Ce meserie a avut Ionuț Rusu de la America Express și cum arăta înainte de a fi comediant: "Mâncam mâncare cu iz de motorină..."

 Dumba Gabriela
.

Ionuț Rusu de la America Express a dezvăluit că a avut o cu totul altă meserie înainte de a fi comediant. Fără a avea studii în acest domeniu, Ionuț Rusu a devenit cunoscut după ce a început să facă clipuri amuzante pe rețelele de socializare, iar mai apoi a participat la iUmor. Însă, meseria lui Ionuț Rusu de la America Express a fost cu totul alta și concurentul a dezvăluit că deseori mânca mâncare cu gust de motorină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Rusu participă la America Express împreună cu prietenul său, George Tănase și lumea îl asociază cu scena și glumele sale din online, însă înainte de a fi comediant, acesta a avut o meserie complet diferită. Iată ce spunea Ionuț Rusu despre meseria lui și prin ce a trecut pe vremea aceea, cu mult înainte de a fi celebru în online.

5454

Ce meserie a avut Ionuț Rusu de la America Express și cum arăta înainte de a fi comediant

Ionuț Rusu de la America Express nu a fost dintotdeauna în lumina reflectoarelor. În trecut, comediantul a avut un loc de muncă total neașteptat și nu mulți dintre fanii săi acutali și l-ar putea imagina în aceea postură.

„Sunt comediant de profesie, fără să fi terminat vreo școală anume, dar am fost și altele. Șofer pe camion! 40 de tone. Taică-miu era, de asemenea, șofer pe camion, dar el mai avea și altă meserie', a spus Ionuț Rusu de la America Express, sezonul 6.

Întrebat dacă va fi afectat de timpul petrecut departe de casă, comediantul a răspuns: „Eu am fost plecat câte două luni și crede-mă condiții nasoale. N-am mâncat niciodată o masă sănătoasă pe TIR. Comestibilă, adică. De multe ori, aveau iz de motorină toate. Am dormit în spatele unei cabine, e destul de greuț. Ei au baie. Pe TIR, la roată era baia mea'.

Citește și:Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu și-au dat demisia de la KISS FM: „A venit timpul să pasăm altcuiva salariul’

Citește și:Dana Marijuana critică dur autoritățile pentru campaniile antidrog: „Degeaba se trag semnale de alarmă, dacă nu explici consecințele'

Citește și:Mihai Albu are planuri de nuntă cu iubita lui, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu: „Este viitoarea mea soție’. Designerul i-a făcut cunoștință femeii cu mama lui, înainte să moară

Cum a ajuns celebru Ionuț Rusu de la America Express

Ionuț Rusu este acum unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți din țară. Tânărul în vârstă de 31 de ani a devenit cunoscut datorită clip-urilor sale extrem de amuzante de pe Youtube și în scurt timp, a debutat la TV.

De atunci, el a apărut pe cele mai cunoscute scene, a concurat în finala iUmor și rapid a devenit invitat special în același show. Tatăl lui Ionuț Rusu a jucat un rol important și în actuala carieră a comediantului. Datorită lui, a ajuns în televiziune și astfel, l-a cunoscut și pe bunul lui prieten cu care face acum echipă la America Express, sezonul 6.

„Văzuse el un casting la București, la o emisiune de comedie și am venit eu la casting-ul respectiv și culmea, l-am luat. Asta s-a întâmplat undeva în 2015', și-a amintit Ionuț Rusu, citat de a1.ro.

„Fără să-l cunosc pe el, fără să ne știm, am dat același casting, mi-au zis că m-au luat și pe mine. Pe mine nu m-au mai sunat și l-am văzut pe el pe sticlă'. Sunt cei mai buni prieteni de 8 ani de când au început să lucreze împreună', a adăugat și George Tănase, de la America Express, sezonul 6.

Ionuț Rusu a debutat în actorie având spectacole în Craiova și a învățat din experiențele sale, atrăgând lumea cu umorul său. În ceea ce privește viața sa sentimentală, Ionuț Rusu a avut o relație cu Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea. Cei doi și-au trăit iubirea departe de ochii curioșilor, dar au decis să se despartă cu aceeași grație.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton