Ce meserie a avut Mihai Gâdea înainte de Antena 3. Prezentatorul TV nu are studii în Jurnalism

 Martin Lorena
.

Ce meserie a avut Mihai Gâdea înainte de Antena 3. Prezentatorul TV este cunoscut de publicul larg datorită emisiunii „Sinteza Zilei' de la Antena 3, dar puține persoane știu ce a făcut acesta înainte de a fi jurnalist. Se pare că Mihai Gâdea a terminat Facultatea de Teologie Adventistă și a absolvit un doctorat în istorie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România. Acesta prezintă emisiunea „Sinteza Zilei' și ocupă funcția de director al postului Antena 3. Deși cariera sa în televiziune este cunoscută de toată lumea, puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat acesta înainte de a apărea pe micile ecrane.

WhatsApp-Image-2021-10-07-at-16.13.50WhatsApp-Image-2021-10-07-at-16.13.50

Vedeta de televiziune a avut cu totul altă meserie înainte de a apărea pe micile ecrane. Acesta a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă și un doctorat în Istorie! Mai mult decât atât, a și profesat o perioadă într-un domeniu cu totul diferit de cel al mass-mediei.

Citește și: Fiica lui Mihai Gâdea a luat BAC-ul și pleacă la facultate în străinătate:”Sunt un tată fericit!”

Citește și: De ce a plecat Diana Șoșoacă din emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3:”Vă opresc microfonul, e lipsă de politețe”

Citește și: Vaccinată, Oana Pellea se izolează din cauza COVID-19:„Din respect și responsabilitate'

Citește și: Cum se înțelege Roxana Ionescu cu Tinu Vidaicu, după nuntă:„Plâng de fiecare dată când…'

Ce meserie a avut Mihai Gâdea înainte de Antena 3

Mihai Gâdea prezintă emisiunea „Sinteza Zilei', în cadrul căreia dezbate subiecte actuale și de interes public împreună cu invitații săi. Deși toată lumea îl cunoaște, foarte puțini știu că jurnalistul nu are studii în domeniu. Acesta a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă și are un doctorat în Istorie, obținut la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga. Mai mult, acesta a și profesat o perioadă în domeniul teologiei.

Înainte de a apărea pe micile ecrane, Mihai Gâdea a ținut predici în bisericile adventiste. Ulterior, prezentatorul TV a obținut un post la Antena 2, înainte ca postul să se transforme în Antena Stars. Acesta a prezentat prima dată emisiunea „Sinteza Zilei' la Antena 2, alături de Valentin Stan și Ion Cristoiu.

Ce salariu câștigă prezentatorul TV

Comparativ cu al său coleg, Mircea Badea, Mihai Gâdea ocupă și postul de director al Antena 3. Acesta primește un salariu generos din partea șefilor din trustul Intact. Sursele din interior arată că prezentatorul „Sinteza Zilei' câștigă aproximativ 15.000 de euro lunar.

Ba mai mult, aceleași surse spun că acesta beneficiază de un fond special de 10.000 de euro pe lună. Astfel, după un calcul simplu, am putea considera că directorul de la Antena 3 primește în fiecare lună 25.000 de euro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton