Ce părere are George Mihăiță despre Theo Rose și Anghel Damian, colegii săi din serialul Clanul: „M-a surprins plăcut felul ei de...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce spune George Mihăiță despre rolul său în serialul Clanul. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că George Mihăiță interpretează rolul lui 'Bebe Măcelaru' sau 'Tătuțu', așa cum i se mai spune în serialul Clanul de pe Pro TV. Are un rol senzațional și-l joacă extraordinar de bine, telespectatorii având numai cuvinte de laudă la adresa lui. Deși munca sa pare ușoară, îndrăgitul actor a povestit cum s-a pregătit pentru filmări, dar și cum se înțelege cu Theo Rose și Anghel Damian!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

George Mihăiță este unul dintre actorii de succes din România, care au avut mare lipici la public de-a lungul anilor. Ei bine, situația nu stp diferit nici acum. Deși are 74 de ani, George Mihăiță își intră în rol perfect în serialul Clanul, fiind iubit și îndrăgit de către telespectatorii din fața micilor ecrane. Totuși, deși are o experiență de o viață, fiecare rol vine cu greutățile sale.

george-mihaita-1george-mihaita-1

George Mihăiță nu s-a sfiit și a vorbit deschis în cadrul unui interviu despre rolul său din serialul Clanul de pe Pro TV. Actorul a recunoscut că la început i-a fost greu și era nesigur pe replicile și rolul pe care-l are, însă mai apoi a prins încredere și totul a ieșit exact așa cum și-a imaginat atât el, cât și regizorii Anghel Damian și Lia Bugnar.

Citește și: Cum se înțelege George Mihăiță, alias Bebe Măcelaru, cu Theo Rose la filmările pentru 'Clanul': 'Recunosc, nu m-am așteptat'

Citește și: George Mihăiță a trecut printr-o întâmplare memorabilă cu regretatul Sergiu Nicolaescu: „Dacă într-o jumătate de oră nu sunteți la mine acasă…”

Citește și: Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, și-a făcut o nouă operație estetică. Și-a schimbat implanturile cu silicon: 'Cazul meu a fost unul dificil, dar sunt…'

Citește și: Șefii lui Alexandru, tânărul ucis de Monica Odagiu în București, au chemat ambulanța la muncă, cu o oră înainte de accident.

Ce spune George Mihăiță despre rolul său în serialul Clanul

George Mihăiță are numai cuvinte de laudă pentru serialul Clanul de pe Pro TV, iar asta nu doar pentru că face parte din producție, fiind unul dintre personajele principale. Actorul a explicat că este unul dintre puținele seriale care dă șansa actorilor 'să zboare'. Cu toate astea, pregătirile nu lipsesc, astfel că pentru rolul său a fost nevoit inclusiv să meargă într-o măcelărie pentru a vedea și învăța cum se tranșează.

'Genial este scenariul (n.r. – Lia Bugnar, Anghel Damian l-au scris). Ne dă posibilitatea să… zburăm. Prima scenă a fost dificilă. Era o scenă neutră. Nu aveam siguranță… La a doua scenă însă, Anghel și-a dat seama că sunt în rol. Da, am fost într-o măcelărie de câteva ori, când se tranșau mieii. Am învățat multe… Cu pistolul? Bebe nu se-ntâlnește des cu pistolul. De ce? El tranșează.', a declarat George Mihăiță pentru Unica.ro.

Cum se înțelege cu George Mihăiță cu Theo Rose și Anghel Damian

De asemenea, George Mihăiță a avut numai cuvinte de laudă la adresa regizorului serialului Clanul, Anghel Damian, explicând că se înțeleg foarte bine și îi place foarte mult modul său de a lucra, precizând că este un regizor foarte bun, care are totodată o inteligență scenică aparte.

„Am mers ca director, în mai mulți ani, la GALA HOP organizată de UNITER. Acolo l-am văzut pe Anghel. Mi-a plăcut atât de mult, încât i-am oferit un premiu din partea teatrului. Mi-am zis: iată junele prim al Teatrului de Comedie. Are o inteligență scenică rară. E un regizor foarte bun, rafinat. Și peste toate astea are o curățenie sufletească uimitoare. Și datorită lui Anghel, Teatrul de Comedie este o familie apreciată.

Cuvintele de laudă nu se opresc doar la Anghel Damian, ci merg și către iubita lui, Theo Rose. George Mihăiță a declarat că frumoasa artistă are un mare talent. Nu, nu doar când vine vorba de muzică, ci și la actorie. De asemenea, a observat naturalețea de care dă dovadă de fiecare dată și modul frumos și plăcut în care acceptă și primește sfaturile celor din jurul ei.

'Te naști cu talent, nu-l dobândești. Theo s-a născut cu talentul scenic. Ea pe scenă, la un concert, nu cântă pur și simplu, ea trăiește momentul. M-a surprins plăcut felul personajului ei de a asculta partenerul, de a juca… pauzele. Îmi place naturalețea ei. De fiecare dată când i-am dat câte o indicație a primit-o cu drag. În general, venea cu lecția făcută.', a continuat George Mihăiță.

George Mihăiță: 'Am repetat și repet mult în curțile bisericilor'

George Mihăiță are o experiență de ani de zile în lumea actoriei, însă cu toate astea, repetă la fel de mult ca restul personajelor din serialul Clanul, explicând că își dorește ca totul să iasă perfect de fiecare dată. Fără a ezita, a dezvăluit că de multe ori a ajuns să repete rolurile în curțile bisericilor, ajuns acolo sin întâmplare. Ba mai mult, a aprins și lumânări, atât pentru mulțumire, cât și pentru succes în continuare.

„Am repetat și repet mult în curțile bisericilor pe unde ajung din întâmplare. Da… liniștea din curtea bisericii mă apropie de DOMNUL atunci când repet pentru Clanul. Îl văd pe părinte cum iese, îmi zâmbește și intră la loc în biserică. Repet într-o liniște dumnezeiască. N-ați fost la biserica Schitul Darvari? Vă rog, mergeți primăvara și stați pe bancă, în curte. Ești înconjurat de o grădină mirifică. Aici am aprins lumânări înainte de sezonul unu și apoi, înainte de… doi, la CLANUL. Am aprins pentru familie, pentru Lia Bugnar, Anghel Damian, echipă. Urmează să merg. Voi aprinde și pentru TELESPECTATORI.', a concluzionat George Mihăiță pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton