Ce operații estetice are Irisha: "M-a ajutat enorm, mi-am recăpătat încrederea în mine". Cum arăta vedeta înainte

 Radulescu Ruxandra
.

Ce operații estetice are Irisha, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”. Irisha a devenit cunoscută, datorită emisiunilor „Bravo, ai stil!”, dar și a competiției „Survivor!”. Fanii au dorit dintotdeauna să știe dacă vedeta are operații estetice, iar Irisha a fost extrem de sinceră în această privință. Iată la ce intervenție estetică a apelat vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irisha, pe numele adevărat Irina Ceban, și-a exprimat părerea despre operațiile estetice și a dezvăluit la ce intervenție a apelat, ea însăși, cu ani în urmă. Vedeta de la „Bravo, ai stil!” mărturisește că și-a modificat nasul, o procedură chirugicală care a ajutat-o să-și recapete încrederea în sine. Irisha atrage atenția asupra faptului că nu este bine să se exagereze cu intervențiile. Fosta concurentă Survivor a spus și la ce operație estetică nu ar apela, deși mulți internauți i-au spus că ar avea nevoie de o astfel de schimbare.

170_irina_ceban_bravo_ai_stil_1024x687170_irina_ceban_bravo_ai_stil_1024x687

Ce operații estetice are Irisha

Irisha a mărturisit că, în trecut, a recurs la o operație estetică la nas. Astfel, rinoplastia a făcut-o să își recapete încrederea în sine. Vedeta e de părere că această schimbare a ajutat-o foarte mult. Totuși, ea și-ar face niciodată o intervenie de mărire a sânilor, chiar dacă persoane rău-intenționate au criticat-o pentru că nu are un bust voluptuos.

Citește și: Cum arată acum Adina, „păpușa de la Glina'. Are 17 ani, este model internațional și s-a transformat într-o tânără superbă

Citește și: Mădălin Ionescu și-a dat demisia de la Metropola TV: „Fac o pauză în televiziune”. Ce se întâmplă cu soția lui, Cristina Șișcanu, care e la același post

Citește și: Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei înainte să devină celebră. A trecut printr-o transformare majoră după operațiile estetice

Citește și: Marius Elisei a amenințat-o pe Oana Roman cu sinuciderea ca să se împace cu el: „Eu nu mai am pentru ce să trăiesc. I-am zis…'. Cum se apără vedeta în fața acuzațiilor de infidelitate

Eu sunt foarte OK cu operațiile estetice, atâta timp cât îmbunătățesc aspectul, nu se exagerează. Mi-am făcut nasul în urmă cu câțiva ani. M-a ajutat enorm, mi-am recăpătat încrederea în mine, m-am simt foarte bine de la momentul respectiv.

Viața mi s-a schimbat total! Sâni nu vreau, dar îmi place să văd fetele cu decolteuri. Rochiile se aranjează altfel! Bine, pentru corpul meu, mi se pare că silicoanele sunt nepotrivite, sunt slăbuță, micuță, nu cred că s-ar potrivi. Să nu exagerăm, atâta tot!', declarat vedeta pentru Ego.ro.

Irisha, despre comentariile răutăcioase de pe social-media

Irisha a decis să nu cedeze presiunii de face și alte operații estetice, chiar dacă a primit multe comentarii răutăcioase în mediul online, cu privire la aspectul fizic. Irisha spune că se simte bine în corpul ei și nu vrea să recurgă la alte proceduri.

De când am apărut în online, de la primul proiect, de la Bravo, ai stil!'. Normal! Nu mult, exagerat! Mi s-a zis: Nu ai! Du-te să îți pui silicoane și o să fii perfectă!'. Bullying și printre rânduri, dar și direct, tot timpul! Dar eu sunt imună deja la chestiile acestea! Da, direct! (n.r. lumea o trimitea să se opereze).

Prin comentarii mi se zicea: Du-te să îți pui silicoane! De ce nu îți pui silicoane?'. Erau genul acesta de întrebări! Despre asta este vorba, despre cum te simți în corpul tău! Eu mă simt extraordinar. Atunci, nu am de ce! Cum am zis, sânii nu mi-ar complimenta corpul!', a mai adăugat vedeta pentru aceeași sursă.

FOTO: FAcebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton