Ce meserie a avut Mioara Roman. Mama Oanei Roman a fost o persoană respectată și apreciată în cercurile înalte ale Capitalei

 Calin Maria Bianca
.

Ce meserie a avut Mioara Roman. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu doar câteva ore, Mioara Roman a încetat din viață, chiar la azilul unde se afla. Vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales că fiica ei, Oana, vorbea zilele trecute despre ea și spunea că este bine. Anunțul morții a fost făcut chiar de ea, care este cu inima distrusă de durere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Familia Roman este cunoscută de toată lumea, mai ales când vorbim despre Mioara și Petre Roman. Amândoi au avut un nume sonor în showbiz-ul românesc, chiar și după ce au divorțat unul de altul, tocmai pentru că de-a lungul anilor au cucerit publicul prin meseria lor și ceea ce au realizat.

oana-si-mioara-roman_0oana-si-mioara-roman_0

Citește și: A murit Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman avea 83 de ani: „Drum lin în lumină”

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după operație: „Era extrem de slăbită când a ieșit din spital”. Oana și Catinca și-au vizitat mama împreună la cămin

Citește și: „De cate ori mi se adresa, rămâneam fără aer. O personalitate incredibilă, de o cultură cum rar îți e dat să întâlnești în viață”. Teo Trandafir, prima reacție după moartea Mioarei Roman

Citește și: Oana Roman, mesaj sfâşietor după moartea Mioarei Roman: „Mereu a spus ca vrea să moară în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința”

Ce meserie a avut Mioara Roman

Deși nu foarte multe persoane știu, mama Oanei Roman a avut de-a lungul anilor, mai ales în tinerețe, o meserie respectabilă, unde era tot timpul apreciată. Mai concret, a avut o carieră lungă ca profesoară de limba arabă, însă nu doar aceasta a fost meseria ei. Fosta soție a lui Petre Roman a lucrat și ca reporter de război, fiind o persoane admirată de toți cei din jurul ei.

„Eu am tărie de caracter, am fost reporter de război în tinereţe, am luat interviu la cei mai mari terorişti, aşa că nu mă sperie nimic. Când i-am văzut la masă le-am dat impresia de indiferenţă şi că nimic nu se întâmplă ca să pot scăpa cu viaţă. Ei prima dată au venit la mine la uşă şi au bătut, erau fixaţi pe casa mea, aşa cred. Mi-am recuperat banii, cei 1.000 de lei, care erau foarte importanţi pentru mine, însă nu am reuşit să îmi recuperez adidaşii', a declarat Mioara Roman, pentru Click!, în urmă cu mai mulți ani, după ce a fost jefuită de trei bărbați.

În ultimii ani, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a degradat considerabil, astfel că a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. Chiar și în urmă cu câteva săptămâni, fiica ei, Oana Roman, povestea că mama ei nu se simte deloc bine, după ce a fost dusă la spital. Totuși, între timp și-a revenit și avea o stare bună, mai ales că era îngrijită foarte bine la azil.

Mioara Roman a făcut stop cardio-respirator

Oana Roman și-a lăsat mama pe mâinile bune și într-o stare bună atunci când a plecat în Egipt cu fiica ei, Isabela. S-au distrat pe cinste acolo, însă la întoarcerea acasă a primit vestea cruntă că mama ei a încetat din viață. Cu durere în suflet, vedeta a anunțat decesul Mioarei Roman pe rețelele de socializare printr-un mesaj foarte trist.

„Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc, mămica mea, pentru tot! Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace', a scris vedeta recent pe Instagram.

Mai mult decât atât, Oana Roman a făcut și primele declarații, în care a dezvăluit că mama ei a murit în somn, fără durere, așa cum și-a dorit încă de când s-au agravat problemele de sănătate pe care le avea.

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei’, a declarat Oana Roman, potrivit Spy News.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton