Ce mult seamănă Medeea Marinescu cu mama ei! "Prin mâinile ei au trecut mii de actori și actrițe". Cum și-a aniversat mama, la 73 de ani

 Oana Pantazi
.

Medeea Marinescu și-a sărbătorit recent mama, la împlinirea a 73 de ani. Actrița are privilegiul de a o avea alături pe cea care i-a dat viață și acum și este extrem de mândră de mama ei. De altfel, mama și fiica seamănă foarte bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Medeea Marinescu și mama ei au mai bifat trecerea unui an – mama actriței a împlinit 73 de ani și a fost sărbătorită ca la carte de familie și prieteni. Chiar dacă le despart 24 de ani, cele două au multe trăsături comune și același zâmbet blând și seducător.

medeea-marinescu-1medeea-marinescu-1

Ce mult seamănă Medeea Marinescu cu mama ei!

E greu de crezut că fetița adorabilă din „Maria Mirabela” are acum 49 de ani și, mai mult, că cea care i-a dat viață a împlinit 73. Iar asta pentru că și una, și alta sfidează cu grație trecerea timpului. Medeea Marinescu s-a născut într-o familie de artiști și și-a admirat întotdeauna mama, care, chiar dacă nu a fost actriță, ci machieuză, a adus frumusețe și zâmbete pe chipurile multor actori.

Citește și: Ce dietă ține Medeea Marinescu și ce trucuri de frumusețe are, la 48 de ani: „Nu am făcut o oră de sport în viața mea. La mine nu țin curele drastice, merge cu păcăleală’ / EXCLUSIV

Citește și: Medeea Marinescu, despre rolul care i-a marcat viața: „Mă strigau Maria Mirabela cu ochii cât umbrela'. Detalii tulburătoare despre moartea tragică a Gildei, colega ei de film

Recent, mama actriței a împlinit 73 de ani și a fost sărbătorită cu fast și cu un tort superb în familie, alături de toți cei dragi. Actrița a împărtășit, ulterior, momentul cu fanii din social media, postând o fotografie, dar și un mesaj emoționante, iar cu această ocazie prietenii virtuali ai Meddei au remarcat ce bine seamănă actrița cu cea care i-a dat viață.

Mama! Prin mâinile ei au trecut mii de actori și actrițe, transformându-le chipurile (după cum o cerea scenariul), adăugând strălucire sau mister, ani sau cicatrici' personajelor pe care ei le jucau.

Eram mică și mă fascina trusa ei de machiaj, cu pensule și multe culori, și mă simțeam răsfățată atunci când, împreună cu prietenele ei, scenografe sau actrițe, ne confecționa rochițe din bucăți de materiale rămase, mie și surorilor mele, iar mie, în plus, și câte un turban care să mai suplinească lipsa unui păr lung și bogat. A rămas la fel de inventivă, luptătoare, jovială și înțepătoare' ca o scorpioancă adevărată.

LA MULȚI ANI, MAMA!', a scris Medeea Marinescu pe contul ei de socializare.

Copiii i-au călcat pe urme Meddei Marinescu

În familia Medeei Marinescu, toți sunt artiști, inclusiv cei doi copii ai actriței moștenindu-le talentul părinților. Dar în familia Medeei și bunicii sunt artiști, mama actriței fiind machieuză, tatăl – director de imagine, iar sora, scenografă, așadar era de așteptat ca și copiii să aibă înclinații spre acest domeniu. De altfel, fiul cel mare al Medeei a urcat deja pe scena teatrului, la Teatrul Național, în piesa Toți fiii mei.

„Îmi place să cred că da. Deja se vede că Luca, fiul cel mare, a moștenit talentul meu și pe cel al tatălui său, deoarece noi suntem toți cumva legați. Soțul meu, George Dăscălescu, este director de imagine și a făcut niște filme foarte bune. A fost premiat la Gopo, a fost nominalizat, la un moment dat, și la Emmy, pentru o imagine a unui documentar artistic american. Lumea știe mai puțin, la noi, despre meseria aceasta, ce e aia director de imagine.

Tatăl meu este un cunoscut om de cinema, tot director de imagine, mama mea este machieuză, sora mea, Mădălina Marinescu, este scenografă și colaborăm la multe spectacole. Cumva, toți suntem în zona aceasta artistică. Fiul meu Luca este clasa a VIII-a și trebuie să dea Evaluarea Națională. Face meditații la matematică. Vorbeam de curând cu soțul meu că noi nu putem să îl ajutăm la matematică. Eu nu puteam să îl ajut nici acum un an-doi. Nu putem, pentru că noi nu suntem buni, nu am știut matematică, din păcate, nu s-a legat. E ceva ce nu înțelegem, ceva cu care alții s-ar descurca mai greu pe un tărâm artistic.

Putem să îl ajutăm pe ceea ce înseamnă direcția artistică, băiatul meu este foarte talentat la desen. Deocamdată, își dorește să devină scenograf sau arhitect. Asta face băiatul meu, iar soțul meu, care este absolvent de Tonitza, în primul rând, ca și sora mea, îl susține și îl îndrumă foarte bine. Face muzică, de asemenea. Numai că face chitară. Iar eu chitară nu știu. Am făcut Liceul Enescu. Deci, eu sunt absolventă de pian principal, iar la pian îl mai ascult, nu mă lasă să îl ajut. Nu ne înțelegem. Cred că mamele nu pot să fie profesoare bune pentru copiii lor. Mi-a zis că nu am niciun fel de talent pedagogic. Este jale cu mine la acest capitol și am zis că nici nu mă mai bag. Doar dacă mă pune să îl mai ascult și să îi mai zic o părere. Dar să lucrez cu el nu mă lasă„, a povestit actrița pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton