Ce nu au voie concurenții de la "Insula de 1 milion" să ia în bagajele pentru Republica Dominicană. Prezentatorul Cosmin Cernat dă detalii: "Ei nu realizează ce îi așteaptă acolo"

 Dumba Gabriela
.

Cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” au interdicții clare în privința bagajelor pentru Republica Dominicană, acolo unde se filmează showul de la Kanal D, prezentat de Cosmin Cernat. Odată ajunşi pe insulă, cei 50 de temerari vor avea de înfruntat izolarea, capriciile naturii şi propriile limitări, așa că nu au voie să plece de acasă cu tot ce le-ar putea trece prin minte. Iată, așadar, ce nu au voie concurenții de la „Insula de 1 milion” să ia în bagajele pentru Republica Dominicană!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În curând, natura umană se va dezlănțui mai ceva ca furtunile tropicale, în super show-ul Insula de 1 milion', cel mai amplu experiment social televizat, un reality de aventură care va capta atenția milioanelor de telespectatori, la Kanal D. Se anunță pentru concurenți cea mai spectaculoasă și intensă aventură a vieții lor, iar pregătirile pentru această experiență cuprind și câteva reguli pe care cu toții trebuie să le respecte.

4545

Ce nu au voie să ia cu ei, în bagajele pentru Dominicană, concurenții de la Insula de 1 milion'

Emisiunea Insula de 1 milion' aduce în fața publicului 50 de concurenți, cu vârste, profesii și pasiuni dintre cele mai diferite, în peisajul luxuriant al Republicii Dominicane. Cu toții vor intra într-o încleștare dramatică, individuală, pentru visul lor. 

Miza cea mai mare pusă la bătaie de o televiziune din România, 1.000.000 de lei, precum și dorința de a reuși a acestor oameni desprinși din confortul cu care au fost obişnuiţi vor scoate la iveală sentimente și reacții nebănuite.

Vor avea puține obiecte, dintre cele indispensabile, și multe situații de gestionat', anunță Kanal D.

La plecarea în Dominicană, concurenții își vor putea lua cu ei  în bagaje doar câteva lucruri absolut indispensabile, precum încălțămintea rezistentă, haina de ploaie, șapca sau pălăria care să îi protejeze de soarele puternic, șortul, colanții sau costumul de baie.

Lanternele, bateriile sau alte dispozitive care funcționează cu baterii,  franghiile, ustensilele de scris sau ceasurile vor fi strict interzise pentru cei 50 de temerari. Odată ajunși pe insulă, aceștia nu vor mai avea acces la telefoane, vor fi total rupți de civilizație.

Bagajul concurenților nu va cântări mult. Vor avea puține obiecte, dintre cele indispensabile, și multe situații de gestionat. Va fi ceva ieșit din comun pentru ei, încă nu realizează ce îi așteaptă acolo, în Republica Dominicană. Nici bagajul meu nu va cântări prea mult. Cred că icoana pe care o voi lua cu mine cântărește cel mai mult', spune prezentatorul formatului, Cosmin Cernat.

Citește și: Cum cucerea Cătălin Măruță femeile, în timp ce era la muncă, la TVR2: „Am agățat pe forum, veneau fanele și…

Citește și: Jorge a trăit o experiență supranaturală după moartea tatălui său: „Nu credeam că o să trăiesc vreodată…. Artistul și-a pierdut părintele în urmă cu 17 ani

Despre ce este vorba la „Insula de 1 milion”

„Insula de 1 milion” se anunță a fi cel mai intens și captivant reality show de aventura din istoria televiziunii românești. În curând, telespectatorii vor putea urmări momentele unice care se vor derula  în peisajul fermecător din Republica Dominicană, în cel mai amplu experiment social televizat.

La intrarea în concurs, fiecare concurent primeşte o brăţară în valoare de 20.000 de lei. Cele 50 de brăţări valorează împreună 1.000.000 de lei, miza uriaşă a competiţiei.

Concurenţii vor înainta în concurs pe măsură ce adună cât mai multe brăţări, fie în urma probelor la care sunt supuşi, fie moştenind' brăţări de la cei care părăsesc competiţia. La Insula de 1 milion', brăţara este cel mai râvnit accesoriu, iar prietenia valorează o avere. 

Cu o capacitate extraordinară de a surprinde esenţialul în dinamica evenimentelor, Cosmin Cernat îi va ţine pe telespectatori conectaţi la suprema aventură, pe insula de 1 milion.

Sunt emoţionat să fiu prezentatorul unui format de o asemenea magnitudine. Voi fi alături de cei 50 de concurenţi, în Republica Dominicană, şi sper ca ei să vadă în mine, dincolo de prezentator, pe omul care îi va îndruma în această aventură extraordinară.

Îi aşteaptă o experienţă unică într-o viaţă şi sunt mândru să fac şi eu parte din ea. De asemenea, sunt convins că publicul va avea parte de emoţiile atât de aşteptate, de acele trăiri care transformă receptarea unui show de televiziune într-o experienţă inspiraţională, cu totul personală', a spus Cosmin Cernat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton