Ce notă a luat fiul lui Ștefan Bănică la licență: "Aș fi putut să aprofundez și mai mult materia, au fost multe la mijloc"

 Dumba Gabriela
.

Radu Ștefan Bănică a deprins dragostea pentru teatru încă din liceu, când a urcat pentru prima dată pe scenă. Așa cum era de așteptat, a urmat apoi Actoria și recent a susținut examenul de licență. Fiul lui Ștefan Bănică a luat o notă mare, însă este perfecționist ca tatăl lui și nu este foarte mulțumit de rezultat. Ce planuri de viitor are Radu Ștefan Bănică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La 21 de ani, fiul lui Ștefan Bănică a absolvit Facultatea de Actorie (din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, n.r.) și a luat o notă mare la examenul de licență. Încă nu a primit diploma, dar mărturisește că rezultatele sale au fost cadoul perfect pentru ziua mamei lui.

Radu Ștefan Bănică despre relația cu fratele său, fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei PârvaRadu Ștefan Bănică despre relația cu fratele său, fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva

Fiul lui Ștefan Bănică a luat o notă mare la licență

Deși are un program foarte încărcat, este actor și cântăreț, concurent în diverse emisiuni de divertisment, dar și jurat în emisiunea „Vedeta familiei' de la TVR, Radu Ștefan Bănică s-a descurcat excelent și la examenul de licență.

A fost foarte bine. Am învățat și mă bucur că am terminat facultatea pe o notă pozitivă, adică 9,20, dar pentru mine nu a contat nota, cât a contat cu ce am rămas. Și acum mă pregătesc pentru masterat în Actorie.

Sunt 10 locuri pe țară, deci concurența e mare. Admiterea e în septembrie și sunt mai multe probe: monolog, moment artistic, cred că este și ceva de scris, încă nu știu, nu s-au afișat.

Aș fi putut să aprofundez și mai mult materia, au fost multe la mijloc„, a declarat fiul lui Ștefan Bănică pentru playtech.ro.

Citește și:Ce relație are Andreea Marin cu Radu Ștefan Bănică:„Așa văd eu lucrurile. E crescut cu mult…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată acum Camelia Constantinescu, mama lui Radu Ștefan Bănică. Imagine rară cu ea și fiul ei

Citește și: Ce salariu avea Cătălin Scărlătescu când s-a întors în România din străinătate, în anii 2000: „În Germania aveam cât lua un doctor, 3.500 de…’

Citește și: George Popescu de la Chefi la Cuțite i-a vândut o rețetă lui Cătălin Scărlătescu: „Lucrurile bune se plătesc. Nu mi-am luat chiar vilă cu piscină, dar…’

Întrebat cum au reacționat părinții săi când au aflat ce notă mare a luat la licență, Radu Ștefan Bănică a declarat: „Încă nu am primit diploma, o primesc peste un an de zile. A fost mândru și el și mama. Azi e ziua mamei mele. I-am dăruit două brățări din argint. Îi place culoarea și am vrut să-i fac pe plac.”

Radu Ștefan Bănică s-a lansat și în muzică

Nu doar actoria și televiziunea sunt pasiunile pe care Radu Ștefan le-a moștenit de la tatăl său celebru. Fiul lui Ștefan Bănică jr. este atras și de muzică.

Săptămâna viitoare lansez primul meu single, așa că vara asta va fi doar muzică și deabia aștept.  E o piesă de vară, de dans, pe 26 iulie o lansez, deabia aștept să o ascultați. Se numește Tu'.

Este de dragoste, dar ritmul m-a inspirat. Eu împreună cu Andrei Bănuță și Sârbu Damiana. Sunt doi prieteni foarte buni„, a mai dezvăluit Radu Ștefan Bănică.

Deși este mândru de numele pe care îl poartă și prețuiește sfaturile de la tatăl său, Radu Ștefan Bănică nu acceptă comparațiile cu acesta.

Am perceput-o destul de normal, că până la urmă suntem două persoane diferite și îmi doresc și lucrez să îmi creez propria identitate artistică. Nu mă deranjează comparațiile cu tata, sunt perfect normale, dar, la sfârșitul zilei, suntem doi artiști diferiți în cel mai bun sens’, a declarat Radu Ștefan Bănică la un moment dat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton