Ce părere are Mihai Mitoșeru despre iubitul Danielei Crudu: „Ea mi se pare foarte schimbată. Să fiu sincer, el...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce părere are Mihai Mitoșeru despre iubitul Danielei Crudu. Nu mai este un secret faptul că recent, Daniela Crudu și iubitul ei și-au botezat fiica. Micuța Daiana a avut parte de o ceremonie de creștinare ca în povești și totodată de o petrecere pe măsură, unde toți invitații s-au distrat pe cinste. Printre cei care i-au fost alături fostei prezentatoare TV s-a numărat și Mihai Mitoșeru, bunul ei prieten de ani de zile, cu care mereu s-a înțeles foarte bine. Iată ce a spus acesta despre iubitul ei, dar și despre cum s-a schimbat Daniela Crudu de când este mamă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Așa cum spuneam, printre invitații de la botez s-a numărat și Mihai Mitoșeru, care a fost surprins de Daniela Crudu. Ei bine, dacă până acum fosta asistentă TV obișnuise pe toată lumea cu atitudinea ei copilăroasă, fiind mereu pusă pe glume, se pare că lucrurile s-au schimbat radical de când a născut, iar Mihai Mitoșeru nu a putut să nu observe acest lucru.

crudu8-2crudu8-2

Citește și: Cum a fost filmat iubitul Danielei Crudu la botezul fiicei lor: „Pentru fetița lui…'. Imagine emoționantă cu micuța Daiana Maria

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei sale. Și Loredana Chivu a avut o apariție spectaculoasă, într-o rochie de gală, tip evantai

Citește și: „Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii”. Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, șoferul care a provocat accidentul de la 2 Mai, în care au murit doi tineri

Citește și: Mihai Morar, reacție acidă către autoritățile române, după ce doi tineri au murit în accidentul de la 2 Mai: „Într-o țară normală, nu versurile lui Gheboasă sunt problema, ci…'

Ce părere are Mihai Mitoșeru despre iubitul Danielei Crudu

Mihai Mitoșeru a analizat-o foarte bine pe Daniela Crudu și a observat imediat cât de mult s-a schimbat. Fosta prezentatoare TV este mult mai matură de când este mamă, are mai multe responsabilități, dar totodată și foarte fericită. Mihai Mitoșeru a spus că ei se știu de foarte mulți ani, însă niciodată nu a văzut-o o persoană matură ca acum.

Eu o știu pe Daniela de foarte multă vreme și vreo zece ani de zile am prezentat evenimente împreună non- stop. Practic este un fel de sora mea și tot timpul am ținut la ea, am fost unul lângă altul, chiar dacă nu ne vedeam, vorbeam la telefon.

De asemenea, l-a analizat foarte bine și pe iubitul ei, de care tot auzise numai lucruri bune de la Daniela Crudu. Ei bine, acum s-a convins că este bărbatul ideal pentru buna lui prietenă, pe care o consideră ca și o soră. Acesta a avut numai cuvinte de laudă despre cei doi, explicând că sunt foarte fericiți împreună.

Eu să fiu sincer pe iubitul ei nu-l cunoscusem, îl știam din vorbe, dar l-am cunoscut și mi s-a părut foarte simpatic și acum îmi dau seama că sunt foarte ok împreună. Bănuiam că sunt ok, dar așa când îi vezi parcă realizezi mai bine și mi se pare foarte schimbată Daniela pentru că mi se pare foarte matură, ea care nu a fost matură niciodată în viața ei.', a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit WOWbiz.ro.

Ce spune Mihai Mitoșeru despre Daniela Crudu, după ce a devenit mamă

Mihai Mitoșeru s-a distrat pe cinste la botezul fiicei Danielei Crudu, însă nu a scăpat-o deloc din ochi pe buna lui prietenă, care a dat dovadă că este o femeie matură, o mamă devotată și o iubită foarte atentă cu tatăl copilului ei. Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului, bărbatul a fost în permanență lângă iubita și fiica lui.

'Ea era tot timpul copilă, cu glumele. Mi s-a părut foarte matură, fericită. Mi s-a părut plină de viață. Erau tot timpul împreună, se țineau de mână, mi-a plăcut mult de tot de ei. Ne-a arătat copilul, a venit cu fetița de multe ori acolo', a mai spus Mihai Mitoșeru.

De ce nu-și expune Daniela Crudu relația

Daniela Crudu nu s-a expus cu iubitul ei absolut deloc și alege să-l țină secret, însă imaginile de la botez au devenit imediat virale cu cei doi. Fără a ezita, fosta prezentatoare TV a explicat de ce nu se afișează cu tatăl fiicei sale. Potrivit acesteia, Daniel este o fire discretă și nu-și dorește să aibă tangențe cu lumea mondenă.

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. (…) Nu sunt eu destul de cunoscută? (…) Nici nu luam pe cineva care să… (n.r vrea să fie cunoscut). De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată.

El este cu treaba lui, nu îl interesează pe el, este discret și asta e cel mai bine. (…) E un băiat simplu, adică nu vrea să pară altceva, e natural și mă iubește. Nu e golan, e cuminte, e sincer. Cu asta m-a cucerit, cu naturalețea lui și cu faptul că e un om bun și mai rar un om bun cu adevărat. Are sufletul bun. Chiar ne potrivim și ne iubim, asta este cel mai important’, a declarat vedeta, în urmă cu câteva luni.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton