Ce nume are în buletin Livia Bordea după divorțul de Cătălin. A rupt definitiv legătura cu fostul soț

 Dumitrache Laura
.

Livia și Cătălin Bordea au divorțat după o relație de mai bine de zece ani. Cei doi păreau un cuplu puternic, dar se pare că lucrurile s-au schimbat, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Mai mult, Livia a rupt orice legătură cu fostul soț și a renunțat la numele de Bordea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin și Livia Bordea au ales să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. Despărțirea lor i-a luat prin surprindere pe cei apropiați lor, iar în urmă cu câteva săptămâni, bruneta a fost surprinsă sărutându-se cu Spike, prieten cu Cătălin Bordea.

livialivia

După ce a divorțat de Cătălin Bordea, Livia a decis să rupă orice legătură cu comediantul, și a renunțat la numele de familie al fostului soț. Mai mult, bruneta a decis să revină la numele de domnișoară, Eftimie.

Citește și: Când ar fi început, de fapt, relația dintre Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Nu mă așteptam'

Citește și:'Despre morți numai de bine. Anumite bănuieli…'. Cătălin Bordea, după ce a aflat că fosta lui soție, Livia, și prietenul său, Spike, formează un cuplu

Citește și:Claudiu Bleonț și-a petrecut vacanța cu fiica lui, Eva, în vârstă de 10 ani, iar acum revine pe sticlă. În ce serial joacă și cine sunt colegele lui de platou: 'Sunt ani de zile în care…'/EXCLUSIV

Citește și:Cătălin Măruță, farsă inedită pentru Andreea Esca, chiar înainte de prezentarea jurnalului de știri: „Nu mai vreau surprize…”

Ce nume are în buletin Livia Bordea după divorțul de Cătălin

În vara acestui an, Cătălin și Livia Bordea au decis să divorțeze, după o relație de mai bine de 11 ani. După ce s-a aflat de separarea celor doi, Livia și Cătălin Bordea au semnat actele de divorț, iar așa cum prevede legea, trebuie să aștepte 30 de zile. Dacă nu se răzgândesc, devin, oficial, liberi. Fosta soție a comediantului formează un cuplu cu Spike, prietenul lui Cătălin Bordea, cei doi fiind surprinși sărutându-se.

După divorț, Livia a vrut să rupă orice legătură cu fostul ei soț și a renunțat la numele de Bordea. Mai mult, bruneta a revenit la numele de domnișoară, Eftimie.

Cătălin Bordea a încercat să-și salveze căsnicia

Cătălin Bordea a declarat în nenumărate rânduri că o iubește foarte mult pe Livia. Comediantul a încercat să-și salveze căsnicia, dar în cele din urmă, separarea a fost inevitabilă. Se pare că Livia ar fi vrut să se despartă de juratul de la iUmor înainte ca acesta să plece în America. Atunci au decis ca situația să se discute după întoarcerea de la filmări.Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. El a fost cel care s-a opus categoric acdestei despărțiri, o iubește enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei', a declarat un apropiat al actorului pentru cancan.ro.

În urmă cu câteva zile, Livia a fost surprinsă sărutându-se cu Spike, unul dintre prietenii fostului ei soț. Livia și Spike ar fi devenit apropiați în perioada în care Cătălin Bordea era plecat cu Nelu Cortea în America Latină, unde au filmat pentru America Express. După ce a văzut imaginile în presă cu fosta soție și Spike, Cătălin Bordea a avut o reacție neașteptată în mediul online. „Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine', a scris Cătălin Bordea pe InstaStory.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton