Ce nu acceptă Ramona Olaru sub nicio formă. Lucrurile care o enervează: "Nu suport. Pentru mine nu mai exiști..."

 Dumitrache Laura
.

Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Asistenta tv de la Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit lucrurile pe care oamenii din jurul ei le fac și care o enervează la culme. Ramona Olaru a vorbit despre cât de ușor poate renunța la oamenii care nu aduc nimic bun în viața sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru are o carieră de succes și este cunoscută pentru sinceritatea de care a dat întotdeauna dovada. Asistenta TV este îndrăgită de telespectatorii, dar și de internauți, iar pe rețelele de socializare are un număr mare de urmăritori. Ramona Olaru a vorbit despre cât de ușor poate renunța la oamenii care nu sunt punctuali.

ramona olaruramona olaru

Ramona Olaru a explicat că nu acceptă să stea alături de oamenii care nu se țin de promisiuni sau nu sunt punctuali. Mai mult, vedeta tv a dezvăluit că renunță imediat la genul acesta de legături si chiar a dat un exemplu de o astfel de situație.

Citește și: Cum și-a câștigat Ramona Olaru primii bani, la 12 ani: „Ai mei nu mai aveau bani și a trebuit să muncesc'. A avut trei joburi în perioada facultății

Citește și:Ramona Olaru și-a cumpărat apartament, după ce a stat toată viața în chirie: „N-am mai simțit de mult așa emoție!”

Citește și:„Am ajutat-o atunci când și cu găina în brațe, nimeni nu îi dădea atenție”. Anamaria Prodan, reacție acidă după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta la America Express

Citește și:Cine este Delia Constantin de la Vocea României 2023. Irina Rimes s-a pus în genunchi și a implorat-o să facă parte din echipa ei

Ce nu acceptă Ramona Olaru din partea persoanelor din jurul ei

Ramona Olaru se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Asistenta TV a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit ce nu acceptă de la persoanele din jurul ei și ce o enervează la culme. Frumoasa vedetă a mărturisit că nu suportă oamenii care nu se țin de promisiuni, dar și nici pe cei care nu sunt punctuali. Mai mult, Ramona Olaru a povestit si o situație care a determinat-o să rupă prietenia cu amicele sale, după ce acestea au întârziat la o întâlnire cu ea.

„Am multe, dar în primul rând, dacă ești un om care a zis că face un lucru într-o anumită zi, într-un anumit timp sau într-un anumit fel și nu l-ai făcut, pentru mine nu mai exiști! Asta nu suport! Practic, este neseriozitate! Nu îmi plac persoanele care nu sunt punctuale. De curând, în urmă cu 2-3 luni, am ieșit cu niște amice, ținând cont că eu nu am neapărat prietene. Am ieșit cu niște amice la masă, am zis: Hai să mergem! La ora 7 ne vedem în fața respectivului loc!', a spus Ramona Olaru pentru ego.ro.

Ramona Olaru: „Mă tragi înapoi, îmi iei energia, mă consumi”

Ramona Olaru nu poate trece cu vederea aceste reguli și ia atitudine ori de câte ori cineva din jurul ei le încalcă. Asistenta tv a mai spus că amicele sale au întârziat câteva minute, în timp ce ea a ajuns la ora stabilită. A așteptat zece minute, după care s-a urcat în mașină și a plecat. Mai mult, Ramona Olaru susține că odată ce persoanele respective nu se tin de promisiune, nu se va mai întâlni cu ele.

„Am spus: OK, gata, ne vedem!'. Am ajuns la 7 fără 2 minute, ținând cont că eu mereu ajung la timp. Am stat până la 7:05, le-am scris: Ați întârziat! Cât mai întârziați?'. Ajungem imediat!'. Am mai stat până la 7:10, n-am mai scris nimic, m-am urcat în mașină și am plecat acasă! Nu (n.r. nu a mai vorbit cu ele)! Vorbesc dacă ne vedem pe stradă, ne salutăm, dar nu ne mai facem planuri împreună niciodată! Mă tragi înapoi, îmi iei energia, mă consumi! Mă duc înainte cu alți oameni care vor să meargă în același ritm cu mine!.Nu am de ce să pierd timpul! Ce înseamnă asta, să ne mințim, să ne pierdem timpul? Avem câțiva ani, hai să îi trăim frumos! Nu vreau să îi persecut pe oameni, nu asta vreau să arăt acum! Dar, totuși, dacă ai promis un lucru, trebuie să îl faci așa! Dacă nu îl mai faci sau dacă nu îți mai iese, îmi poți da un telefon: Te rog frumos, am o problemă de această natură, nu mai ajung în timpul respectiv, ajung în 17 minute!'. OK, înțeleg! Dar dacă nici nu zici…', a mai explicat Ramona Olaru.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton