Ce meserie își dorea să aibă Bebe Cotimanis, în copilărie: „Niciodată nu am avut visul să devin actor. A fost o întâmplare”

 Calin Maria Bianca
.

Ce meserie își dorea să aibă Bebe Cotimanis, în copilărie. Pe numele său real, Constantin Cotimanis, este un renumit actor, cunoscut de toată lumea. Nu are nevoie de prea multe descrieri, numele său, cât și vocea sa, fiind destul de sonore în România. Ei bine, se bucură de un succes colosal în acest domeniu, însă puțini știu faptul că el își dorea să devină fotbalist atunci când era doar un copil. A povestit de unde a plecat această pasiune, dar și cum a ajuns să fie un actor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce meserie își dorea să aibă Bebe Cotimanis, în copilărie. Bebe Cotimanis este iubit de toată lumea! De-a lungul vieții a jucat în nenumărate seriale și filme, care de cele mai multe ori au cucerit prin povestea lor. Se știu mult despre el, însă abia la vârstă de 67 de ani a dezvăluit faptl că nu visa niciodată să devină un actor, ci din contră, un fotbalist. Invitat în podcastul lui „Altceva cu Adrian Artene' a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate.

cotimanis-8cotimanis-8

Îndrăgitul și celebrul actor a fost mai sincer ca niciodată de data aceasta. Fără a ezita, Bebe Cotimanis a vorbit despre numeroase subiecte din viața sa. A început de la copilărie, cum a fost și ce trăit, dezvăluind inclusiv că nu își dorea să fie actor, ci fotbalist. De aici, a continuat cu nenumărate povești despre familia lui, tinerețe și multe altele.

Citește și: Motivul pentru care Bebe Cotimanis nu s-a căsătorit cu iubita lui, Iulia Dumitru:„Nu este ușor de trăit cu mine'

Citește și: Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023.Tatăl ei vitreg este actorul Bebe Cotimanis

Citește și: De ce a divorțat Anda Adam de Sorin, tatăl fiicei sale:”Nu mai exista armonie între noi ca și cuplu…”

Citește și: De ce dorm separat Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu:”Mai bine mă trezesc fericită și îndrăgostită”

Bebe Cotimanis își dorea să devină fotbalist

Bebe Cotimanis a vorbit despre cariera sa de care este tare mândru. Este recunoscător pentru drumul ales, deși nu asta își dorea când era doar un copil. Era pasionat de fotbal, iubea să se joace cu mingea și așa își petrecea anii copilăriei, cu visul că atunci când o să crească o să devină un fotbalist de succes. Viața lui a luat o altă întorsătură însă, iar de la fotbalist a ajuns să fie un actor de succes. Cu toate astea, nu poate uita momentele unice de când avea câțiva anișori!

'Ce copil nu se vede fotbalist? Eu imi doream să devin fotbalist. Ce copil care știe să alerge… (n.r. Care era modelul copilăriei?) Dobrin. Dar de dinainte de Dobrin exista în casa noastră un idol. Tata ținea cu 'bancarii', cu Progresul și acolo era Ozon.Dacă stau să mă gândesc acum, printre picioarele lui Ozon, care era super crăcănat, puteai face transmisii de fotbal. La fel de crăcănat era și Gheorghe Constantin. Fantastic! Și talente extraordinare!', a mărturisit Bebe Cotimani în podcastul „Altceva cu Adrian Artene'.

Bebe Cotimanis nu visa că o să fie actor

Bebe Cotimanis a dezvăluit în fața tuturor faptul că visa să fie un fotbalist. Viața însă i-a oferit șansa de a fi actor, iar el nu a putut refuza acest lucru. A ajuns un actor de succes, dar nu s-a gândit niciodată că o să ajungă aici. Totul a început în momentul în care a intrat la actorie, iar de atunci nu și-a mai văzut viața fără tot ceea ce înseamnă acest domeniu.

'Niciodată nu am avut visul de a deveni actor până nu am intrat la actorie. Niciodată. Dacă spună că niciodată, niciodată! Da (n.r a fost o întâmplare). Nu m-am dus la teatru, decât cu scoala. Am mai fost o dată cu părinții. Am simțit o oarecare magie, dar nu foarte mare. Eu trebuia să mai duc acasă și să îmi lipesc mingea. Asta era preocuparea mea. Dacă era de plastic o duceam la nenea Herescu și mă așteptau băieții. Nu am simțit o atracție față de actorie, ci mai degrabă o respingere. Aveam o învățătoare foarte acră care organiza serbări și trebuia să dea foarte bine.', a continuat Bebe Cotimanis.

Bebe Cotimanis își aduce aminte cu drag și dor de copilărie

Bebe Cotimanis privește cu nostalgie către trecutul său. Își aduce aminte cu drag și totodată cu dor despre anii în care era doar un copil. A povestit cum copilăria lui era doar despre joacă, iar mingea era tot ceea ce-l pasiona cel mai mult. Mergea des să o peticească, stătea lângă Fabrica de Ulei și se juca printre vagoanele trenurilor cu semințe, iar adunate constituie tabloul cu Bebe Cotimanis pe când avea câțiva anișori.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton