Ce nume are Cătălina Grama, alias Jojo, în buletin după căsătoria cu Paul Ipate: ”Mi s-a părut firesc să...” / Care este cel mai mare „păcat„ al actriței

 Calin Maria Bianca
.

Ce nume are Cătălina Grama, alias Jojo, în buletin după căsătoria cu Paul Ipate. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în vara anului 2023, Cătălina Grama și Paul Ipate au decis să se căsătorească în mare secret, chiar în Italia. Mai apoi, a avut loc și o petrecere de nuntă în România, astfel că mulți s-au întrebat ce nume are acum. Actrița nu s-a ascuns și a făcut o serie de declarații, unele chiar din intimitate și neașteptate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Grama și Paul Ipate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță adorabilă, care azi le aduce doar bucurie. Deși se iubesc de mulți ani și au chiar și un copil, cei doi nu au simțit să facă nunta până în anul 2023. Cererea în căsătorie a venit încă din anul 2015, însă mereu au declarat că sunt „căsătoriți sufletește„ și nu au nevoie de un act.

jojo-si-paul-ipate-nunta-1jojo-si-paul-ipate-nunta-1

Citește și: De ce nu a luat Jojo numele lui Paul Ipate în acte, după nuntă. Cum au reacționat copiii lor: „Pentru ei eram deja căsătoriți cu sufletul. Cea mai încântată a fost…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută Jojo în căsătorie de Paul Ipate, prima dată, în 2015: „Îmi amintesc ca și când ar fi fost ieri'. Totul despre nunta lor: cum și-au ales nașii și de ce nu au ținut cont de tradiții / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Aleksei Navalnîi. Mesajele lor cutremurătoare, după decesul politicianului: „Dacă este adevărat, aș vrea ca Putin să știe că va fi pedepsit…'

Citește și: Cine este Ana Nuță, fata care a făcut-o pe Andra să plângă și a primit Golden Buzz la Românii au talent. Și-a pierdut tatăl și s-a refugiat la mănăstire, la 17 ani

Ce nume are Cătălina Grama, alias Jojo, în buletin după căsătoria cu Paul Ipate

Totuși, după o vacanță în Italia, au văzut un loc foarte romantic, unde au decis să facă pasul cel mare. Zis și făcut, totul în mare secret, însă apoi au dezvăluit chiar ei pe rețelele de socializare acest moment extrem de special din viața lor. A dat numeroase declarații despre nuntă, însă întrebarea care a stat mereu pe buzele fanilor a fost ce nume are după căsătorie. Fără a mai lăsa loc de interpretări, Jojo a spus clar că și-a păstrat și numele ei, dar a luat și numele soțului.

„Pentru că pe Achim îl cheamă Grama și pe mine m-a chemat Grama atâția ani de zile și așa mi s-a părut firesc să păstrez și numele lui Achim. După ce s-a schimbat asta cu numele, am zis că am căpătat un nume de contesă spaniolă: Cătălina Alexandra Grama Ipate, dacă îl zici cu accent.„, a spus Cătălina Grama pentru Cancan.

Cum au decis să facă nunta în Italia

Cătălina Grama, alias Jojo, a explicat pe larg cum au decis să facă nunta chiar în Italia, explicând că totul a pornit de la o vacanță. De la o discuție la alta, cei doi au căzut de comun acord să facă nunta în această locație și să nu mai amâne momentul.

Suntem în continuare căsătoriți și cu sufletul. Ideea a venit așa, într-o bună zi. Paul, după cum știi, mă ceruse încă de la începutul relației noastre, dar ne-am hotărât atunci să nu concretizăm asta. Nu am simțit nevoia, dar nu am avut un motiv special. Nu a fost teamă, nu am simțit nevoia, plus că am fost și foarte ocupați.

Și am fost plecați într-o călătorie în Italia, cu un an înainte de nuntă, într-o locație care ni s-a părut foarte romantică. Acolo am zis: asta este o locație splendidă! Dacă ne-am gândi vreodată, știi că îți povesteam eu că am vrea să ne căsătorim la 60 de ani. Și am zis: măi, dar totuși, nu ai vrea să ne căsătorim când încă arăt și eu a om? Ca să fiu și eu ok în rochia de mireasă și uite așa s-a concretizat.

Noi oricum eram, dar am zis și pentru copiii noștri să trăiască evenimentul alături de noi și totuși să facem asta la o vârstă mai  potrivită. Nu că nu ar fi potrivită și la 70 de ani, Doamne ferește, poate fi romantic și atunci!„, a mai spus actrița pentru sursa menționată mai sus.

Jojo, despre cel mai mare „păcat„ al ei

Jojo a primit cu inima plină de bucurie rolul din serialul „Clanul„, însă acum, când se difuzează ultimul sezon este destul de tristă. Nu, nu pentru că nu are suficient de mult activități, asta fiindcă are un program plin, ci pentru că o să-i lipsească colegii de breaslă, dar și acțiunea care venea la pachet.

Viața mea, după acest ultim sezon, o să arate cum arată și acum, mai puțin partea de filmări. Voi fi destul de nostalgică și cumva așa ca atunci când ai plecat din țară. Ai plecat din țară, te trezești într-un peisaj nou, pare frumos, dar nu știi exact unde ești. E ca într-o relație care are o vechime, un loc de muncă unde ai petrecut foarte mulți ani, la fel se întâmplă și cu proiectul nostru. Ne-am apropiat foarte tare unii de alții, ne bucurăm de fiecare întâlnire în parte și în mod normal când se va termina asta, vom aștepta să ne cheme cineva la filmare, să ne întâlnim, să ne bem cafeaua, să vorbim. E un ritm, o obișnuință care se creează, nu va fi așa de ușor să te desprinzi.

Nu, Doamne ferește, eu am familia mea, am proiectele mele de teatru, am școala mea de actorie, unde sunt profesor, eu am ce face cu viața mea. Nu trebuie neapărat să fiu mereu în prime-time, deși am trăit foarte mult acolo, ca să zic așa. Dar au fost și ani fără, în care m-am bucurat de alte lucruri.

Totuși, de la declarațiile despre serialul „Clanul„, Jojo a fost întrebată și de cel mai mare păcat al ei. În timp ce mulți se gândeau la o acțiune, actrița a spus, de fapt, o calitate pentru mulți și anume 'ambiția'.

„Cel mai mare păcat al meu este că sunt foarte ambițioasă și nu pot să renunț la nimic. Îmi place să fac totul, ăsta crede-mă că e un păcat. Știu că te-ai fi așteptat să zic altceva, dar nu sunt chiar așa de păcătoasă, dar să știi că și ăsta e un păcat interesant, pentru că în momentul ăla trebuie să jonglezi cu foarte multe lucruri, cu ce faci în viața ta personală, în cea profesională. Și chiar și în viața profesională, nu poți să faci chiar tot, însă eu îmi doresc să fac asta în continuare!„, a spus Jojo pentru Cancan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton