Ce nu poate accepta Ema Uta într-o relație, după despărțirea de Alex Bodi: „Limita este violența fizică. Pentru mine a fost ca o...”

.

Ce nu poate accepta Ema Uta într-o relație, după despărțirea de Alex Bodi. La începutul lunii aprilie, Alex Bodi îngenunchea în fața Emei Uta, în Maldive, și o cerea în căsătorie. Pe atunci toată lumea credea că relația lor merge din ce în ce mai bine și sunt gata pentru un nou pas în povestea lor de dragoste. Ei bine, nu a fost chiar așa, fiindcă în urmă cu câteva săptămâni s-au despărțit. Acum, make-up artistul vedetelor a făcut o serie de declarații despre viața amoroasă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ema Uta este discretă cu viața ei personală de cele mai multe ori și rareori face dezvăluiri din intimitate, însă de data aceasta și-a deschis sufletul în fața Ilincăi Vandici. Invitată în podscast-ul îndrăgitei prezentatoare TV, fosta logodnică a lui Alex Bodi a vorbit pe larg despre ce nu poate accepta într-o relație dar nu numai.

Citește și: De ce nu a avut Oana Lis copii cu Viorel Lis. Motivul pentru care vedeta a luat această decizie: „Viorel și-a dorit copil cu mine și a insistat foarte mult. S-a așezat în genunchi și m-a rugat”

Citește și: Robert Braia de la Insula Iubirii a scăpat de ancheta penală după ce a aruncat pisicile iubitei de la balcon: „N-am pățit nimic, nu am primit nicio amendă. Mi se pare inuman…'

Citește și: Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta, în Maldive: „Am spus DA…' / Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a pregătit momentul în cele mai mici detalii

Citește și: De ce nu a avut Oana Lis copii cu Viorel Lis. Motivul pentru care vedeta a luat această decizie: „Viorel și-a dorit copil cu mine și a insistat foarte mult. S-a așezat în genunchi și m-a rugat”

cum-arata-triplexul-in-care-locuieste-ema-uta.-imagini-fabuloase-din-casa-reginei-machiajuluicum-arata-triplexul-in-care-locuieste-ema-uta.-imagini-fabuloase-din-casa-reginei-machiajului

Ce nu poate accepta Ema Uta într-o relație, după despărțirea de Alex Bodi

Eam Uta a spus clar că în prezent este o femeie singură, după despărțirea de Alex Bodi, însă totodată a fost discretă privind separarea lor. Nu a dat foarte multe detalii din casă, dar a vorbit în general despre cum este ea într-o relație, cât de mult se implică, dar și ce nu ar accepta vreodată. Spre surprinderea tututror, nu a pus infidelitatea pe primul loc și nici nu a menționat acest aspect, ci a spus clar că nu poate accepta niciodată violența fizică.

'Cred că limita este violența fizică. Că așa de iertat și să treci peste, adică nu încurajez, dar violența fizică este de neacceptat.'., a spus Ema Uta în podcast-ul Ilincăi Vandici.

Ema Uta: 'Dezamăgirile aduc beneficii'

Ema Uta nu s-a oprit aici cu declarațiile despre viața ei personală, astfel a dezvăluit și că de-a lungul anilor, mai ales prin intermediul relațiilor amoroase pe care le-a avut, a învățat multe lecții de viață. De asemenea, a precizat și că a fost dezamăgită de numeroase ori, motiv pentru care acum consideră că orice dezamăgire îi aduce un beneficiu.

'Îți poate fi dărâmată fericirea. Lecție de la viață: nu te bucura prea mult atunci când ești pe nori, că poți să cazi foarte puternic. Și, bineînțeles, dezamăgirile. Consider că dezamăgirile aduc beneficii. Mie, cel puțin, mi-au adus beneficii. Parcă pentru mine a fost ca o provocare, câte dezamăgiri pot să mai duc și câte lecții pot să mai învăț', a declarat Ema Uta, în podcastul Ilincăi Vandici.

De ce a luat sfârșit relația cu Alex Bodi

Alex Bodi nu a ezitat și a confirmat la scurt timp după despărțire faptul că nu mai formează un cuplu. De asemenea, a oferit și declarații privind separarea care a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că totul vine la doar două luni de la cererea în căsătorie. Afaceristul a enumerat mai multe motive pentru care au ajuns să pună punct poveștii de dragoste, printre care și încăpățânarea și orgoliul lor.

'Încăpățânarea noastră, orgoliul, ego-ul ăsta prostesc ne-au ținut departe, plus niște interpretări. Eu plecasem într-o parte, ea în alta, eu crezusem total altceva și până la urmă, dacă e ceva să fie, o să fie și se găsește o cale. În iulie făceam trei ani. Am stat despărțiți două luni și a mai fost anul trecut o lună.

Nu au fost certuri, nu există certuri, toată lumea se gândește că ea în lumea ei are și ea un temperament, că instruiește o grămadă de fete în businessul ei, că trebuie să își impună și ea punctul de vedere, n-ai cum să fii un lider dacă nu ai un pic de autoritate, dar nu e femeia cu care să te cerți', declara Alex Bodi, în podcastul misto by Bursucu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton