Ce nași va avea Pepe la nunta cu Yasmine: „Oamenii care m-au crescut și de la care am învățat cum e bine să iubești”

 Tudorache Simona
.

Pepe și Yasmine fac, mâine, 7 iunie, nuntă mare. Cei doi se cunună religios chiar în ziua în care fiul lor împlinește doi ani. Nașii cuplului vor fi fratele lui Pepe și soția lui, iar evenimentul se anunță a fi unul spectaculos, pentru că a necesitat o pregătire temeinică, dar va avea de toate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Pepe și Yasmine nu și-au dorit o nuntă tradițională, ci una aparte, în care invitații lor, aleși pe sprânceană, se distrează și aleg ce mănâncă și beau. Atmosfera va fi asigurată de Theo Rose, L.A, Johnny Romano și de dansatorii lui Nea Marin, care vor încinge cu siguranță ringul.

pepe-780pepe-780

Ce nași a ales Pepe pentru nunta cu Yasmine

Pepe a explicat de ce și-a dorit să fie condus la altar de cineva din familie. La nuntă trecută, prezentatorul i-a avut ca nași pe Andra și Cătălin Măruță. „Fratele meu și cumnata mea, oamenii care m-au crescut și oamenii de la care am învățat cum e bine să iubești', a spus Pepe pentru Cancan.

Cum vor petrece invitații la nunta lui Pepe cu Yasmine

Artistul și-a dorit ca această zi să fie pe sufletul lor, iar pentru asta a apelat la o firmă de organizare. „Am decis să avem un eveniment așa cum suntem noi, frumos, elegant, plin de distracție, relaxat, pe marginea lacului, piscină, artiști, prieteni, oameni care vin fără obligații. Din toate punctele de vedere, cred că am spus cam tot', a mărturisit solistul.

Pepe nu și-a dorit o nuntă tradițională

Invitații vor alege ce mănâncă din numeroase posibilități, pentru că preparatele vor fi pe alese. „Nu sunt pauze de masă. Există mâncare de toate tipurile. E un live cooking continuu, sunt oameni care se pricep foarte bine la organizare. Este primul eveniment din viața mea pe care nu l-am organizat eu. Doar am spus ce vreau și mi l-au organizat alții. I-am luat pe cei mai buni și stau liniștit', a precizat Pepe.

Citește și: Acasă la Manuela Hărăbor. Pictorial EXCLUSIV, alături de fiul ei, Andrei: „E centrul vieții mele, așa cum și eu sunt pentru el centrul vieții lui. Pentru totdeauna, atât cât ne va îngădui bunul Dumnezeu”/ FOTO din locuința actriței

Citește și: 'M-a certat, m-a culcat, mi-a dat să mănânc la el. M-a învățat să mixez, de aceea am putut să-mi fac…' Ce a dezvăluit Cătălin Crișan despre mentorul său, Jolt Kerestely / EXCLUSIV

Citește și: Mama Geta explică de ce nu o suportă pe Daniela Iliescu, logodnica fiului ei, Culiță Sterp: „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere de… cum erau odată nobilii și iobagii”

Citește și: Cătălin Botezatu, critic la adresa femeilor care abuzează de operațiile estetice: „Exagerează pentru că nu-și dau seama că îmbătrânirea face parte din viața noastră. Majoritatea sunt penibile'

Citește și: Episodul care a făcut-o pe Doinița Oancea să se răzgândească, deși nu avea în plan actoria: „Drumul meu nu era foarte clar. Îmi găsisem un job la o firmă de construcții, ca asistent manager, însă fix în aceeași zi…”. În ce relații a rămas cu Gheorghe Visu și Carmen Tănase, după „Inimă de țigan” / EXCLUSIV

Cine cântă la nunta lui Pepe cu Yasmine

Pepe a avut grijă și de partea artistică. El a vrut ca invitații lui să se bucure de mai multe genuri muzicale. „E un program artistic foarte bine definit, chiar dacă printre invitați sunt mai mulți artiști decât sunt pe scenă. Pe scenă probabil sunt șapte, opt, zece artiști adunați. E normal, cât poți să faci de la 7-8 seara, până la 5 dimineața?! Fiecare are câte 45 de minute, o oră. Sunt foarte mulți, de la dansatori, Nea Mărin cu tot alaiul, până la Theo Rose sau L.A, Johnny Romano’, a adăugat Pepe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton