Ce operație estetică regretă Vica Blochina, la 47 de ani: „Durerea este inumană. Mă trezeam noaptea și mă duceam la spital”

 Dumitrache Laura
.

Ce operație estetică regretă Vica Blochina. Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc și a avut o relație cu Victor Pițurcă. Fosta balerină, în vârstă de 47 de ani a apelat la numeroase operații estetice. Recent, Vica Blochina a dezvăluit că regretă o operație estetică pe care nu o recomandă nimănui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce operație estetică regretă Vica Blochina. Vica Blochina este obișnuită cu viața de lux și întotdeauna a recunoscut acest lucru. Fosta balerină a avut o relație de 16 cu Victor Pițurcă și au împreună un fiu, Edan. S-a stabilit în România în urmă cu foarte multi ani și de mult timp are o carieră în televiziune. Anul acesta, blondina a apelat la o intervenție gastrică, după ce a luat multe kilograme în plus.

vica blochinavica blochina

Vica Blochina a apelat la operațiile estetice, iar de-a lungul anilor a suferit numeroase interventii estetice. Anul acesta, fosta balerină a făcut o operație bariatrică sau metabolică, prin care stomacul este micșorat chirurgical. Aceasta a enumerat toate interventiile estetice la care a apelat de-a lungul anilor și a dezvăluit ce interventie estetică regretă la 47 de ani.

Citește și: „Nici nu mai sunt. Eu respir și cheltui”. Pe ce a cheltuit Vica Blochina banii de la Survivor 2023

Citește și:Vica Blochina, sfaturi pentru femeile aflate în relații toxice: „Nu vă lăsați calcate în picioare, nici de ăla pe care îl iubești, să spună că ești strâmbă, urâtă sau proastă' / EXCLUSIV

Citește și:Vedete din România care au ajuns la azil. Aplauzele și luminile scenei nu le-au garantat o bătrânețe liniștită

Citește și:Ce spune George Burcea despre copii, după trei ani de relație cu Viviana Sposub: „Nu știu dacă aș vrea'. De ce iubita lui nu-l însoțește în vacanțele cu cele două fiice

Ce operație estetică regretă Vica Blochina, la 47 de ani

Vica Blochina, în vârstă de 47 de ani, a recunoscut de multe ori că îi place să aibă o viață de lux. Fosta balerină s-a născut în Lituania și s-a mutat în România în urmă cu câțiva ani. A avut o relație de 16 ani cu Victor Piturcă și au un fiu, Edan, care locuieste in prezent cu tatăl lui. Încă din tinerețe, Vica Blochina a apelat la operațiile estetice, iar acum a recunoscut ce intervenție estetică regretă acum. Blondina susține că nu are de gând să se oprească cu operațiile estetice.

Am făcut augmentare de fese, o intervenție pe care nu aș mai face-o niciodată. Nu aș repeta-o și nici nu o recomand. A fost cea mai dureroasă. Nici nu aveam nevoie. M-a pus domnul doctor să mă îngraș 7 kilograme. S-a făcut o liposucție, s-a extras grăsime și s-a introdus în fese. Durerea liposucției este inumană. Mă trezeam noaptea și mă duceam la spital să fac perfuzii. M-a durut extrem de tare. Operația a fost extrem de reușită, însă acum, când mă uit în oglindă, nu pot să spun că sunt super fericită. Când m-am îngrășat, m-am îngrășat peste tot', a declarat Vica Blochina în emisiunea  „Femeia deasupra'

Vica Blochina: „După naștere aveam nevoie să mă simt frumoasă”

Vica Blochina a făcut prima intervenție estetică la vârsta de 34-35 de ani, după ce l-a născut pe Edan. Vedeta a declarat că și-a dorit foarte mult să fie frumoasă după naștere, si a făcut o rinoplastie.

„Mi-am făcut o groază de intervenții estetice. Toate au avut un scop. O dată filmam un reality show și aveam nevoie de conținut, mi-am făcut rinoplastie. Apoi mi-am făcut augmentare de sâni. Am simțit nevoia deoarece, după naștere, am renăscut și aveam nevoie să mă simt femeie, frumoasă', a mai spus Vica.

De asemenea, Vica Blochina a mai spus că nu este încântată de decizia de a-și introduce grăsime în față. „Mi-am pus și grăsime în față. Zici că eram monstru. Văzându-mă zilnic mi se părea că eram foarte mișto. Apoi m-am văzut într-o poză și m-am speriat. Se deformase fața pentru că mă îngrășasem. Și n-ai ce să faci, n-ai cum să le scoți', a mai explicat vedeta.

Vica Blochina: „Botoxul este o necesitate”

Fosta balerină a apelat la botox încă de la vârsta de 25 de ani și consideră și acum că acest lucru este o necesitate în viața unei femei. Deși faima vine la pachet cu multe reacții negative din partea internauților, Vica Blochina recunoaște că de multe ori este deranjată de comentariile negative ale oamenilor.

„Operațiile sunt costisitoare, de la 5.000 de euro în sus. S-au scumpit foarte mult. Faptul că vrea medicul să facă operația pe barter, înseamnă că reprezinți ceva. Toate operațiile mele estetice au fost pe barter. Oricine care-și permite își face îmbunătățiri. Oamenii care comentează o fac din frustrare', a mai declarat Vica Blochina.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton