Ce note au obținut fiicele lui Mihai Morar la Evaluarea Națională 2023: ”Nu-i fericire mai mare pentru un părinte. Valoarea lor este mai mare decât...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce note au obținut fiicele lui Mihai Morar la Evaluarea Națională 2023. În urmă cu o săptămână, Mihai Morar și soția lui au trecut prin cele mai mari emoții, în calitate de părinți. Fiicele lor gemene au absolvit clasa a – 8- a, astfel că s-au pregătit intens pentru cel mai mare și important examen din viața lor de până acum, și anume Evaluarea Națională! Ei bine, după muncă și răsplată, cum se spune în popor, a venit momentul ca fiecare să culeagă roadele. Iată ce medii au obținut, dar și ce le-a spus tatăl lor, prezentatorul de radio, în momentul în care le-a aflat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Majoritatea copiilor de clasa a -8- a au trecut prin emoții, suspans și numeroase griji în urmă cu o săptămână, când au susținut primul și cel mai important examen din viața lor, care de acum înainte este gata să se schimbe, iar totodată lucrurile să se complice. Se îndreaptă cu pași repezi către viața de adult, la fel ca și fiicele gemene ale lui Mihai Morar.

whatsapp-image-2023-06-29-at-10.22.21-1whatsapp-image-2023-06-29-at-10.22.21-1

Citește și: Ce probleme au avut în căsnicie Mihai Morar și soția lui. A cerut-o în căsătorie după două luni: „Eu am făcut primul pas, doar că ea nu mi-a răspuns. Au fost cumpene legate…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce a răspuns Roua, fiica lui Mihai Morar, la întrebarea „Câți bani câștigă tati?': „La asta nu mă așteptam'

Citește și: În ce ipostază a fost surprinsă Andreea Berecleanu de către soțul ei, în vacanță: 'El a creat această amintire. Știa cât de multe sentimente…'

Citește și: Motivul pentru care Misty și Keo au amânat nunta, din nou: „Planurile nu merg. Pentru el sunt…”

Ce note au obținut fiicele lui Mihai Morar la Evaluarea Națională 2023

Toată lumea știe faptul că Mihai Morar și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și trei fete absolut adorabile. Ei bine, în timp ce mezina familiei a avut prima serbare la grădiniță, celelalte două fiice au absolvit clasa a -8-a și au susținut Evaluarea Națională, unde și-au demonstrat performanțele școlare. Atât Cezara, cât și Mara, au trecut cu brio de nota 9, obținând astfel notele de 9,60 și 9,75.

Așa cum era de așteptat, părinții au fost extrem de mândri de ele și de reușitele lor, astfel că Mihai Morar nu a ezitat și a făcut publice notele pe care le-a luat cele două fiicele ale sale la Evaluarea Națională. Nu, nu pentru laudă, ci pentru admirație și fericire, dar totodată pentru a spune public că valoarea lor este oricum mult mai mare decât acele note.

„Mândru de ele! Munca lor, cinstea lor, voința lor, credința lor. Și bucuria noastră nemărgintă. Nu-i fericire mai mare pentru un părinte decât să-și vadă copiii crescând mai buni decât el. Iar valoarea lor e mai mare decât Evaluarea! ❤️❤️', a spus Mihai Morar pe Instagram.

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai Morar și soția lui

Mihai Morar trăiește de ani buni o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Gabriela. Aceștia au împreună trei fetițe superbe, ele fiind rodul dragostei lor. Într-un interviu pentru Revista VIVA!, omul de radio ne-a povestit că a cerut-o în căsătorie pe aleasa lui după doar 2 luni de relație. De asemenea, a recunoscut că, la fel ca în fiecare cuplu, și ei au avut unele probleme, însă au învățat de-a lungul anilor să treacă peste ele cu zâmbetul pe buze, ca o adevărată familie unită și fericită.

'Stai așa, că o să-mi sară niște comentatoare de online în cap! N-a făcut ea primul pas, eu am făcut primul pas, doar că, atunci când am făcut eu pasul, ea nu mi-a răspuns, adică s-a-ntâmplat când și-a dorit ea. Cum cred că, de altfel, se întâmplă în orice relație de tip bărbat-femeie. Cred că se întâmplă atunci când își doresc ele, dacă-și doresc ele și cam ce-și doresc ele. Și asta nu e rău, eu cred că femeia are ultimul cuvânt și ar trebui să-i lăsăm ultimul cuvânt, pentru că omul care duce practic relația mai departe, te duce pe tine mai departe, trebuie să aibă ultimul cuvânt dacă are și primul cuvânt.

Iar legat de Gabriela, nu știu, sunt prea mic, prea neștiutor ca să zic dacă e predestinare sau nu – mai degrabă sunt niște întâlniri pe care viața ți le dă, nu prea multe, uneori poate să fie una singură, și trebuie să vezi ce faci cu întâlnirile astea. Le întorci spatele, le amâni, zici „lasă că sunt tânăr, mai am timp sau pornești la drum. Cred că, așa cum a fost întâlnirea cu Daniel, așa a fost și cu Gabriela.', ne-a povestit Mihai Morar despre începuturile relației lui cu soția sa.

Mai multe despre acest subiect puteți să citiți chiar aici, într-un interviu exclusiv care a apărut într-un număr anterior din Revista VIVA!.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton