Ce mesaj i-a trimis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui: "Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes!" / Corina Caciuc e însărcinată a doua oară

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan a uitat de cearta cu Laurențiu Reghecampf și, de ziua lui, i-a transmis un mesaj de „La mulți ani!”. Gestul este cu atât mai surprinzător cu cât s-au despărțit cu scandal și au continuat încă de la divorț să se atace pe rețelele de socializare sau în declarații de presă. Laurențiu Reghecampf a fost felicitat, într-un mesaj comun, și de fetele Anamariei Prodan și fiul Laurențiu junior.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf împlinește astăzi 48 de ani, iar fosta soție nu a uitat de această zi specială pe care a sărbătorit-o alături de el vreme de 15 ani. Anamaria Prodan a îngropat, cel puțin pentru o zi, securea războiului și l-a felicitat pe Reghe, ca și când nu ar fi avut niciodată discuții și probleme.

16339337144661633933714466

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf de ziua lui

De ziua de naștere a lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj surprinzător. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, impresara i-a făcut o urare specială fostului ei soț și i-a trecut în mesajul ei și pe copii.

„Happy birthday Laurențiu!!!! Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes!!! ANA, REBE, SARAH, BEBETO', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory pentru fostul ei soț.

Totuși, se pare că impresara a făcut această urare specială înainte de a vedea tortul pe care Corina Caciuc i l-a pregătit antrenorului, cât și mesajul de pe el. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a dat de înțeles că este gravidă pentru a doua oară cu el, iar fiul lor, Liam, urmează să devină 'bigbrother', așa cum chiar ea a precizat printr-un hastag la postarea sa. Mai mult, pe tort scrie clar: '1+1=4', ceea ce duce pe toată lumea cu gândul că la mijloc este vorba despre o sarcină. Totuși, nu s-a confirmat nimic încă, doar detaliile cu care cuplul și-a pus fanii pe jar.

În vară, Anamaria Prodan spunea că a făcut pace cu Laurențiu Reghecampf și că au o relație foarte bună în prezent, dar ulterior s-a răzgândit și i-a adresat din nou jigniri în presă, după ce a semnat un nou contract cu Universitatea Craiova, iar impresara susține că acesta nu și-a căutat deloc băiatul.

„Nu există pe pământul ăsta o împăcare, decât de dragul copilului nostru și decât ca doi oameni maturi, cu capul pe umeri, care înțeleg ce înseamnă noțiunea de părinte și și-o exercită până închid ochii. Ce îmi doresc eu de la Reghecampf este să își vadă copilul, să vorbească cu el, să petreacă timp cu copilul lui, să îl ajute.

Nu îl sună deocamdată pe Bebe, probabil își pune la punct toate chestiile cu echipa nouă. Noi încă așteptăm! A făcut atâtea procese, ca să i se stabilească pensie alimentară, ore de vizită, dar dacă tot a primit de la judecător ore de vizită, noi ne dorim să vină mii de ore.

Nu am visat în viața asta că tatăl copilului meu o să deschidă proces, ca să stabilească judecătorul când poate veni să își vadă copilul. Consider că, din cauza presiunii, problemelor pe care le are, din cauza situației în care se află, încerc să îi găsesc scuză.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Au împreună un băiețel

Citește și: Cum s-au fotografiat Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și fiul lor, lângă brad. Iubita antrenorului, super sexy într-o rochie mulată

Citește și: Mihai Trăistariu, uimit că fratele său de 47 de ani a ajuns la Poliție după ce a hărțuit o femeie: „Cred că este virgin!'

Citește și: Ema Oprișan de la Insula Iubirii este însărcinată cu Răzvan Kovacs, iubitul ei. Au apărut primele imagini cu ea gravidă, după ce s-au despărțit în cadrul emisiunii

De copil trebuie să ai grijă toată viața, trebuie să fii un model pentru ei. Noi ne rugăm de el, îi trimitem mesaje ca să vină să își vadă copilul. Nu l-a mai văzut pe Bebe de multă vreme și nici nu avem nevoie de un tată de serviciu, ci de un tată permanent. Copiii se cresc permanent!’, a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Ce cadou i-a făcut Corina Caciuc lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui

Corina Caciuc a luat pe toată lumea prin surprindere azi, chiar de ziua lui Laurențiu Reghecampf. Pe lângă urarea plină de dragoste pe care i-a făcut-o în mediul online, a postat și un tort făcut special de ziua partenerului ei de viață.

Totuși, mesajul de pe tort a lăsat loc de interpretări! Mai concret, scrie ‘1+1=4’, ceea ce duce pe toată lumea cu gândul că vor avea și al doilea copil împreună.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton