Ce l-a motivat pe Sebastian Dobrincu să participe la Survivor România 2023. Ce va face cu banii: "Dacă voi fi câștigător, o să..."

 Dumitrache Laura
.

Ce l-a motivat pe Sebastian Dobrincu să participe la Survivor România 2023. Sebastian Dobrincu se numără concurenții de la Survivor România 2023. Numele tuturor vedetelor de la celebra emisiunea au fost dezvăluite de Daniel Pavel. Sebastian Dobrincu a făcut primele declarații despre participarea sa în noul sezon al reality show-ului de la PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce l-a motivat pe Sebastian Dobrincu să participe la Survivor România 2023. Pro Tv a anunțat cine sunt Faimoșii de la Survivor România 2023. Printre concurenții noului sezon se numără Carmen Grebenișan,Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, DOC și Mari Constantin. Sebastian a mărturisit care au fost, de fapt, motivele pentru care a ales să plece în Dominicană.

sebastian dobrincusebastian dobrincu

Survivor România revine cu un sezon la începutul anului viitor, la PRO TV. Sebastian Dobrincu a luat decizia de a merge în Republica Dominicană pentru a-și pune la încercare limitele. Tânărul milionar a dezvăluit că premiul cel mare l-a determinat să participe la această competiție.

Citește și: Daniel Pavel, detalii despre Survivor România 2023. Prezentatoul va fi însoțit de iubită în Republica Dominicană:„Anul acesta vom pleca împreună și apoi…'

Citește și:Mimi a suferit de depresie, după despărțirea de Sebastian Dobrincu:„Am plâns 136 de zile la rând'. Ce mesaj i-a transmis Andreea Raicu

Citește și:Ioana Băsescu, agasată la Curtea de Apel:”Cu ce parfum v-ați dat, doamna Băsescu? E parfum de condamnată”

Citește și :De ce a fost Andi Moisescu la un pas să plece de la Apropo TV:„Era infernal. Ajungeam acasă dimineața la 9, cu ochii explodați, roșii, de la…'

Ce l-a motivat pe Sebastian Dobrincu să participe la Survivor România 2023

Sebastian Dobrincu se numără printre vedetele care participă la Survivor România 2023. Tânărul milionar și-a surprins fanii când a anunțat că vrea să facă parte din tabăra Faimoșilor. Iubitul Ioanei Ignat a dezvăluit motivul ce l-a determinat să accepte provocarea de a pleca pentru o perioadă nelimitată în Republica Dominicană. Sebastian este obișnuit cu provocările și cu momentele dificile. Acesta a plecat la 17 ani în America și a reușit să ajungă unde și-a dorit. Sebastian a declarat că premiul cel mare al competiției l-a determinat să participe. În cazul în care va câștiga competiția Survivor România 2023, are de gând să dubleze suma și să-l doneze.

Când am aflat că e un premiu în bani, de 100.000 de euro, mi-a dat o motivație în plus. Pentru că vreau să fac din prezența mea o cauză socială. Dacă o să fiu fericitul câștigător, o să dublez suma, o să mai pun 100.000 de euro de la mine și o să-i donez!', a spus el, potrivit stirileprotv.ro

Sebastian Dobrincu: „Sunt extremist”

Sebastian Dobrincu se declară o persoană căreia îi plac provocările, iar Survivor România este o mare încercare pentru el. Fostul investitor de la Imperiul Leilor și-a adus aminte de momentele în care a plecat singur peste hotare și a reușit să își creeze propriul business care l-a făcut milionar.

„Ce poate fi mai frumos decât să te autodepășești? Eu asta am căutat toată viața, asta caut în continuare. Poate sună un pic ciudat, dar nu sunt foarte multe lucruri în viață care mă mai mișcă atât de mult. O provocare de genul e binevenită. Sunt extremist: am plecat la 17 ani de acasă, cu ghiozdanul în spate, m-am aruncat în New York, nu cunoștem pe nimeni, nu cunoșteam orașul. Am dormit pe jos, am mâncat de pe o zi pe alta, ce prindeam cu banii pe care îi aveam… E a doua oară când plec din țară și mă duc să fac foamea. Sunt curios să văd cum e să mă deconectez total. Ce poate fi mai frumos decât să te arunci în necunoscut?', a spus Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu a devenit milionar la 19 ani

Sebastian Dobrincuhttps://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/cum-arata-casa-in-care-locuieste-sebastian-dobrincu-de-la-imperiul-leilor-2862690 a devenit milionar la 19 ani, după ce a devenit fondatorul Storyheap, o paltformă care a devenit lider pe piața de digital marketing. El a intrat în lumea software-ului în 2009, la 11 ani, iar la 17 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Sebastian s-a născut în București și a fost de mic pasionat de programare și tehnologie.

A început să învețe despre ingineria software pe cont propriu la vârsta de 7 ani, iar ulterior avea să devină profesionat în inginerie. Storyheap a avut un succes rapid încă de la lansare și a ajuns să aibă clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Muzis, Shack Shack și mulți alți jucători importanți din industrie.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton