Ce obicei are Marina Voica, la 87 de ani. A strâns o adevărată colecție: „Firmele mă știu deja și mai îmi aruncă provocări. La câte am, mi-ar mai trebui încă o casă”

 Oana Pantazi
.

Ce obicei are Marina Voica, la 87 de ani. Chiar dacă se apropie vertiginos de 90 de ani, Marina Voica nu și-a pierdut nici energia, atunci când vine vorba despre cântat, și nici cochetăria, pentru că, se știe, artista a fost întotdeauna o femeie extrem de elegantă. Și cum, în ziua de azi, e mult mai simplu să faci shopping, Marina Voica recunoaște că a căpătat dependență…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce obicei are Marina Voica, la 87 de ani. Are o voce inconfundabilă și o energie pe măsură, chiar dacă, în ultimii ani, s-a confruntat cu probleme de sănătate și trăiește singură în căsuța ei de la Breaza. Artista nu doar că face față cu stoicism tuturor neajunsurilor, dar încă urcă pe scenă. Cât despre eleganța care a caracterizat-o întotdeauna, Marina Voica nu se dezminte nici acum, doar că a căpătat o dependență… periculoasă pentru buzunar, după cum mărturisește.

31880768_10216276719251695_6883302093956841472_n31880768_10216276719251695_6883302093956841472_n

Ce obicei are Marina Voica, la 87 de ani

Anul trecut, în toamnă, artista cânta live la Festivalul de la Mamaia – lucru de care mulți cântăreți din ziua de azi nu sunt în stare -, dând dovadă de o energie incredibilă, în pofida celor 39 de kilograme pe care le cântărește. Mai mult, fie că este pe scenă sau nu, Marina Voica este extrem de elegantă, un adevărat fashion icon, și nu doar pentru femeile trecute de o anumită vârstă. Artista, care este psionată de haine și acum, mărturisește că a căpătat dependență de shoppingul online.

Citește și: Marina Voica, mărturisiri dureroase la 1 an de la moartea fratelui său: „Eu încă nu pot să îmi revin că el nu mai este. Până în ultimul moment, el mă considera…’ / EXCLUSIV

Citește și: Marina Voica a avut o copilărie săracă. Ce fel au afectat-o lipsurile: „Am suferit de foame pe timp de război. De aceea nu suport să arunc mâncarea, mă gândesc că alții nu au…’ / EXCLUSIV

Citește și: Diana Enache și-a botezat fiica, în mare secret. Cine sunt nașii nepoatei lui Adrian Enache și ce invitați surpriză a avut / IMAGINI EXCLUSIVE

Citește și: Cine este Cosmin Natanticu de la Power Couple. Provine dintr-o familie cu cinci frați și a rămăs fără mamă la 19 ani

 „Cumpăr online, de pe Internet, comand foarte mult, firmele mă știu deja și mai îmi aruncă provocări, reduceri. Și tot cumpăr și iar cumpăr. Mai mult cumpăr încălțăminte. Sunt bolnavă de încălțăminte! Cred că am mult peste 50 de perechi adunate, chiar o să le număr într-o zi. La câte am, mi-ar mai trebui încă o casă, pentru toate acestea, încălțăminte, cadouri, rochii', a dezvăluit Marina Voica, pentru Antena Stars.

Povestea de dragoste dintre Marina Voica și Laurențiu Cazan

Artista a avut o viață demnă de un roman sau chiar de o ecranizare, atât viața profesională, cât și cea personală fiind pline de povești memorabile. S-a vorbit mai puțin despre faptul că soțul artistei a încetat din viață când avea 41 de ani decât despre fabuloasa poveste de dragoste dintre artistă și Laurențiu Cazan, mult mai tânăr decât ea.

„Doresc tuturor femeilor să nu evite iubirea. Să nu vă fie frică de iubire, indiferent de vârstă! Cu asta rămâi, cu amintirea. Este o experință formidabilă în viață. Vă doresc să fiți fericiți', le transmitea Marina Voica fanilor ei. Și, într-adevăr, artista a avut parte de povești de dragoste extraordinare.

Marina Voica și Laurențiu Cazan s-au iubit cu pasiune în urmă cu mai bine de patru decenii, pe vremea când ea avea 47 de ani, iar el 23. Relația celor doi artiști a început în 1984, la un festival de muzică, însă fracăra iubirii s-a stins după numai 3 ani. Chiar și așa, pasiunea pentru muzică a continuat să-i lege și vorbesc, în continuare, cu mult respect unul despre celălalt. După două decenii în care nu au mai ținut legătura, s-au reîntâlnit, tot în contextul unui festival de muzică, și au cântat în duet câteva piese, spre deliciul publicului.

„Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel, aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul, într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical’, declara Marina Voica, în urmă cu ceva timp, într-un interviu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton