Ce note a luat fiica Emiliei Ghinescu la BAC: "Urmează admiterea. Îți țin pumnii și sunt lângă tine!". Erika își dorește să devină medic estetician

 Dumba Gabriela
.

Emilia Ghinescu are toate motivele să fie mândră de fiica sa, Erika Turcu, care a susținut anul acesta examenul de Bacalaureat. Cântăreața de muzică populară a felicitat-o public pe Erika pentru notele obținute la BAC și chiar dacă un hop a trecut, mai urmează încă unul: admiterea la facultate. Fiica Emiliei Ghinescu își dorește să devină medic estetician.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Fiica Emiliei Ghinescu, Erika Turcu, a susținut vara aceasta examenul maturității, iar rezultatele pe care le-a obținut au demonstrat cât de bine s-a pregătit tot anul. Cântăreața de muzică populară are doar cuvinte de laudă la adresa adolescentei.

emilia-ghinescu-familie-1-1emilia-ghinescu-familie-1-1

Ce note a luat fiica Emiliei Ghinescu la Bacalaureat

Emilia Ghinescu a împărtășit bucuria și mândria sa cu fanii pe rețelele de socializare, unde a postat o imagine cu fiica sa purtând o robă și o tocă. La descriere, interpreta a adăugat un mesaj de susținere și apreciere pentru Erika.

„Felicitări, fetița mea de 10! Urmează admiterea… îți țin pumnii și sunt lângă tine!', a fost mesajul scris de Emilia Ghinescu la fotografia cu fiica sa.

Emilia Ghinescu spunea în trecut că fata sa se pregătește de admitere la Facultatea de Medicină. Se pare că adolescenta are planuri mari și vrea să devină medic estetician.

„Cea mijlocie, Erika, învață pentru Facultatea de Medicină, anul acesta avem examen, este un examen destul de greu, destul de dificil, dar eu am încredere în ea pentru că este un copil extrem de cuminte și extrem de deștept și inteligent.

Merge pe partea de estetică, însă vom vedea ce se va întâmpla în facultate, pentru că, de regulă, în facultate își cam schimbă opțiunile, iar cel mare are 26 de ani și merge pe partea de IT', a declarat cântăreața la un post TV.

Citește și: A murit cântărețul italian Pino DAngio, cunoscut pentru hitul „Ma Quale Idea’. Avea 71 de ani și l-a răpus o maladie gravă

Citește și: Gabriela Cristea va fi înlocuită la emisiunea Te iubesc de nu te vezi, de la Antena Stars. Cine va prezenta show-ul: „Voi începe cel mai tare proiect TV’

Cu ce se ocupă copiii mai mari ai Emiliei Ghinescu

Emilia Ghinescu are trei copii de care este foarte mândră și care îi aduc bucurii la tot pasul. Din prima căsnicie, cântăreața de muzică populară i-a adus pe lume pe Erika și Andrei, ambii adulți în toată firea și cu planuri mari de viitor.

În ceea ce o privește pe Anastasia, fiica cea mică, artista are numai cuvinte de laudă și a precizat că o va susține indiferent de drumul profesional pe care îl va alege în viață. Emilia Ghinescu spune că mereu i-a încurajat pe copiii ei să facă ce le place, declarându-se cel mai mare susținător al lor.

„Eu îmi susțin copiii în tot ceea ce vor să facă ei, mai ales dacă ei iubesc ce fac. Le-am spus că tot ceea ce vor face în viață să facă din suflet și să facă cu atâta dragoste încât din meserie să facă o artă.

Și așa va face și ea (n.r. fiica cea mică), dacă își va iubi meseria și locul unde lucrează, cu siguranță nu va fi o simplă meserie, un simplu job, un simplu loc de muncă, ci va deveni o operă de artă.', a declarat Emilia Ghinescu, într-un interviu mai vechi pentru Știrile Antena Stars.

Andrei, fiul cel mare al Emiliei Ghinescu, a împlinit în primăvară 26 de ani și se pare că este pasionat de IT, domeniu în care vrea să activeze. La rândul ei, Erika se pregătește intens pentru Facultatea de Medicină, dorindu-și să devină medic estetician.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton