betty Salam a primit un mesaj neașteptat de la soțul ei, Cătălin Vișănescu, după ce luna trecută și-au anunțat despărțirea: "Te iubesc..." / Artista a împlinit 24 de ani

 Oana Pantazi
.

Ce mesaj neașteptat a primit Betty Salam de la soțul ei, Cătălin Vișănescu, după ce luna trecută și-au anunțat despărțirea. Artista s-a despărțit de soțul ei și a făcut anunțul în urmă cu mai bine de o lună, dar iată că azi, de ziua ei, Cătălin Vișănescu i-a făcut o urare emoționantă, care i-a determinat pe fani să creadă că s-au împăcat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anunțul despărțirii dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu i-a luat prin surprindere pe fanii lor. Artista a spus că va rămâne întotdeauna prietenă cu cel cu care s-a iubit 10 ani și vor fi întotdeauna acolo pentru copilul lor… dar a lăsat și o portiță deschisă, dezvăluind că deocamdată au luat o pauză. Poate tocmai de aceea urmăritorii lor din social media au concluzionat că cei doi s-au împăcat după ce au văzut mesajul pe care Cătălin i l-a trimis soției sale de ziua ei.

betty-salam-12-2betty-salam-12-2

Ce mesaj neașteptat a primit Betty Salam de la soțul ei, Cătălin Vișănescu, după ce luna trecută și-au anunțat despărțirea

Azi, Betty Salam a împlinit 24 de ani și a fost asaltată de mesaje în social media, unde prietenii și fanii s-au grăbit să o felicite. Printre mesajele din InstaStory se află și cel al (încă) soțului ei, Cătălin Vișănescu, de care artista a anunțat că s-a despărțit în luna iulie.

Citește și: Cristina Bâtlan și-a schimbat stilul de viață și dieta, după ce a avut probleme cu greutatea: „Am filmat mult la Imperiul Leilor și am mâncat mult, am dormit puțin…'. La ce alimente a renunțat și la ce truc apelează pentru slăbi rapid / EXCLUSIV

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta de aproape 7 ani, când a luat decizia, după operația la coloană, de a-și schimba viața: ‘Dacă pun două kilograme într-un weekend din acesta cu agitație, cu oboseală, cu mâncat la ore ciudate, după aceea, în trei zile le-am dat jos…’/ EXCLUSIV

Cătălin i-a transmis soției sale „la mulți ani!” și i-a scris și că o iubește, spre deliciul fanilor, care speră la o împăcare între cei doi, cu atât mai mult cu cât artista a spus că, deocamdată, au luat o pauză.

„La mulți ani! Îți doresc multă sănătate și fericire! Te iubesc!', i-a transmis Cătălin Vișănescu soției sale, pe Insta Story, în dreptul unei fotografii cu ei doi într-o ipostază romantică.

De ce s-a despărțit Betty Salam de soțul ei, Cătălin Vișănescu

După despărțirea de soțul ei, Betty Salam s-a mutat de acasă, urmând să ia o decizie în ceea ce privește relația lor. Artista a negat, evident, existența unui alt bărbat în viața ei.

„Eu nu sunt prietenă cu scandalul și nu spun tot ce se întâmplă. Uneori trebuie să dai explicații celor de acasă. Eu cu Cătălin nu mai formăm un cuplu. Nu există că este un bărbat în viața mea sau că a fost, o să-i rog pe cei de acasă să nu mai creadă asta.
Sunt 10 ani de relație în care se întâmplă multe. Sunt relații care nu mai merg, dacă eu îl iubesc și el pe mine hai să reparăm problemele. Te gândești la ce lipsește. Este și diferența de vârstă, venim și din lumi diferite. Nu (n.r. – nu s-a gândit la despărțire). Las totul în voia Domnului, eu și Cătălin suntem foarte buni prieteni’,
a spus Betty Salam, la Antena Stars.

S-au iubit mult, dar acum dau senzația că își scriu ultimul capitol din relație. Betty Salam își laudă soțul, dar se abține să mărturisească dacă pauza luată o să se transforme într-o despărțire definitivă.

„Cătălin este un bărbat foarte matur. El știe ce vrea și alege bine. Acum suntem în pauză, să te desparți în timpul unei pauze, trebuie să fii puțin controlat. Pe noi ne va lega încontinuu Mathias. Punem accent pe mama lui, tatăl lui’, a mai spus ea.

Ce spune Teo Trandafir despre pauza luată de Betty Salam și de soțul ei, Cătălin Vișănescu

Există o vorbă românească celebră care spune că ciorba reîncălzită nu mai este la fel de bună, așadar Teo Trandafir are convingerea că o persoană care pleacă dintr-o relație nu se mai întoarce niciodată la fel, chiar dacă cel rămas în urmă are această speranță. Prezentatoarea nu crede că pauza luată într-o relație poate fi benefică pentru cei doi, pentru că un fapt de acest gen schimbă viețile protagoniștilor pentru totdeauna.

„Eu nu cred în pauze de genul acesta. Dacă doi oameni locuiesc împreună și unul la un moment dat vrea un pic de distanță… tu vrei să faci pauză și să reiei, doar că omul care a plecat nu este același cu omul care se întoarce. Ăla care așteaptă îl așteaptă pe ăla pe care îl știa, dar el nu o să mai vină vreodată la fel’, a spus Teo Trandafir în cadrul emisiunii Follow us, pe care o realizează la Kanal D2, alături de Ilinca Vandici.

Mai mult, Teo Trandafir i-a luat apărarea lui Betty Salam. Ea crede că fiica lui Florin Salam încearcă să rezolve lucrurile, dar nu știe ce va fi mai departe.

„O știu de când era mică. Este frumoasă, deșteaptă, bună, blândă. Eu sunt subiectivă și am iubit-o pe Betty de când era copilaș. Eu cred că dacă s-a întâmplat ceva, ea tot încerca să aplaneze, la cum o știu eu. presupun că și Cătălin a încercat. El s-a adaptat situației, doar că adaptarea asta cu multă răbdare duce la un moment dat la vreo pocneală a situației, răbufnești. Eu am înțeles de la Betty că nu e vorba despre așa ceva, că nu este vorba despre alt bărbat’, a mai spus Teo Trandafir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton