Ce notă a luat Giani Kiriţă la BAC. A susținut examenul la 29 de ani

 Raiciu Adriana
.

Ce notă a luat Giani Kiriţă la BAC. Giani Kiriță este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din țara noastră. A fost atât de pasionat de acest sport, încât și-a pus studiile pe locul doi și a decis să dea tot ce are mai bun pe teren. Astfel, a ajuns să dea BAC-ul la vârsta de 29 de ani. Iată ce notă a obținut sportivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Giani Kiriță este un fost jucător de fotbal din România retras din activitate. Acesta este cunoscut pentru activitatea de la Dinamo București, echipă pentru care a jucat între 1997 și 2003, fiind și căpitanul acesteia. De asemenea, de-a lungul anilor, a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune, cel mai recent fiind Sunt celebru, scoate-mă de aici!

giani-kiritagiani-kirita

Chiar dacă a atras imediat simpatia publicului și are mulți fani, puțini sunt cei care știu că fostul fotbalist a dat BAC-ul la vârsta de 29 de ani, zece ani mai târziu decât ar fi trebuit. Iată ce note a obținut sportivul la examenul maturității!

Citește și: Idilă secretă în showbiz! Andreea Tonciu s-a iubit cu Giani Kiriță

Citește și: Cum arată Roxana, fiica lui Giani Kiriță, și cu ce se ocupă

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea lui Viorel Lis. Oana Lis, dezvăluiri cutremurătoare:’Nu-l ajută nimeni din familia lui. L-au dat nepoții în judecată’

Citește și:Cum arată Dana Budeanu în costum de baie, la 43 de ani:'Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă'

Ce notă a luat Giani Kiriţă la BAC

Giani Kiriță a terminat liceul în 2006, la Grupul Școlar Dumitru Dumitrescu' Buftea, la specializarea Științele Naturii, cu frecvență redusă. Tot în același an, fostul fotbalist a promovat și examenul de Bacalaureat, obținând media finală de 8.07.

Sportivul a reușit să ia 8,5 la limba și literatura română (oral și scris), 9 la proba orală de franceză, 8,3 la matematică, 6,1 la anatomie și 9,65 la geografie, chiar dacă a susținut examenul la vârsta de 29 de ani.

La momentul respectiv, acesta juca deja pe un contract de câteva sute de mii de euro pe an în Turcia și avea în palmares două titluri de campion al României și trei cupe, toate cu Dinamo.

Giani Kiriță participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici

După 7 ani de pauză, reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine pe micile ecrane. Cei care vor prezenta emisiuni sunt Adela Popescu și Cabral, iar printre concurenții din sezonul acesta este și Giani Kiriță. Totodată, surse din apropiarea lui Giani au divulgat pentru Click! că acesta şi-ar fi negociat onorariul la sânge cu producatorii emisiunii. 

De asemenea, actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci și viermi. Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care au acceptat provocarea.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton