Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Antonia: „Eu n-am avut norocul ei. Sunt un om foarte asumat și dacă eu consider că...”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Antonia. Bianca Drăgușanu a răbufnit, din cauza unei afirmații scoase din context, în care ar fi dat de înțeles că nu-i plac femeile naturale. Vedeta a răbufnit și a ținut să precizeze că admiră foarte mult femeile care arată bine fără intervenții estetice și a dat-o ca exemplu, în acest sens, pe Antonia pe care o apreciază foarte mult. Bianca Drăgușanu a recunoscut că s-a supus mai multor operații estetice pentru a arăta așa cum își dorește.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Antonia. Bianca Drăgușanu a fost mereu o femeie foarte asumată și a fost dintotdeauna sinceră, mai ales în privința operațiilor estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Vedeta a fost deranjată de o afirmație de-a ei, scoasă din context, din care ea ar da de înțeles că urăște femeile naturale. Bianca Drăgușanu a ținut să clarifice acest aspect și a menționat că apreciază foarte mult femeile cu o frumusețe naturală, dar, susține ea, nu ar fi fost atât de „norocoasă” și de aceea a pelat la intervenții estetice. Bianca a dat-o ca exemplu de frumusețe naturală pe Antonia, despre care consideră că are trăsături perfecte.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2022_12_241734228_396858851799254_7033510741470464248_n-1-961×1200-1https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2022_12_241734228_396858851799254_7033510741470464248_n-1-961×1200-1

Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Antonia

Bianca Drăgușanu a fost foarte deranjată de o afirmație scoasă din context, ce ar fi lăsat să se înțeleagă că ar avea ceva împotriva femeilor naturale. Bianca a menționat că admiră frumusețile naturale, cum ar fi Antonia, pe care o consideră perfectă.

Mă confrunt cu tot felul de știri false în ultima perioadă. Am fost foarte supărată zilele trecute pe o știre neadevărată despre mine. Pusă cu ghilimele: „Bianca Drăgușanu: Eu iubesc femeile naturale care se dau cu cremă de gălbenele'. Nu există așa ceva. Cum puteți să scrieți așa ceva despre mine? Eu apreciez femeile, mai ales femeile naturale, pentru că eu am făcut niște sacrificii ca să fiu așa cum îmi doresc.

Citește și: Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu, după ce s-a afișat pentru prima dată la un eveniment monden cu Gabi Bădălău: „Au trecut trei ani. Sunt fericită că lucrurile au intrat într-o normalitate”

Citește și: Bianca Drăgușanu își dorește să devină mamă pentru a doua oară: 'Iubesc foarte mult copiii, dacă vrea Dumnezeu să se întâmple…'

Citește și: Monica Bârlădeanu confirmă relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce au fost surprinși în jacuzzi: „Da, e adevărat. La momentul acesta, el nu mai este căsătorit' / EXCLUSIV

Eu n-am avut norocul Antoniei, de exemplu, care e naturală, de la Dumnezeu, are năsucul perfect, ochișorii. Eu m-am operat. Sunt niște sacrificii, am avut noroc de doctori buni. Acum sunt cum vreau eu. Înainte nu eram cum îmi doream. Despre asta vorbesc, eu apreciez femeile naturale și tot respectul din partea mea. Eu sunt un om foarte asumat și dacă eu consider că îmi stă bine cu ceva, am să insist pe acel lucru.', a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spectacola.

Bianca Drăgușanu: „M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat”

Bianca Drăgușanu a mărturisit cu sinceritate că a fost nevoită să treacă prin mai multe intervenții dureroase. Vedeta a mai adăugat că a avut noroc de medici buni.

M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros. Timpul de vindecare e unul dureros. Spre fericirea mea, eu am operațiile reușite, dar puteau să fie nereușite. Și atunci, eu apreciez femeile naturale. Dar au fost niște cuvinte luate dintr-un context, de acum șase ani, dintr-o emisiune, și au fost puse cumva aiurea. M-am simțit lezată că cineva ar putea să creadă despre mine că eu am în vocabular cuvântul «urăsc». Eu sunt un om mult prea deștept ca să urăsc pe cineva sau ca să folosesc acest cuvânt. Nu există în vocabularul meu acest cuvânt', a declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa mai sus-menționată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton