Ce a pățit fiul lui Lucian Mîndruță cu Poliția din Olanda, țară în care studiază: "Nu, nu l-au săltat de pe stradă"

 Dumba Gabriela
.

Ce a pățit fiul lui Lucian Mîndruță cu Poliția din Olanda, țară în care studiază. Matei, fiul lui Lucian Mîndruță, a ales să studieze la o universitate din Olanda și a avut o primă întâlnire cu Poliția. Fostul prezentator TV a precizat încă de la început că fiul său nu a fost ridicat de pe stradă și nici n-a comis vreo infracțiune, în cazul în care cineva credea asta, ci a fost vorba despre o altfel de întâlnire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce a pățit fiul lui Lucian Mîndruță cu Poliția din Olanda, țară în care studiază. Lucian Mîndruță se declară impresionat de modul în care se comportă polițiștii din Olanda și are convingerea că și ai noștri ar putea să învețe multe de la ei. Mîndruță a vorbit despre diferențele dintre polițiștii olandezi și cei români.

786786

Ce a pățit fiul lui Lucian Mîndruță cu Poliția din Olanda, țară în care studiază

Lucian Mîndruță are convingerea că unele dintre regulile după care acționează polițiștii olandezi ar putea fi adoptate și de cei de la noi.

Fiul meu cel mic e nou în campus, în Olanda, și a avut acum câteva zile prima întâlnire cu Poliția. Nu, nu l-au săltat de pe stradă. Au venit chiar în campus, cu un stand cu tot felul de echipamente și i-au lăsat să se joace cu ele, în vreme ce polițiștii tineri și cu chef de vorbă le-au ținut, relaxat și zâmbitor, un mic instructaj.

Un fel de „Ce să faci ca să ne întâlnim tot prieteni' sau „Cum să nu dai de bucluc în anul I în Olanda'.

La final, au aflat și cine e polițistul care are în grijă campusul și mai ales cum să ia legătura cu el. Înainte să aibă o problemă, pentru un sfat, ce mai e nevoie. Prevenție, cum ar veni.

Știți cum pot apela la el? Nu, nu la 112. Polițistul le-a dat pur și simplu profilul lui de Instagram și le-a zis să îi scrie acolo, că răspunde imediat', povestește Lucian Mîndruță, pe o rețea de socializare.

Cam așa se face Poliție în secolul asta. Și n-am scris să mă laud, ci doar cu speranța că unii mai gradați, așa, se vor inspira. În poză e Matei, probând vesta de „riot control'. Am înțeles că o să fie cuminte', mai spune el.

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat din 2 Mai, ar fi plecat din ţară, după tragedie. Bărbatul și-ar fi închis telefonul

Citește și: Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai, a intrat în sevraj în arest. „Nu doarme absolut deloc și nici nu mănâncă'

Citește și: Mircea Rednic a făcut infarct în timpul unui meci și a fost operat de urgență, pe inimă: „Medicii au decis să-i monteze un stent’. Cum se simte antrenorul

Citește și: „Spre dimineață a spus că nu are aer. Când mi-am ridicat capul din pat, am văzut că era vânătă'. Colega de salon a Alexandrei, tânăra gravidă din Botoșani care a decedat, dezvăluiri cutremurătoare

Fiul lui Lucian Mîndruță a ales să studieze în Amsterdam și locuiește la cămin

Matei locuiește într-un cămin din Amsterdam, iar Lucian Mîndruță se declară mulțumit de locul acesta, mai ales că se află la doar 30 de minute de facultate.   

Pentru toți cei care m-au ajutat cu ponturi și sfaturi legate de cazarea în Olanda, mulțumesc! Am găsit. Amsterdam. Asta e, destul de basic și nu așa de mare cum o arată obiectivul wide, dar bună și decentă. Și la vreo 30 minute cu bicicleta de facultate.

Studentul nu e în cadru, suntem prea uncool pentru el, noi, ăștia de pe Facebook. Nu mi-a zis, da așa bănuiesc.

Și acum vă las, că am de cumpărat friteuză și aspirator, și-a luat angajamentul că va fi și gospodar și bucătar', spunea, de curând, pe o rețea de socializare, Lucian Mîndruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton