Ce părere are Silviu Prigoană despre situația lui Irinel Columbeanu: "Nu trebuia să ajungă la mila altora...". Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu are o pensie de 11.000 de lei

 Dumitrache Laura
.

Silviu Prigoană este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. De-a lungul anilor, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a cotizat la stat, iar acum are o pensie colosală. Afaceristul a avut întotdeauna grijă de averea sa și și-a asigurat o pensie de invidiat la bătrânețe. Nu același lucru putem spune despre Irinel Columbeanu, despre care Silviu Prigoană și-a spus părerea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Silviu Prigoană, 59 de ani, este un prosper oameni de afaceri și primește de la statul român o pensie la care multi români doar visează. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu are afaceri profitabile, iar de-a lungul anilor a cotizat la stat, iar acum trăiește doar din pensia lunară.

adriana bahmuteanu si silviu prigoana tvadriana bahmuteanu si silviu prigoana tv

Silviu Prigoană este unul dintre milionarii de lux ai României și a vorbit despre pensia pe care o primește lunar. De asemenea, afaceristul a vorbit și despre situația prin care trece Irinel Columbeanu. Fostul milionar și-a pierdut întreaga avere și a ajuns la azil.

Citește si: De ce au divorțat, de fapt, Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu de patru ori: „Ea pleca și venea acasă după șase luni. M-a învățat minte judecătoarea să mă însor cu altcineva…”

Citeste si :Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, la tribunal din cauza fiului lor, Eduard: „Nu este de acord cu niciun tratament medical. Fac grevă la primărie…”

Citeste si:De ce nu vrea Misha să se împace cu Connect-R nici la 5 ani de la divorț, deși artistul și-ar dori: „A renunțat la o carieră, iar eu am trădat-o”

Citeste si:Cum vor petrece Teo Trandafir și fiica ei, Maia, Crăciunul: „Uităm esența și mi se pare cumplit că ne concentrăm pe mâncăruri și podoabe”

Ce părere are Silviu Prigoană despre situația lui Irinel Columbeanu

Silviu Prigoană este unul dintre cei mai cunoscuti afaceristi din România, iar în prezent are o pensie colosală. Recent, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a vorbit despre banii pe care îi primește lunar de la stat și și-a dat cu părerea despre situația în care se află Irinel Columbeanu. Fostul afacerist și-a pierdut intreaga avere, iar acum locuiește într-un azil. Silviu Prigoană este de părere că Irinel Columbeanu ar fi trebuit să aibă grijă de bătrânețea sa și să plătească toate taxele la stat.

„Ești milionar la tinerețe, dar nu știi cum te duce viața. De aceea în viață trebuie să fi prevăzătorDacă și Columbeanu făcea ca mine, și măcar 4000-5000 de euro dădea pe lună la Stat, atunci când avea, acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora, să facă chetă și să se roage de lume pentru bani', a spus Silviu Prigoană în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Silviu Prigoană încasează o pensie lunară de 11.000 de lei

Silviu Prigoană a avut întotdeauna grijă să își plătească taxele la stat pentru a nu avea probleme financiare la bătrânețe. În prezent, Prigoană are afaceri de milioane și reușește să trăiască dintr-o pensie lunară de 11.000 de lei. Omul de afaceri a demarat afaceri în diverse domenii, de la salubritate la televiziune, iar acum primește o pensie lunară foarte mare. În acest moment, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu este unul dintre milionarii de lux ai României.

Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea! Am fost deștept, nu prost, cum a zis Tatoiu! Eu acum trăiesc doar din banii din pensie. Nu mai am vreo afacere, gata!. Timp de 20 de ani, eu am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la Stat era de 60.000 de euro lunar.Cum adică să-mi pun eu ca șef, salariu minim pe economie, ca să nu cotizez? E o prostie asta ce a zis Tatoiu!', a mai precizat Silviu Prigoană. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton