Ce pasiune ascunsă are Cosmin Cernat: "Mă energizează. Cum și alții..."

 Oana Pantazi
.

Ce pasiune ascunsă are Cosmin Cernat. Deși anul trecut nu era foarte hotărât să revină în televiziune, dată fiind pasiunea lui pentru radio, iată că emisiunile sale din eter au migrat anul acesta și la TV, pe Kanal D2. În paralel cu profesia, chiar dacă este extrem de ocupat, omul de radio și televiziune nu a renunțat însă la una dintre marile sale paiuni, pe care o duce mai departe în cel mai frumos mod. Iată care este marea pasiune a lui Cosmin Cernat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce pasiune ascunsă are Cosmin Cernat. Cosmin Cernat a lucrat ani buni în televiziune, iar după mai bine de 10 ani de TVR a prezentat și emisiunea Exatlon la Kanal D. La un moment dat, prezentatorul spunea că îi este mult mai bine la radio decât în televiziune, dar iată că este prezent din nou pe micul ecran, matinalul Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat' și emisiunea Invitatul de 12', ambele emisiuni fiind difuzate concomitent pe radio, la Radio Impuls, și TV, la Kanal D2. Cu toate că profesia îi ocupă tot timpul, prezentatorul nu a renunțat la cea mai mare pasiune a sa, tenisul.

470974_355513551202348_685703601_o-765×1024-copy470974_355513551202348_685703601_o-765×1024-copy

Ce pasiune ascunsă are Cosmin Cernat

Cred că sunt momente din viață în care trebuie să te concentrezi mai mult pe un aspect sau pe celălalt, nu există acel echilibru perfect. Există însă acele perioade care necesită mai multă energie, concentrare … Și, da, e important să nu neglijezi niciunul dintre cele două aspecte atât de importante în viața unui om. Mie mi-a rămas în cap declarația lui Octavian Belu, pe care l-am întrebat la un moment dat: 'Domnul Belu, dumneavoastră cum ați reușit să faceți și, și?'; și el a spus: 'Nu, nu am reușit să fac ‘și, și Dacă vrei totuși, per ansamblu, să păstrezi un echilibru, trebuie la un moment dat să spui stop undeva …'.

„Joc tenis foarte mult, merg la Academia de tenis Victor Hănescu, unde antrenez grupe de copii. Da, am răbdare, cum și alții au avut cu mine. Copiii sunt simpatici, sunt haioși, sunt drăguți. Mă energizează, lucrez cu drag cu ei. Eu cred în muncă, nu în talent. Există oameni cu har. Degeaba ai un talent dacă nu îl cultivi, dacă nu muncești pentru a-l ține în viață și a-l dezvolta”, a spus Cosmin Cernat într-un interviu pentru Unica.

Cât despre momentele dedicate relaxării, Cosmin Cernat mărturisește că sportul ocupă un loc important.

„Fac sport, mai citesc, mă uit la filme, când am timp. Mă relaxează să stau de vorbă cu prietenii, să ies cu bicicleta. Ce mă bucură e că momentele petrecute cu colegii mei, la Kanal D2, îmi fac foarte bine, mă relaxează, e mare lucru să mergi la lucru și să nu simți vreo presiune, să decurgă totul foarte natural și plăcut”, a mai spus el pentru sursa citată.

Cum a găsit Cosmin Cernat echilibrul între profesie și viața personală

Cosmin Cernat s-a mutat în urmă cu câțiva ani în Canada, împreună cu soția lui, Mădălina, dar după ce a prezentat Exatlon, acum trei ani, acesta a decis să rămână definitiv în România. Cei care i-au schimbat hotărârea de a rămâne în România au fost copiii, fetele lui – Ayana și Maya – din căsătoria cu Monica Iagăr și Matei, băiatul soției lui, Mădălina, din mariajul anterior.

În timp ce fiica cea mare a vrut să faca ASE-ul aici, nici fiul soției sale nu-și dorea să revină în Canada, așadar au ales să rămână aici. Chiar dacă spune că nu există echilibru perfect, Cosmin Cernat a făcut niște alegeri profesionale care i-au asigurat confortul în viața de familie.

„Cred că sunt momente din viață în care trebuie să te concentrezi mai mult pe un aspect sau pe celălalt, nu există acel echilibru perfect. Există însă acele perioade care necesită mai multă energie, concentrare … Și, da, e important să nu neglijezi niciunul dintre cele două aspecte atât de importante în viața unui om.

Mie mi-a rămas în cap declarația lui Octavian Belu, pe care l-am întrebat la un moment dat: 'Domnul Belu, dumneavoastră cum ați reușit să faceți și, și?'; și el a spus: 'Nu, nu am reușit să fac ‘și, și Dacă vrei totuși, per ansamblu, să păstrezi un echilibru, trebuie la un moment dat să spui stop undeva…', a mai spus Cosmin Cernat pentru Unica.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton