Ce părere are mama lui Pepe despre Yasmine, actuala noră, și ce îi dorește fiului ei: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că și-a găsit jumătatea...” Tatiana Pascu a vorbit și despre relația cu nepoții ei / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce spune mama lui Pepe despre actuala noră, Yasmine, soția artistului, și ce își dorește pentru fiul ei. Mama cântărețului susține că nora ei este o fată extraordinară. Vizibil emoționată și fericită, Tatiana Pascu a vorbit și despre nepoții ei, pe care îi adoră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ce spune mama lui Pepe despre actuala ei noră și ce își dorește pentru fiul ei. Mama lui Pepe, Tatiana Pascu, a venit la concertul lui Pepe (Ionuț Nicolae Pascu-n.r.), unde a petrecut alături de nepoatele ei. 

10.-pepe-2-210.-pepe-2-2

Citește și: Pepe a împlinit 45 de ani și a fost sărbătorit în avans. Cine i-a fost alături și ce surprize și cadouri i-au făcut apropiații lui: 'M-ați făcut fericit…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum îl cresc Pepe și Yasmine Ody pe mezinul familiei: „Pe Pepe Junior îl va aștepta o educație pe care am testat-o de-a lungul timpului și care a dat randament”. Cum își fac timp pentru momente speciale în doi, în ciuda programului lor și al copiilor atât de încărcat / EXCLUSIV

Citește și: Laura Lavric, acuzată de un tânăr muzicant că l-a pălmuit în fața mirilor, la o nuntă din Iași: „A fost obraznic. Au spus și băieții din formație că este recalcitrant și rău”. Cântărețul a făcut plângere la Poliție

Citește și: Andi Vasluianu și soția lui, Laura, se bazează pe sinceritate în educația copiilor: „E o relație adevărată, nu e mincinoasă deloc și se simte asta. Nu e numai lapte și miere, cum și-ar dori unii, dar…”. Pentru binele Maiei și al lui Toma au decis să se mute la țară / EXCLUSIV

Ce îi dorește Tatiana Pascu fiului ei, Pepe, în relația cu Yasmine

Tatiana Pascu își laudă nora și se bucură că acum, fiul ei, după două mariaje eșuate, și-a găsit jumătatea și iubirea vieții.

'Am o fată și trei băieți care mi-au dăruit nepoți. Pe nepoatele mele le iubesc de nu mai pot. Pe Maria o iubesc cel mai mult. Ea este prima mea nepoată. Pe Rosa o iubesc și mai mult… iar de mezin ce să spun? Ce să mai spun de Pepe Jr.? Sunt topită după el. Cu toții mă fac fericită!', a declarat Tatiana Pascu, mama lui Pepe.

'Îmi doresc mult să fie fericit, să se bucure de copii, să fie împlinit sufletește, iar Dumnezeu să-i bucure toată viața. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că și-a găsit jumătatea, că și-a găsit iubirea. Yasmine este o fată extraordinară!', a mai declarat mama lui Pepe.

Cine i-a fost alături lui Pepe la ziua lui și de ce surprize a avut parte

Nici nu a urcat bine pe scenă, că Ionuț Nicolae Pascu alias Pepe a primit un tort din partea gazdelor, iar cei prezenți i-au cântat ‘La mulți ani!’. Mulți prieteni au venit să îl felicite din țară sau de peste hotare.

‘Nu mă așteptam la asta. Mulțumesc familiei pepe online. Mâine este ziua mea, dar începem din seara asta. Sărut-mâna, vă mulțumesc mult de tot și vă iubesc. Ce frumos. Știam eu că o să cânt… La mulți ani, pentru toți cei ce sunt fericiți. Mai e o sărbătorită. La mulți ani, Nadia!’, a spus Pepe vineri noapte, pe scenă.

Pepe: 'S-a schimbat programul…'

Familia, prietenii și fanii artistului prezenți la concert i-au cântat ‘La mulți ani!’. Printre cei care s-au aflat în fața scenei și i-au cântat ‘La mulți ani’ s-au numărat și mama și fetele cântărețului. 

Mama acestuia, Tatiana, a fost în mare vervă. Dintre prieteni, Oana Roman se afla și ea în fața scenei, alături de familia artistului. 

Pepe a fost impresionat că s-a întâlnit cu prieteni din țară și de peste hotare, care s-au mobilizat de ziua lui. 

'S-a schimbat programul. Mulțumesc mult de tot. M-ați făcut fericit. Sărut mâna.', a mai spus Pepe. Și o finuță mică de-ale artistului a urcat pe scenă să își salute nașul. 

Pepe: ‘Vreau să dansați, să vă simțiți bine…’

Ionuț Nicolae Pascu alias Pepe și-a început concertul cu piesa ‘Tu mi-ai adus iubirea’. Toți cei dragi, inclusiv mama lui Pepe, au dansat în fața scenei. 

‘Vreau să dansați, să vă simțiți bine…’, a mai spus Pepe. Concertul lui Pepe a durat două ore, iar la final, cântărețul a făcut poze cu fanii, dar și cu apropiații lui.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton